Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania / Problemy

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ja mam taki problem ze jak wyjde z gry i sie ponownie zaloguje to mi sie kasuja ustawienia skili na pasku. Ma ktos sposob zapobiegniecia temu ??

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam problem..

nie działa mi wogule sjsro..?;/

moj stary post umarł.. a ja nie moge grac..

tzn na nowym.. mam 2 pytania..

1. Cy SjSro Działa? Nowe?

2. Jak Tak Prosze o Patchy do Tego Servera Zeby działał wraz z cliesntem all ?

dzieki

gate.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam. Ja mam taki problem ze jak wyjde z gry i sie ponownie zaloguje to mi sie kasuja ustawienia skili na pasku. Ma ktos sposob zapobiegniecia temu ??

Mam to samo, jak można temu zapobiec ??

edit:

Proszę o pomoc! Nieraz wyskakuje mi taka tabliczka jest pełno "???" a w środku jest spisany mój sprzęt, i wywala mnie jak to wyskoczy... raz przez to nie mogłem się zalogować bo od razu po wybraniu postaci to wyskakiwało... -.- a czasem nawet przed wyborem postaci, ale często w trakcie gry... jak wyskoczy to zrobię screen.

Opublikowano

mam problem..

gdy wchodze na normalnego Silkroad Fembria normalnie działa..

a gdy wchodze na vip komputer mi się zacina..;/ co ejst nie tak??;/ za kazdym razem..

gate.png

Opublikowano

Przepraszam za ten link. Jak teraz patrze w historie przęglądania to mój brat się wwalił rano na kompa i zaspamował forum. To już się nie powtórzy.

sygna1o.jpg

Opublikowano

ej słuchajcie co trzeba zrobic jak wklejiłem media.pk2 do sjsro i mi wyskakuje takie cos jak włączylem silkroad the server is undergoing inspection or updates.

Opublikowano
Mam to samo, jak można temu zapobiec ??

edit:

Proszę o pomoc! Nieraz wyskakuje mi taka tabliczka jest pełno "???" a w środku jest spisany mój sprzęt, i wywala mnie jak to wyskoczy... raz przez to nie mogłem się zalogować bo od razu po wybraniu postaci to wyskakiwało... -.- a czasem nawet przed wyborem postaci, ale często w trakcie gry... jak wyskoczy to zrobię screen.

Ej no pomoże ktoś ??

Opublikowano

ja zas mam problem taki ze jak sie zaloguje do gry i jestem w miescie postacia to odrazu "?????????" dostaje a gdy jestem poza miastem dziala normalnie all mam sciagniete z glownej strony ecsro jedynie date w google znalazlem bo nie moge sciagac z rapida

prosilbym o szybko odp ;]

Opublikowano

Ja mam taki problem :) przelecialem cale forum i znalazlem odpowiedzi ale bledne :) na ECSRO wbija wybieram serv wpisuje id i pw i laczy i wyskakuje mi " Cannot connect due server traffic " wszystko robilem i nic dalej nie ma efektu :) jak ktos mial taki problem i zrobil prosze pisac nna gg 7843464 z gory Dzieku

Admin Cienia
Opublikowano
Ja mam taki problem :) przelecialem cale forum i znalazlem odpowiedzi ale bledne :) na ECSRO wbija wybieram serv wpisuje id i pw i laczy i wyskakuje mi " Cannot connect due server traffic " wszystko robilem i nic dalej nie ma efektu :) jak ktos mial taki problem i zrobil prosze pisac nna gg 7843464 z gory Dzieku

Jak jest full to to wyskakuje, pomyśl. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Mógłby ktoś wrzucic Patch_001 na inny serwer niż FileFront? Linki na FileFroncie wygasły.

| AMD Athlon II X4 2.80GhZ | 4GB RAM | GeForce GT 220 1GB DDR3 |

Admin Cienia
Opublikowano
wiecie moze co sie dzieje z ecsro bo caly czas chack pisze ;/

W ilu tematach to jeszcze napiszesz? Zrozum człowieku że jest inspekcja z niewidomych przyczyn, i nie chack tylko check.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam tak samo wchodze na serwa i po jakims czasie wyskakuja mi znaki zapytania i moj sprzet moze ktos napisze czemu tak się robi mam cos zainstalowac czy poprostu maja takie bugi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...