Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania / Problemy

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam problem gdy odpalam ecsro to mam taki blad "Runtime Error" abnormal program termination o co w tym chodzi co robie nie tak ?^^

1325845644-U48159.gif

Admin Cienia
Opublikowano
Gdzie mogę ściągnąć klienta ? ;>

Na forum www.ecsro.net ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

elo gdy właczam clienta to wszystko ok ale gdy nasickam LPM to wyskakuje mi lista serwerów <jeden> i jest ona w prawym dolnym rogu. nie mogę passów wpisac co mam zrobic????

Opublikowano

Zdarza sie kazdemu nie wbic na serwer przez caly dzien. Zalezy od szczescia i pory wbijania , w weekendy wbijesz okolo polnocy i z rana ( wczesnego rana ) a w dzien powszedni wbija sie hmm jak ja gralem jeszcze to do 12 dalo sie wbijac i od 22 :P

Poprostu masz pecha to zaden bug

Opublikowano

elo gdy właczam clienta to wszystko ok ale gdy nasickam LPM to wyskakuje mi lista serwerów <jeden> i jest ona w prawym dolnym rogu. nie mogę passów wpisac co mam zrobic????

Ja mam ten sam problem bardzo prosze o pomoc

425fad2fa206f03e.png
Opublikowano

Dear ECSRO-gamer,

a password-change-website will be published soon. To change your password, you will need to know your mail and the old password. No security questions will be needed! ! !

Further we will publish an option to request your password to the stored mailaddress without knowing the old password. If you request your password for one of our private servers to your mailaddress, the mail may be stored in your spam folder.

Czy mogłby ktos to przetlumaczyć ?

Opublikowano

ja mam problem :P jak odpalam ecsro to na dole jest tabelka co trzeba wpisac pasy wbisuje i nie ma jak kliknac na conect wychodzi za ekran a enter nic nie daje

20830.png

Admin Cienia
Opublikowano
ja mam problem :P jak odpalam ecsro to na dole jest tabelka co trzeba wpisac pasy wbisuje i nie ma jak kliknac na conect wychodzi za ekran a enter nic nie daje

Usuń folder "settings".

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Jak sie wbic na Ecsro (Vip) ?:D trzeba jakeis specjalne knto zrobic czy co^^?:D

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

Aha ok ;d dzieki za info

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

@UP; Na razie nie można kupić konta na gs.pl nie wiem czemu ;D jak będzie można kupić, to pod tym linkiem znajdziecie więcej info.

@EDIT; Aktywacja konta VIP kosztuje 50zł.

b577e893e102f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...