Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania / Problemy

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka

Mam problem ...

Grałem na ECSro jakieś 2-3 miechy temu - teraz chcę się zalogować i ... nie pamiętam hasła =/

Mam ID Email i nick chara.

I tutaj pytanie - da się jakoś odzyskać to konto ?

PLS HELP !!

Opublikowano

raczej nie.. a Ecsro VIP czy public..? napisz do GM-a na maila może odpisze...

@OFFTOPIC:to tak jak byś miał Sejf, i kasę w nim i wiesz ile masz kasy i znasz model Sejfu ale nie możesz do otworzyć bo nie pamiętasz hasła czy tam kodu xD

pewnie pójdzie to do Tematu największe idiotyzmy na forum ale i tak tam nie zaglądam..

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano

Chciałbym wiedzieć dlaczego kiedy uruchamiam sro.exe wyskakuje mi okienko że mam złą wersję DirectX??

Mam directa 10 i pisze mi, że trzeba 9.0b, mam winde XP'ka jeśli to coś zmienia.

Proszę o szybką odpowiedź!

Opublikowano

Mam prosbe nie dziala mi no dc ;/ Prosilbym o no dc

2+2=666 i kazdy porzadny ksiadz wam to powie

za najprostszymi rozwiazaniami zawsze czycha zlo!! zycie to nie bajka :P:P:P

strzezcie sie!! rotfl

Opublikowano

działa wam ecsro teraz??? bo mi nie i nie wiem czy czegoś nie rozwaliłem dlatego sie pytam.

Chciałbym wiedzieć dlaczego kiedy uruchamiam sro.exe wyskakuje mi okienko że mam złą wersję DirectX??

Mam directa 10 i pisze mi, że trzeba 9.0b, mam winde XP'ka jeśli to coś zmienia.

To widocznie musisz ściągnąć wersje 9.0 DirectXa

gaarayx3tn4.png
Admin Cienia
Opublikowano

Zapewne masz Viste, Tutaj nie trzeba ściagać D9 bo ja mam D10 i działą. :) Musi wejść we właściwości sro_client > zgodność > XP z service pack 2. i działa :D

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

nie mam pytania ani problemu ale chcialbym przekazac ze na ecsro vip teraz sa raty 15

nie chcialem robic nowego tematu dlatego dalem to tutaj

a tematu o przetlumaczony newsach nie znalazlem (moze przeoczylem)

.

Opublikowano

Ja mam teraz jakiegoś buga...Zresztą kolega też że jak wbije na postać dusze connect to jak mi się włączy i pojawi postac to pojawiają mi sie znaki zapytania =/ nie wiem o co chodzi.

gaarayx3tn4.png
Admin Cienia
Opublikowano
Może ktoś wrzucić to media na jakiś inny link, bo na rapidzie limity :(

Limit 15 minut aż tak boli? :]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Offtop ----> yy no to tak. Ja moim skromnym zdaniem propuje zamiescic tutaj wszystko co jest potrzebne do tego aby zagrać w ecsro (tak bd prościej)

A co do mojego problemu to link do server changer... Wiem, że kiedys ten program istniał, uzywałem go... Moja prośba to umieszczenie tu linka ;)to tyle xP

Opublikowano

Taak , może pomyślicie że jestem nab i teges, ale mam małą prośbę. Gram na fembrii, ale ona zostanie włączona z powrotem w lutym. Oczywiście rozpacz, bo na vipie grać nie można a na ecsro rejestracja off. Ale tak mi się przypomniało- zakładałem konto na fembrii przez mysro. Więc wbiłem sobie na mysro i co się okazało? Mam też zrobione konto na Ecsro(public):) Więc mała prośba- czy jest tutaj ktoś kto mógłby mi pomóc na początek? Nie chce mi się wszystkiego zaczynać od nowa. Nie chodzi mi o kasę tylko o jakieś rady dotyczące serwera i być może małe taksi;p

So?

Opublikowano

a ja mam pytanie czy może ktoś dać konto jak ma niepotrzebne ?? bo nie mogę zrobić!?

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#FFFF00--><span style="color:#FFFF00"><!--/coloro-->98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

882359186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...