Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania / Problemy

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mój problem to znaki zapytania, jak za każdym razem wbije na Sjsro to wychodzi mi do pulpitu z gry oraz wyskakuje mi okienko ze znakami zapytania oraz parametrami mojego sprzętu, można to jakoś temu zapobiec?

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano

Witam mój problem to znaki zapytania, jak za każdym razem wbije na Sjsro to wychodzi mi do pulpitu z gry oraz wyskakuje mi okienko ze znakami zapytania oraz parametrami mojego sprzętu, można to jakoś temu zapobiec?

Masz najnowsze stery do twojej karty graficznej? I odpowiednie media.pk2 ?

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Poszukuję auto-logina do prywatnych serwerów ( chcę wbić na sjsro jeśli ma to ułatwić/sprecyzować/ktoś chce wiedzieć) ...

Moge dać 5* (chociaż nie wiem jak to się robi ...)

Jeszcze jedno :

Czy sibi bot jest bezpieczny ? Bo jego skan nie zachęca do użytkowania ...

Opublikowano

Mam Pytanie :

Na jakim serwerze prywatnym silkroada grać - takim na którym w niecały dzień wbić lvl 40-45.

Pozdrawiam

Można odpowiadać pod postem lub info na gg 4563940

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.

33874.png

33966.png

4981.jpg

16023ph3.gif

Gram na takich serwerach jak :

• EROAD Martinok
  • Nefertity SRO Matteo
  • ZSZC Earth Martinok
  • Syndicate SRO Matteo i _Matteo
Opublikowano

Mam Pytanie :

Na jakim serwerze prywatnym silkroada grać - takim na którym w niecały dzień wbić lvl 40-45.

Pozdrawiam

Można odpowiadać pod postem lub info na gg 4563940

Sjsro- raty x30, więc jak przygrzejesz do 40 może dobijesz :P. Problem jest tylko z rejestracja, która jest rzadko otwarta.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

mam pytanie czy w ecsro jest ten sam problem z logowaniem co na globalu ? ze trzeba czekac na swoja kolej ? jesli tak to czy zan ktos jakis serwer gdzie nie ma tego problemu?? z gory dzieki za pomoc:]

Admin Cienia
Opublikowano

mam pytanie czy w ecsro jest ten sam problem z logowaniem co na globalu ? ze trzeba czekac na swoja kolej ? jesli tak to czy zan ktos jakis serwer gdzie nie ma tego problemu?? z gory dzieki za pomoc:]

Na ECsro wbijasz w stylu "kto pierwszy ten lepszy" czyli ten kto trafi pierwszy na wolny slot, wbija do gry. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Na ECsro wbijasz w stylu "kto pierwszy ten lepszy" czyli ten kto trafi pierwszy na wolny slot, wbija do gry. ;)

Teraz wbijasz za 1. ^^

Opublikowano

Witam wszystkich.Wczoraj na ecSRO(publicznym) mialem ze server jest check dzisiaj od rana jest N/A o co z tym chodzi?Oraz zamiast napisanych serverów mam Unkown.Proszę was o szybką odpowiedź.dzięki z góry ;)

HALA MADRID !!

Opublikowano

Słochajcie mam taki problem z grą i sibi botem podczas logowanie sie do gry jest wszystko ok ale jak wchodze na postac z odpalonym sibibotem to gra całkiem mi sie wiesza i nic sie nie da zrobic

nie weim czy to wina silka czy to stary bot

prosil bym was o jakiego bota albo o odpowiedz o co z tym chodzi:(

Opublikowano

Mam pewien problem, ściągnąłem clienta ecsro z forum....

Wypakowałem, odpalam.....

Włączyło się okno. Są 3 servery, każdy to unknown(!?).

Sprawdziłem - 1 server od góry to fembria lecz obok niego jest N/A, przy tamtych jest ping....

Nie mogę na fembrię wbić..

Ok klikam na fembrię, wyskakuje błąd, puste okienko, można wcisnąć tylko OK, żadnych info o błędzie...

Wie ktoś o co chodzi?

Mam clienta ver. 1.151

Opublikowano

Mam pewien problem, ściągnąłem clienta ecsro z forum....

Wypakowałem, odpalam.....

Włączyło się okno. Są 3 servery, każdy to unknown(!?).

Sprawdziłem - 1 server od góry to fembria lecz obok niego jest N/A, przy tamtych jest ping....

Nie mogę na fembrię wbić..

Ok klikam na fembrię, wyskakuje błąd, puste okienko, można wcisnąć tylko OK, żadnych info o błędzie...

Wie ktoś o co chodzi?

Mam clienta ver. 1.151

Hmm... z tego co wiem to ECSRO chodzi na wersji klienta 1.091 :P

Looknij TU Temat By Precison,tam jest ladnie wytlumaczone :P

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ja mam za to inny problem,chcialem sie troche pobawic Sibi i mniej wiecej go rozkminiam ale char mi nie biega.

Powiedzcie mi czy tam trzeba nastawic jakies waypointy* i wpisac co ma bic a co ma ignorowac cz cus?;S

Itemki mi zbiera ladnie ale po cisnieciu F6 stoi tak jak stal ;s

Prosze o pomoc !

Waypointy- To punkty / miejsca pokazywane dla bota gdzie ma biegac np X=123,Y=456

Opublikowano

Hmm... z tego co wiem to ECSRO chodzi na wersji klienta 1.091 :P

Looknij TU Temat By Precison,tam jest ladnie wytlumaczone :P

Ale był update ze skilami i teraz jest wersja 1.151 :P

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Ale był update ze skilami i teraz jest wersja 1.151 :P

To nie wiem. Ja dalej gram na starej wersji z media by Li i smiga ladnie :P

Moglby ktos wytlymaczyc tego sibi?:s

Opublikowano

To nie wiem. Ja dalej gram na starej wersji z media by Li i smiga ladnie :P

Moglby ktos wytlymaczyc tego sibi?:s

Czyli co chcesz wiedzieć, bo nie za bardzo Cię rozumiem. Jak go ustawić, jak ominąć wbijanie za 1x?

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Czyli co chcesz wiedzieć, bo nie za bardzo Cię rozumiem. Jak go ustawić, jak ominąć wbijanie za 1x?

Jak pisalem wczesniej nie wiem czy trzeba mu jakos pokazac po ktorch miejscach ma niegac,co ma bic i tp. Czy poprtostu wjebac go na spota i wcisnac F7?;s

Tak,jezeli moglbys to powiedz jak ominac to :P

Opublikowano

Witam! Gram na sunsro i mam problem z private server loader, polega on na tym, że nie można klikać następnego skilla po użyciu poprzedniego przez około 3-4 sek (przy normalnym zalogowaniu działają skille normalnie). Proszę pomóżcie, bo chce normalnie pograć, a normalne wbijanie zajmuje kupe czasu, a takie używanie skilli jest uciążliwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...