Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak zagrać na Alteriwnet.

MrMusH!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Oczekuję pomocy. Mam dyski C i D. Cały C jest zapełniony, a Call of Duty mam na dysku D. Czy da się zrobić, abym pograł normalnie na alterze? ( Mam oryginała Steam )

Mw2 na trzeba przekopiowac na inny dysk nie moze byc na tym dysk co steam bo ci sie nie włączy

A to moje pytanie

Co sie dzieja niemego wejść na alter zamknęli/czy npwy update jest ????

Jeśli pomogłem DAJ Lubie to

76561198023839893.png

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP@ Ja gry niemogę włączyć jak włączam już to ostatnie iw4mp to wyskakuje komunikat:

http://imageshack.us/f/846/problemy.jpg/

cabancomeon.png

Sygnatura zrobiona przez tego PANA

Opublikowano

Dostałem bana na Call of Duty Modern Warfare 2 na AlrwiNet Za gre na wh czy wiecie na ile jest ten ban i jesli to na zawsze jak go obejść

Opublikowano

Dostałem bana na Call of Duty Modern Warfare 2 na AlrwiNet Za gre na wh czy wiecie na ile jest ten ban i jesli to na zawsze jak go obejść

Wyjdź z tego tematu i rozglądnij się w około...

Widzisz ile wątków na ten temat?

Opublikowano

Zrobił by ktoś video tuta jak zrobić by na oryginalnej MW2 wgrać alter IW ? bo nie ogarniam a nie chce mi się pobierac od nowa całego alterIW po formacie (zainstalowałem oryginal z płyty)

DAJ

delete.png

Opublikowano

To działa na zasadzie cracka - podmieniasz, odpalasz i wszystko się samo robi, przynajmniej tak było jak zaczynałem przygodę z aIW.

Pamiętam jeszcze czasy kiedy na aIW nie było DLC i jak je wprowadzili to się grać nie dało bo nikt nie znał mapek więc wszyscy kampili. To było coś :P

Opublikowano

Daj ppm na główny folder z grą zapamiętaj jaki ma rozmiar. uruchom iw4mp.exe i odczekaj chwile. teraz znów sprawdź, jeżeli rozmiar się powiększył to znaczy że coś się generuję/ściąga i wystarczy tylko poczekać.

Zobacz jeszcze czy masz:

w AlterIWnet.ini

[Configuration]
Server=server.alteriw.net
WebHost=auto
Nickname=1234567890
[Dynamic]
HackWarningShown=True

w iw4mp.cfg

enable_updates	1
enable_upload	1
cache_server	http://alteriw.net/content/
caches		aiw-client;aiw-content;aiw-dlc1;aiw-dlc2

Opublikowano

Poradziłem sobie. Dlaczego wprowadzacie ludzi w błąd i mówicie że mają przekopiować na inny dysk, jak mam na tym samym dysku Steam+oryginał i altera, i wszystko działa ? Co to w ogóle zmienia, ludzie pomyślcie trochę.

DAJ

delete.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Opisz swój problem bardziej szczegółowo.

Ok a więc instaluje wszystko tak jak w poradniku i gdy wchodzę do gry to mam 3 tryby gry model 40, gulag i oil rig. Mam 2 mapy ale na mapę gulag nie mogę wejść bo nie ma meczu żadnego. Gdy wchodzę w oil rig to mam gry i po załadowaniu gram różne tryby np. pierwszy mecz to tryb dowolny drugi to dominacja a trzeci to dm drużynowy. Próbowałem też wejść na serwer ze strony alteriw ale wyskakuje błąd. Oto mój problem. Liczę na pomoc

Opublikowano

Pomocy wszystko ok consola sie włacza itp ale teraz nie moge tego zdania przepisać ! Przepisuje Dobrze i dokładnie i OK Nie moge kliknąć SS:

http://imageshack.us/photo/my-images/851/zdanie.png/

!!

ZceIUCf.gif

"You are not my friend, you are my brother, my friend" ~PashaBiceps

Opublikowano

Witam,

zrobiłem wszystko według instrukcji i wszystko działa ale nie che mi znaleźć żadnych serwerów. Wie ktoś może dlaczego? I co mam zrobić aby to działało z góry thx.

Już działa po prostu chyba coś było z serwerami.

Mam za to inny problem :/ Mam straszne lagi tzn. gram sobie normalnie wszystko płynnie chodzi i nagle FPS skacze mi do 160, tak mam przez jakieś 30 sekund a potem wywala mnie z serwera i pisze: minął czas połączenia z serwerem.

Ma ktoś jakiś sposób na pozbycie się tych lagów?

Opublikowano

Witam wszystkich mam problem z serwerem alterIWnet nie było mnie dwa tygodnie odpalam grę a tu wyskakuje mi napis You Have Been Banned From Modern Warfare BARDZO PROSZĘ O POMOC bo nie wiem co robić pozdrawiam :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam wszystkich mam problem z serwerem alterIWnet nie było mnie dwa tygodnie odpalam grę a tu wyskakuje mi napis You Have Been Banned From Modern Warfare BARDZO PROSZĘ O POMOC bo nie wiem co robić pozdrawiam :(

Poprostu dostałeś bana na IWnet :D .

Opublikowano

jak kolega 2xUP mam to samo, wczoraj próbowałem odpalić gierkę po 2-4 miesiącach nie grania, nie udało się, przed chwilą ładnie mi poleciał update i gra się włączyła, nie wykryła mi ani jednego serwera bez steam, mówię odpalę sobie jeszcze raz, odpalam a tu zonk... info o banie choć nie grałem kilka miesięcy...

819531478353821175209.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Działa ten sposób cze nie ? :D

Ktj9d.png

Chcesz daj beznazwy22i.png jak nie to nie. Ale wejdz tu !

www.pajacyk.pl

Opublikowano

1.Potrzebna będzie nam obojętnie jaka wersja gry Call of Duty Modern Warfare 2 , może to być wersja steam orginalna / zbanowana i pirat .

2.Gdy mamy oryginał wystarczy że skopiujemy go na inny dysk ale to kopiować na inny dysk to zainstalowana gre czy nie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...