Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak zagrać na Alteriwnet.

MrMusH!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dwie możliwości:

1.

AlterIWNet jak najbardziej można odpalić na polskim MW2. Jeśli wyskakuje jakiś bład z plikiem patch_mp.ff, to wchodzisz do folderu instalacja_altera/zone/polish i kopiujesz stamtąd plik patch_mp.ff do folderu instalacja_altera/zone/english. Tylko ten jeden plik.

2.

Jeśli natomiast wyskakuje Ci błąd:

Non-English MW2 language files have been detected. This may cause problems with connecting to servers. Only English game versions are officially supported by alterIWnet

to klikasz zwyczajnie OK i nic się niezwykłego nie dzieje - gra tylko się włącza. :)

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hej chłopaki.

Powiedzcie mi dlaczego po wpisaniu "I am aware of the repercussions of cheating, and will do my utmost best to ensure I do not cheat." otwiera się okienko ... i wyskakuje Error: could not find zone 'code_pre_gfx_mp.ff' Ten plik mam w folderze zone, co mam zrobić? Dzięki z góry za odpowiedź.

Opublikowano

Może to zadziała:

W folderze zone masz kilka folderów m.in. polish i english, Skopiuj plik podany w komunikacie do folderu english z folderu polish

Opublikowano

Może to zadziała:

W folderze zone masz kilka folderów m.in. polish i english, Skopiuj plik podany w komunikacie do folderu english z folderu polish

Wiesz co, w folderze zone mam tylko folder alter, dlc i pliki code pre gfx mp.ff, fixp ermissions.

Nie mam polish ali englisch

Opublikowano

Wiesz co, w folderze zone mam tylko folder alter, dlc i pliki code pre gfx mp.ff, fixp ermissions.

Nie mam polish ali englisch

Wyskakuje nadal błąd

592aab2273ea6_post-268125-0199501001288807366_thumb.jpg

Opublikowano

Wklej do folderu z alterem patcha 3 (1.3.37a) i zacznij update, bo na forum wyczytałem, że ten plik jest pobierany właśnie przez updatera.

W ogóle popatrz sobie ten tut jak poprawnie zainstalować aIW:

http://alteriw.net/viewtopic.php?f=3&t=24

Nie wiem, coś dalej mi wyskakuje błąd. może jeszcze raz zainstaluje całą grę

Opublikowano

Ok, zainstalowałem grę od nowa i juz działa tylko powiedzcie dlaczego mi nie znajduje serwerów. ping cały czas rośnie. Czy to wina cracka? Wam znajduje serwery? Co mam zrobić?

Opublikowano

Ok, zainstalowałem grę od nowa i juz działa tylko powiedzcie dlaczego mi nie znajduje serwerów. ping cały czas rośnie. Czy to wina cracka? Wam znajduje serwery? Co mam zrobić?

Poczekać !

Opublikowano

mój kolega polecił abym tu zajrzał, bo tu jest najlepszy poradnik do alteriwnet i się nie mylił :)

wielkie graty ^^

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano

Jak masz neo i livebox. To dostałeś bana na MAC z którego korzystasz. Zmień sposób połączenia i pograsz. Ogólnie pozbędziesz się bana jedynie gdy zmienisz MAC karty (hardwerowo) soft nic nie da. Najlepiej mieć router z klonowaniem MAC ;P

Opublikowano

ok pojawil mi sie folder boststrap i kilkam iwmp4 i mi takie okono sie robi i caly czas pisze : program wykonalny lub wsadowy nazwa :tasskill nie jest rozpoznawana jako polecenie wewnetrzne lub zewnetrzne, i oc tera mam robic zamknac to czy jak prosze o pomoc

Bo cche pograc tera na alterze bo dostalem ban 20 min temu xD

Edit

Okno zniklo teraz wszytko sie instaluje

Opublikowano

mam problem...

10.Otwieramy iw4mp w moim przypadku robi się folder bootstrap .

11.Wchodzimy w folder bootstrap klikamy iw4mp wracamy i w głównym katalogu klikamy iw4mp.

Odpalam iw4mp jest folder bootstrap, wchodze w niego ale jest pusty;/

Wie ktoś co trzeba zrobić?

Opublikowano

Kuba dzięki wielkie masz u mnie tygodniową dostawę +/- , powiedz co zbierasz :)

Edytuje posta jak coś ^^

@EDIT

Odpalam pliki w bootstrap i pokazuje się to

beztytuu22h.th.png

Uploaded with ImageShack.us

w ramce są chyba pliki których mi brakuje może mi ktoś je up'nąć ? wielkie dzięki

Jak odpalam Move Stimulus

dzieje się... właśnie nic się nie dzieje

beztytuucrf.th.png

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Koledzy moi kochani mam małe pytanie ; >

Czy niezbędne jest kopiowanie tych plików na inny dysk ?.

Niemożna wrzucić tych pliczków do folderu gdzie zainstalowałem gre ?.

/ Za duża sygna. /

Opublikowano

@QnikMaster

1. Nie wiem jak pomóc

2. Kliknij dowolny przycisk ;)

@Lome

Możesz, ale nie będziesz mógł hostować modów itp Liberationem jak masz bana na Steamie/jak nie masz bana na Steamie to możesz wyłapać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...