Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania / Problemy

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moze wprowadzaja pt moby :PP ale w pizdu dlugo..

Dalej macie inspe? zal 10h trwa .

@edit

Sorry for the new downtime. We are working on the server security. We expect the servers back within some days. (No promise)

fajnie ta inspa moze potrwac kilka dni jeszce, chociaz i tak nie obiecuja nam tego..

sygna1o.jpg

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serwer mnie zaczyna już irytować. Grałem na fembri a tam 2 tygodnie inspekcji i stwierdziłem ze pójdę na główny ECSRO... a tu co znowu? Inspa... SZLAG mnie trafia.

Masz znaczek w opisie... Piszę poprawnie po polsku... DObrze Ci radze v- SKASUJ TO. MÓGŁBY a nie mugłby.

mugłby ktoś wrzucić autopota na sjsro.. bo aktualnie filefront nie działa z scanem jak można dzieki

Opublikowano

jak zaistalowac pakiet języków..;/ nie wyskakuje mi nawet tabelka bo chyba dałem zeby nie wyskakiwała i niewiem właśnie jak..;/ czy może ktoś udostępnić plik..? lub dac jakas wskazówke jak??;p dzieki

.

Opublikowano

To ja poprosze o pomoc z tym...

8da69e1de864f2dam.jpg

Wczoraj robilem foramt bo nie chcialo mi sie dochodzić co się z tym stało. Nawet po wyłączeniu antywira nadal nie działa

Opublikowano

To jest po prostu bug, tez to mam ;/. Koleś z załogi ecsro pisał na forum, że po updacie bug ten zostanie naprawiony :P

Opublikowano

mam problem jak zaloguje sie do gry na ecsro to po 5 minutach wylacza mi się graa jak zaloguje sie do gry z sibibotem to wylacza sie po 5 sekundach, co zrobic zeby pograc troche wiecej niz 5 minut?

Opublikowano
a ja mam pytanie ;) gram isro i chce zaczac w ecsro tylko nie wiem jak jest z wbijaniem boceniem itp itd ;p czy exp jest wiekszy skille ? czy jest europa ? help ^^
Wbijania w miarę dużo ale teraz to chyba bez różnicy bo isro kolejke ma :P A euro niema :P Boty są.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie mogę zmienić hasła (rejestrowałem się przez stronkę MySro). Robię all według tuta, wpisuje new hasło, klikam tamten przycisk i hasło nadal jest stare;/

Opublikowano

Mam mały problem.. Ściągnąłem najnowsze data media particles, ale jak chce włączyć klienta to jest napisane, że media jest uszkodzone... Mógłby ktoś podesłać działające media, albo ma jakiś pomysł? ^^ All ściągnąłem z forum ecsro.net

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdy zaloguje się do ecsro to wystakuje mi czarny ekran i windowas chwyta totalnego zwisa. Wie ktoś może w czym jest problem?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam inny problem... bardzo czesto podczas gry wyskakuje mi jakis error zwiazany z speedup czy jaos tak ... nie wiem o co w tym chodzi ... jak ktos moze to licze na pomoc

• 3 tygodnie później...
Admin Cienia
Opublikowano
Wrzuci ktoś mi Media.pk2?

Chcem żebym miał csro po Angielsku.

Ściągnij jakiś program do hex edycji, odpal nim media.pk2, znajdź dwie nazwy "Chinese" i zmieni je na "English" i Csro po angielsku. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Witam.Mam problem z boceniem na sjsro . Robie wsztstko dobrze (boce już troche) ale od wczoraj mam routera i od wczoraj bot nie działa tzn ładuje skile i stoi a gdy zaznacze sam moba uderzy 1skilem i czeka po zabiciu moba jeszcze podnosi... Prosze o pomoc :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...