Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria.Pl [Pl][Dedyk]

tiveria.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Enliven

Co cie to obchodzi ze mam malo postów po prostu nie dawno sie tu zarejestrowałem wiec mam malo postów nie?

nie wszyscy sa tacy ze lubia sie udzielać w przeciwieństwie do ciebie a co do serwa bambusa po prostu wyrazam swoja opinie lepiej mi sie gra na anime wiec uszanuj moje zdanie po to jest to forum ze każdy moze wyrażać swoje zdanie

@Mounthains

Nie glosze zadnej idei bambusa i nie jestem cwaniakiem po prostu wyrazam swoja opinie po prostu to uszanuj, bo przecież każdy ma prawo do wyrazania swojej opini na temat serwerow.

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Wlascicielem plikow jest Ymir moj drgi kolego. Wy tylko zmieniliscie npc i dograliscie questy zmieniliscie drop i kase i tylko to. A wes stworz od nowa pliki serwerowe? To wtedy by byly twoje. Pliki Insomni tez sa na edytowanym rainie wiec nie wasze te pliki sa.

Opublikowano

@Enliven

Co cie to obchodzi ze mam malo postów po prostu nie dawno sie tu zarejestrowałem wiec mam malo postów nie?

nie wszyscy sa tacy ze lubia sie udzielać w przeciwieństwie do ciebie a co do serwa bambusa po prostu wyrazam swoja opinie lepiej mi sie gra na anime wiec uszanuj moje zdanie po to jest to forum ze każdy moze wyrażać swoje zdanie

@Mounthains

Nie glosze zadnej idei bambusa i nie jestem cwaniakiem po prostu wyrazam swoja opinie po prostu to uszanuj, bo przecież każdy ma prawo do wyrazania swojej opini na temat serwerow.

Dobrze, mistrzu inteligencji, lecz gdzie tu jest napisane 'tiveria czy animemt2?' tutaj jest reklama serwera tiverii, czy Animemt2 Ci sie podoba to pisz w tamtym temacie, tutaj to nikogo nie interesuje.

jak już masz coś dać to daj minusa..

Opublikowano

a ty co ? mowisz na mnie a sam piszesz o czyms innym myslisz ze kogos obchodzi twoja opinia o bambusie jezeli chcesz cos pisac o nim to idz na jego profil

Zreszta nie grales ani na anime ani na tiveri to po co wogole sie wypowiadasz.

1388363882-U262029.png
Opublikowano

@Enliven

@Mounthains

naturalnie, że możesz, ale nie w sposób którym rzucisz hasło, a przyczyny nie podasz.

Opublikowano

a jak zmienić hasło ??? bo mam konto ale hasło moje jest zbyt proste

Moje Postacie

ServeR : CandyLongju :

Fanutin 98 LvL WP 6 x P ON

ServeR : Land Of PowA :

SiemaEniuBM 108 LvL WP 6x P ON / OFF

ServeR : NerdMT2

SiemaEniuBM 73 LvL + BM 2x P ON

Na CandyLongju Zamienie 2 x Smiercio +8 1 do PvP a drugie Do Expa i swiętego +6 Za swiętego +9 lub dożuce jeszcze 1kkk za bron dla sury na 95/105 Lv +7 +8 +9

Postaw + lub może małą piąteczke nie być żyła bądz kolega :D

Opublikowano

a ty co ? mowisz na mnie a sam piszesz o czyms innym myslisz ze kogos obchodzi twoja opinia o bambusie jezeli chcesz cos pisac o nim to idz na jego profil

Zreszta nie grales ani na anime ani na tiveri to po co wogole sie wypowiadasz.

Nie wypowiadam sie na temat serwera, lecz na temat kłótni, czytam ze zrozumieniem, wiec tego wymagam tez od Ciebie :-).

Dobra, nie rob juz syfu w temacie, eot.

jak już masz coś dać to daj minusa..

Nowicjusz
Opublikowano

Dyskutujecie ze Anime taki fajny. A dziala? Czekaja tylko na wasze przelewy, zeby polowe kasy wydac na batony w Tesco.

To idz se kup batony w Tesco

Opublikowano

Ale ja jestem por mam ninje 32lvl i dalej mi sie niechce grać po się skaplem ze są ulepszacze..

Jak ktos chce eq to pisac ;d mam tarcze na 61 9+ z bonami

Opublikowano

bambus zamknal anime i nie mam gdzie grac

To się powieś...

...

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.

You can try to refresh the page by clicking here

Opublikowano

Polubiłam Tridiadice, polubie to.

Czekajcie na Edit'a ;]

Czego ona chce?

Ona chce, byś się postarał usłyszeć jej subtelny alarm!

Czego ona chce?

Ona chce, byś docenił powaby ciała jej !

Lubie? Lubię wszystko! ;D No, prawie.. ;o

Nie oglądaj się za siebie..
Opublikowano

miały być nowe questy a nie przybyło tylko ubyło questów, gra jest nieprzyjemna już na triadicy kiedyś było lepiej niż teraz

Opublikowano

szukam serwa bez 6i7 patrze na reklame nie ma 6i7 chcem wbić pobieram klienta między czasie chcem poczytać co inni gracze mają do powiedzenia o serwerze fajny czy nie czy harde czy easy ile % na ulepszenie jakie itemki nowe misje ... ale nie niczego sie nie dowiedziałem przez 13 stron jedna wielka kłótnia i nie wiem na prawde o co głowa mnie rozbolała macie zamiar komentować to na temat tego serwera a nie jakiegoś innego

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

mozna powiedziec ze ten serwer ma przyszlosc lecz najpierw musi uporac sie z przeszloscia. do tej pory itemki z bazy biegaja po serwerze i nie moga nic z tym zrobic:d przydalby sie reset lecz nie zrobia tego. administracja u mnie ma +, widac ze bardzo sie staraja. serwer jako calosc polecam, lecz gracze 80% banda neosow

[GM]Fatality - Triadica v1 OFF

[GM]Dark - AnimeMT2 OFF

[GM]Pretendent - Evonis OFF

[GM]Klusek - SzakalMT2 OFF

Opublikowano

Z końcem dnia wczorajszego serwer Tiveria.pl skończył dwa tygodnie swojego istnienia w sieci. Chcielibyśmy pokusić się o krótkie podsumowanie i kilka statystyk związanych z Tiverią.

Od soboty 9.10.2010:

• zarejestrowało się 17,675 użytkowników,
  • strona Tiveria.pl zanotowała 73,143 unikalnych wejść,
  • oraz 507,046 odsłon,
  • 1,000 aktywnych użytkowników na forum,
  • którzy napisali 7,894 wiadomości,
  • zużyliśmy około 1TB transferu.

Zanotowaliśmy wczoraj również jeden nieudolny atak na serwer, który jedynie wywołał uśmiech na naszych twarzach.

Przez ten okres pomagaliśmy graczom w przeróżnych sprawach, choć w większości dotyczyły one odzyskania konta z Triadica.net. Niestety przez nawał pracy związany z takimi błahostkami, ucierpiał nieco sam serwer oraz kontakt z graczami in-game.

Niezmiernie cieszą nas przedstawione wyżej liczby, jednak to dopiero początek. Mamy sprecyzowane jasno cele:

• głównym celem jest zabezpieczenie serwera przed hackerami,
  • wprowadzenie Item Shopu,
  • wprowadzenie regularnych eventów w grze,
  • usprawnienie reakcji na zgłoszenia w trackerze oraz skargach.

Pozdrawiamy serdecznie i życzymy miłej gry,

Ekipa Tiveria.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...