Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sibibot For Sjsro/Mysro By *Ziomq*

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,ponieważ powstaje strasznie dużo tematów dotyczących Sibi bota postanowiłem założyć temat w którym będziecie pisać pytania... dotyczące SibiBot.

----------------------------------------------------------------------------------

Sibi Bot

1.Co zrobić

a )ściągamy SibiBota

b )z płytki windowsa instalujemy chiński pakiet językowy(niektórym działa bez pakietu)

c )włączamy SibiBota

d )włączamy clienta,logujemy się do gry

2.Ustawienia Bota

a )F7-ustawienia bota

b )F6-START

c )F8-STOP

----------------------------------------------------------------------------------

Download

http://www.sendspace.com/file/sjlpot -sibibot

http://www.sendspace.com/file/yjv2l7 -skille

-----------------------------------------------------------------------------------

Prośby,pytania i problemy zadawać tylko w tym temacie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zdaje mi się iż taki temat już był ale i tak 5*

@Edit

Sorki nie było dla mnie bomba można podkleić :P żeby nie było nowych tematów związanych z sibi :)

@down

radze podkleić bo jak nie będzie postów to temat zaniknie :) a takto Newbie popatrzy na podklejane i znajdzie :)

Opublikowano

Był,ale mi głównie chodzi oto aby nie robić zbędnych tematów typu "Sibi-help" "Błąd z sibi :/ z gury dzienki". ;)

A poco zaraz podklejać :P

@Edit

Tak ale w naszych przyklejonych tematach jest już trochę ciasno :)

Opublikowano

Ja mam taki problem ze jak wlacze tego sibibota i nacisne login to jak sie pozniej gra wlacza i sie juz pokazuje ta ramka do wpisania PW i ID to mnie na pulpit odrazu wywala. Gram na vSRO i myslalem ze to moze pod ta wersje nie dziala tylko ale pod isro jest to samo. Mam znaki chinskie i clienta oryginalnego.

Wie ktos czemu sie tak dzieje?? jakies porady??

Opublikowano

Na isro nie będzie działać,a jeśli chodzi Ci o isro to spróbuj z innym botem :)

Zależy jaka wersja w vSro,jak taka sama jak w ecsro to powinno działać.

Chińskie znaki-takie będą :D

Opublikowano

iSRO mnie nie interesuje bo tam sie nawet wbic nie da. Bot mi trzeba do vSRO i nie wiem czy to jest taka sama versja jak ecsro bo tego drugiego nigdy nie mialem

Opublikowano

na pewno nie taka sama wersja niż ecsro bo to prywat nie mylcie prywata z vSro bo vSro to wydanie silkroada tylko w innym stylu...

Opublikowano

sibi dziala tylko do ecSro

nie dziala do vSro - vSro - ultra bot [platny niema innego ]

@ZiomQ

TuT dla Newbie -.-' , że Ci się chciało :O

b577e893e102f.png

Opublikowano

Czy trzeba za pierwszym razem wbic?

@edit

Działa jakiś inny bot typu aGbot czy Sroking?

-----------------------------------------------

Nie działa,jest bot ale słabutki

//ZiomQ

Opublikowano

1.Tak za pierwszym razem.

2.Niema

Opublikowano

Cześć !

Mam pytanko , czy aby bot działał mogę mieć klienta z nodc i wystarczy zalogować się za pierwszym razem ?

Czy muszę mieć oryginalnego sro_clienta ?

Opublikowano

Witam jestem swierzy w tych sprawach ale mam pytanie gdy robie tak jak kolega opisal plan wlaczenia to nie pokazuje mi sie traffic tylko caly czas jest ze niby sie wbija z gory thx za odpowiedz

Opublikowano

wbilem sie ale ten bot to jakis badziew zaistalowalem jezyki ale nie widze jakis chiskich znakow tylko znaczki przy wybiorze skilli nie wiem co jest ale to jest lipa :D pozdro jak ktos wie jak to zrobic z gory thx

Opublikowano

witam ponownie potrzebuje skilli nie z krzakow tylko z tych dziwnych literek CĄĆ itp z gory thx pozdro

Opublikowano
Cześć !

Mam pytanko , czy aby bot działał mogę mieć klienta z nodc i wystarczy zalogować się za pierwszym razem ?

Czy muszę mieć oryginalnego sro_clienta ?

obojętne ale musisz wbić za 1 razem

Witam jestem swierzy w tych sprawach ale mam pytanie gdy robie tak jak kolega opisal plan wlaczenia to nie pokazuje mi sie traffic tylko caly czas jest ze niby sie wbija z gory thx za odpowiedz

Spróbuj reinstall,sprawdź czy coś nie blokuje ci neta,zainstaluj Net Framework 3.5

wbilem sie ale ten bot to jakis badziew zaistalowalem jezyki ale nie widze jakis chiskich znakow tylko znaczki przy wybiorze skilli nie wiem co jest ale to jest lipa biggrin.gif pozdro jak ktos wie jak to zrobic z gory thx

Daj screena bo nie rozumiem twojego pytania

witam ponownie potrzebuje skilli nie z krzakow tylko z tych dziwnych literek CĄĆ itp z gory thx pozdro
Ściągnij to Click

Admin Cienia
Opublikowano
Jak ustawic bota zeby sam wracal na spota i sam kupowal poty ? ^^

Nie da się. Sam musisz kupować i łazić na spota.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

płytka windowsa i dalej se powinienes poradzic

Opublikowano

A ja mam pytanie, co zrobić aby bot działał nie tylko jak sie wbije za 1 razem ? Bo to troche bez sensu ze mozna bocic tylko pozno w nocy bo o innej porze raczej trudno jest wbic za 1 razem ^^

Opublikowano

Sibi bot nie chce mi zaznaczać mobów, skille są ustawione dobrze, wbijam za 1 razem, gdy zaznacze moba to on go normalnie bije. I najciekawsze to że jak mob podejdzie i mnie zaatakuje to bot go zabije

Opublikowano

Bodzik, sproboj pousuwac wszystkie skille i od nowa dac, jak to nie pomoze to wyrzuc cos z inventory i podnies xD mi nieraz pomaga ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...