Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak zagrać na Alteriwnet.

MrMusH!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem odnośnie map w Modern Warfare 2.Wiem ze do gry wyszły dwie dodatkowe paczki z której każda zawiera po 5 nowych map jeden dodatek -Resurgence Pack , i drugi Stimulus Package ..Teraz pytanie czy wersja AlterIWnet version 1.3.37a++ która jest na główne stronie zawiera już wszystkie mapy czy nie?Przeglądając w liście serwerów naliczyłem 26 map a ja gram ciągle na tych samych i co najlepsze ze z nazw wynika ze gram na mapach własne z tych dwóch dodatków ..Natomiast na tej stronie pisze o jakimś dlc 1gb i już naprawdę sie w tym pogubiłem.Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mi dokładne wyjaśnił o co tu chodzi i jak mieć możliwość gry na wszystkich mapach ..

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo przydatny poradnik, jednak można oszczędzić sobie całej tej roboty, i pobrać gotowca Alteriwnet z torrentów. :)

the quieter you become, the more you are able to hear

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

kurcze , zrobiłem , chodzi ładnie włącza się ale niestety nie znajduje zadnej gry ;/ , jakie są najbardziej oblegany tryby rozgrywki ?

Opublikowano

witam a ja mam zupelnie inne pytanie co do robienia 70lvl 10th prestiz jesr jeszcze mozliwosc zeby.to jakos zrobic przez gre? bo kiedys wchodzilos sis z kims na prywatny serw i tam on ci robil ten lvl i czy cos takiego jeszcze istnieje?

Opublikowano

a mógłby mi ktoś powiedzieć o co chodzi z tym że jak włączam to wyskakują mi dwie opcje, play demo i play old, wiem o co chodzi ale skąd mam wziąść dobrą wersje żebym nie miał tego okienka ?

EDIT

Dobra już wiem o co chodzi :P Wersji demo nie polecam, mało serwerów i w ogóle, ale teraz druga sprawa, mógłby ktoś dać mi linka do plików z zone/english ? Bo mam orginał po polsku i mam strasznie dużo errorów :)

"Zarobiony jesteś to patrz z kim tańczysz."

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...