Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria.Pl [Pl][Dedyk]

tiveria.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Koles, ktory pisal eee" zostal zbanowany za utrudnianie DT. Ostrzegalem wielokrotnie na PW, na zwyklym chacie, ale jedyne co zastalem to brak reakcji i olewanie mnie. Mysle, ze jesli nie jestes ta osoba, ktora dostala tego bana nie powinienes pisac jak bylo skoro sam do konca nie wiesz; ta osoba spokojnie porozmawiala ze mna na TeamSpeak'u i sprawa zostala wyjasniona, zgadnij co, pogodzil sie z tym banem i przyznal mi, ze nadalem go slusznie.

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Chlopak sie zbulwersowal troche tak i ja . To chyba normalne zachowanie. Miloby wam bylo jakby ktos wam dal bana za powodzenie ''a'' albo ''b''? To jest okropne. Pozatym Sui nie musisz brac wszystkiego tak do tego serca.. bo codzienie gracze wyzywaja sie miliony razy i 2% dostaje za to bana.

Pzdr!

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Ja mam nadzieje, aby na naszym serwerze panowala kultura; przez banowanie chociaz 1% z tych wyzywajacych sie daze do celu, a gra staje sie przyjemniejsza. Nam zalezy tylko na graczach, ale nie potrzebujemy na serwerze tych, ktorzy za grosz nie maja kultury i sa dysocjalni.

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Serverek Zajebisty Odpicowana Stronka warto zagrać na tradica mi się fajnie grało wbiłem sura bm 86lv i niestety padł a na Tiveria jeszcze lepiej;)

sygnaturka1.jpg

Witam Używam Tego Nicku Parę Dobrych lat w Rożnych Grach Wiec Nie Wiem Czy Jest Ktoś Taki jak OnLySeX więc Dla Odrodzenia Sie Zrobiłem Sobię OnLySeX™

Zbieram 5 i +

Pozdrawiam

Nowicjusz
Opublikowano

Jeszcze bardziej przygnebia przy wyjsciu!!!

animemt2 92 lvl woj body Mey top1 gildia Sinners

tiveria 86+ lvl sura bm MeyPvP ukradziony

tiveria 72 lvl woj mental Mey666 gildia FightingArts

Jinno

Nowicjusz
Opublikowano

Fajny serw, az szkoda ze trzeba gre konczyc;P.

animemt2 92 lvl woj body Mey top1 gildia Sinners

tiveria 86+ lvl sura bm MeyPvP ukradziony

tiveria 72 lvl woj mental Mey666 gildia FightingArts

Jinno

Opublikowano

Świetny serwer! dopracowany w każdym szczególe! Naprawdę polecam!

the quieter you become, the more you are able to hear

Gość Mounthains
Opublikowano

User zbanowany. Nie chcę go widzieć na forum.

Opublikowano

Hmm serwer nawet fajny ale wbiłem 80lv truciak+9 Stal+9 i ban niesluszny ;f ze niby okradlem kogos a ja tylko kupilem za 10zł truciaka GMowie w ogóle nie próbują pomóc graczom

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...