Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak zagrać na Alteriwnet.

MrMusH!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurw. wszystko ładnie Grało a teraz mam takie cos

Some game library files could not be found.It could be didn't put the uptader files in your existing Modern Warfare 2 game folder.Also,you still need the game if you want to run alterIWnet

czego mi brak jak ktos zna ten Error to pisać

Dajcie linki do Dll bo pewnie mi czegos brak

reinstal robiłem kilka razy Nawet sci-em gre od nowa nie wiem co jest kiedyś to miałem ale zrobiłem ale teraz nie pamiętam tego hehe Help

cooltext570762601.png
  • Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam all mam taki problem zrobilem wszystko dobrze siagnelem patch ze strony aletIW wszystkie pliki sie siagnely i teraz mi pisze ze brakuje mi pliku "mss32.dll" jakby ktos mogl up'nac go byłbym bardzo wdzieczny

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam Użytkowników

Jak każdy mam problem,mianowicie wyskakują mi dwie identyczne komendy

1) Non-English MW2 language files have been detected. This may cause problems with connecting to servers. Only English game versions are officially supported by alterIWnet

Wszystko pięknie ładnie powinno się włączyć a tu drugi komentarz

2) Non-Australian MW2 language files have been detected. This may cause problems with connecting to servers. Only English game versions are officially supported by alterIWnet

I co w takiej sytuacji mam zrobić instalowanie ponownie nic nie pomaga a jak się uda to da się pograć.

Ale po ponownie włączonym kompie jest ta sama sytuacja.

Proszę o jakąś konkretną POMOC :P

Opublikowano

Mam problem.... jak wlaczam iw4mp to wyskakuje mi cos takiego:

Nom-English MW2 language files have been detected.This may cause problems with connecting to servers.Only English games versions are officially sypported by alterIWnet."

Klikam ok i wyskakuje mi kolejny komunikat o treści:

Could not connect to the configured server (server.alteriw.net).Possibly you've misconfigured alerIWnet.ini, or this server is actually down"connect to the configured server (server.alteriw.net).Possibly you've misconfigured alerIWnet.ini, or this server is actually down

Klikam ok potem nic się nie dzieje, nie włącza się ani CoD czy tam iWN.. :(

Co robić?

Opublikowano

u mnie to samo to widocznie wina alter padł serw lub coś w tym stylu

Ok, czyli wystarczy poczekać do jutra?

Pozdrawiam

Bartek

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

wszystko działa, + dla ciebie ;]

Nie zamkniesz mnie w schematach, wykraczam poza nawiasy,
Potęguję siłę działań, choć żaden ze mnie matematyk.

Opublikowano

Ja zainstalowalem w troche inny sposob, ale krocej mowiac wszystko dziala i wszystko jest OK, lecz ...

po mniej więcej 30- 35minut grania... wyskakuje mi Blue Screen ;/

wie ktoś może co się dzieje?

Opublikowano

Mam problem wyskakuje mi cos takiego prosze o pomoc ---------------------------

alterCI

---------------------------

WARNING #5C-DEV-IDGEN: please report on http://alteriw.net/ forums.

DEBUG INFO:

Interface Realtek RTL8168C(P)/8111C(P) PCI-E Gigabit Ethernet NIC - Sterownik miniport Harmonogramu pakietów (type Ethernet)

NON-CONNECTED INTERFACE

Interface MS TCP Loopback interface (type Loopback)

Interface Teredo Tunneling Pseudo-Interface (type Tunnel)

Interface 6to4 Pseudo-Interface (type Tunnel)

Interface Automatic Tunneling Pseudo-Interface (type Tunnel)

Interface Loopback Pseudo-Interface (type Loopback)

To copy this info, press Ctrl+C in this dialog window.

OK

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP

Posiadasz wymagane programy i sterowniki? Jak nie to przeinstaluj .

Mój problem polega na tym, że wszystko mam ładnie zaisntalowane , gdy włączam grę i klikam PLAY NOW(GRAJ TERAZ itp.) to wczytywanie jest bez końca czy coś źle zrobiłem? Poprostu zanim odrazu ma przejść do lobby to łąduje się bez końca o co chodzi?

Opublikowano

Macie tutaj linka do nowego tematu. Zróbcie wszystko DOKŁADNIE jak jest napisane, a napewno nie będziecie mieli problemu

http://www.mpcforum.pl/topic/349216-tutgrac-na-a%3Bteriwnet-faq/

Opublikowano

A czy jeżeli mam oryginała a na alteriwnecie czy co to jest chce pograc na haxah to na steam mnie zbanuja?

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siema wszystkim o tuż mam taki problem gdy włączam grę oczywiście wszystko ładnie chodzi ale jak już się podłączę do serwera i wybiorę klasę to za chwilę wyskakuje komunikat " Autoryzacja serwisu Steam nie udana " wtf ? proszę pomóżcie.

Dzięki i Pozdrawiam. ; D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mógł by mi ktoś pomóc mam problem jak odpalam mw2 to wyskakuje mi błąd CLR error: 80004005. The program will now terminate . Proszę o szybką odpowiedź!

Edit:

Rozwiązałem problem ale pojawił się inny System.IO.FileNotFoundException: [...] PublicKeyToken=b77a5c561934e089' or ... .Nie można odnaleźć określonego pliku. File name: 'System.Xml.Linq, Version=3.5.0.0 ... i cos tam jest dalej długie strasznie

za pomoc 5 + lub - jak to woli

Opublikowano

Siema. Mam prośbe po oglądaniu i czytaniu setki poradników nadal ku*** nie moge dojść do pozytywnego zakończenia wcześniej nie miałem z tym prooblemu jeszcze w tym roku 2 styczniu grałem normlnaie nabrałem nowych chęci do grania i lipa nie da się nic zrboić... mam PROŚBĘ niech ktoś poda jakiś dobry poradnik co naprawde zadziała mi albo... niech ktoś wstawi torrenta bądź gotowy folder do gry....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...