Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak zagrać na Alteriwnet.

MrMusH!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam dalszy problem z Grą zrobiłem tak jak kolega Up, i nic nie zadziałało.

Proszę o dalsze instrukcje :)

P.S. Sory za Offtopic :)

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemm.. , wszystko zrobiłem tak jak należy. Odpalam Mw przez Alteriw. i Wyskakuje takie coś '"Nom-English MW2 language files have been detected.This may cause problems with connecting to servers.Only English games versions are officially sypported by alterIWnet." o Co bieega ? Dzięki i pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja nie moge wejsc do gry poprostu nie moge kliknąc ok po wpisaniu tego "I am aware of the repercussions of cheating, and will do my utmost best ensure I do not cheat." nic nie daje ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

CZEMU NIE :P

Opublikowano

Wyskakuje mi okienko ze mam wpisac tekst przepisuje to cale "If you agree, type the following sentence in the text box below. 'I am aware of the repercussions of cheating, and will do my utmost best to ensure I do not cheat.' " i nic ma ktos taki problem prosze o pomoc

narutocenter3.jpgZbiram + daj jednego
Opublikowano

Wyskakuje mi okienko ze mam wpisac tekst przepisuje to cale "If you agree, type the following sentence in the text box below. 'I am aware of the repercussions of cheating, and will do my utmost best to ensure I do not cheat.' " i nic ma ktos taki problem prosze o pomoc

Przepisz bez cudzyslowia.

Opublikowano

Cos mi sie polaczyc nie chce dzisiaj, wczesniej gralem bez problemu a potem nagle przestalo wyszukiwac graczy, tez tak macie?

Opublikowano

Ej zrobilem wszystko wg tego poradnika i jak klikam iw4mp to taki error wyskakuje :

Some game library files could not be found.It could be didn't put the uptader files in your existing Modern Warfare 2 game folder.Also,you still need the game if you want to run alterIWnet.

Pomozcie :P

.

Opublikowano

Witam zrobilem wedlug instrukci i pojawia sie mi okienko do wpisania anty chack i przepisuje i nieda sie wcisnac OK pisze z cudzyslowiem i bez cudzyslowia i nieda sie wogole wcisnac OK co zrobic w takim przypadku?prosze o szybka odpowiedz

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dzieki za szybka odpowiedz jeszcze jedno gdy weszlem w folder bootstrap wcislem ikonke mp to wyskoczylo okienko czarne C:/windows/system32/cmd.exe i tam leca jakies napisy czy mam poczekac az to sie skonczy czy to wylaczyc wam tez tak lecialo?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

do all którzy maja problemy z regulaminem cheatow musicie przepisać dokładnie z wielkością liter i bez cudzysłowia liczy się nawet spacja na początku lub końcu to musi być identyczne

Daj + co ci szkodzi.

96fbf1454f594510bea7dcb5bfacd412.0.gif

Opublikowano

Tak, na AlterIWNecie możesz grać zarówno na mapach oryginalnych z MW2 jak i tych znanych z płatnych DLC.

Inaczej bezsensowne byłoby pobieranie paczki DLC ważącej koło 1GB, która jest niezbędna do uruchomienia aIW.

Opublikowano

Sorki za może dla was banalne pytania ale będe to robił pierwszy raz

Kopiuję tylko zawartość gry z .../steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2 ?

32f6ebce2551fc6f27be3cbdcbadaa5d.png
Opublikowano

@OLUN

Tak, potem do tego samego folderu, gdzie skopiowałeś te pliki wgraj zawartość archiwum DLC i Misc, które mam nadzieję pobrałeś. Na końcu wrzuć pliki od patcha i Move_Stimulus.exe.

@Demonooki

No niestety, musisz cierpliwie czekać, bo wiele osób ma podobny problem co Ty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...