Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania / Problemy

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, gram na serwerze NOMI w ECRO. mam problem taki, że nie mogę wystawić sklepu (dostaję disconecta). Czemu się tak dzieje i jak rozwiązać ten problem? proszę o odpowiedź

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak jest na każdym serwie ECSRO/ jakieś lipne bugi z ich strony ale jest na forum plik

Pobierasz ten SRO_client i wklejasz do folderu z grą

DOWNLOAD:

http://www.megaupload.com/?d=F5T449JW

SKAN:

http://www.virustotal.com/de/analisis/7008238adcc8a318755cca754c0b3223ece16641d7d4cf0152a06238ee089c3b-1262061074

SCREEN:

http://iv.pl/viewer.php?file=a84afv6cggyyzdtm6ux.jpg

b577e893e102f.png

Opublikowano

Witam. Mam taki o to problem --> Komp mi się jedynie wyłącza jak jestem w silku a tak to jest gitara ;)) sprawdzałem AVASTEM czy są wirusy na kompie i nie ma......

co na to poradzić można zęby silkroad mi się już nie wyłączał i żebym mógł se pograć...........????

PS. jak mam z minimalizowane silka to się komp NIE WYŁĄCZA jedynie jak GRAM.

dzięki z góry ;))

Opublikowano

Cześć,

Jaka jest różnica pomiędzy sjsro old i sjsro new ???

i jak byście moli to dacie builda na nukera s/s

OLD - Szybciej wbijasz i chyba tam są większe lagi.A na sjsro NEW nie wiem za bardzo jak jest, wiem tyle że że się dłużej wbija :P.

Opublikowano

Mam pytanie dot. SjSro OLD.

Kto tam gra? Bo nie znam żadnego polaka i nie mam z kim pogadać na jakieś tematy , i nie ma z kim sie zaprzyjaźnić:P Tylko anglicy i inni obcokrajowcy.

Mój nick martinok , jak będę to piszcie , jeżeli chcecie ze mną pogadać o old to zapro. 4563940 ( m,y gg )

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.

33874.png

33966.png

4981.jpg

16023ph3.gif

Gram na takich serwerach jak :

• EROAD Martinok
  • Nefertity SRO Matteo
  • ZSZC Earth Martinok
  • Syndicate SRO Matteo i _Matteo
Opublikowano

Mam problem, trzeba mi zainstalowac jezyk wschodnioazjatycki aby dzialalo mi mysro, nie mam plytki z windowsem i nie moge tego zrobic. Jesli ktos mogl by podac jakiegos linka z ktorego mogl bym to sciagnac byl bym bardzo wdzieczny. Czekam na odpowiedz...

Opublikowano

Znalazłem,

Może się komuś przyda.

swsro 98.126.31.202

fembria 64.150.177.8

NoMi 64.150.177.200

public 69.64.67.84

vip 69.64.92.233

Opublikowano

Witam!!!

Poprosze o pomoc.

Włączam silkroad.exe w folderze ECSRO i wyskakuje mi to:(plik załączony poniżej)

kiedy naciskam OK nic sie nie dzieje .

Prosił bym o dokładną instrukcję dotyczącą wypakowywania plików załączonych do ecsro ze strony ecsro.net <_<

P.S

Może wcześniej był tego typu post ale nie mogłem go znaleść. :unsure:

Oczywiście za rozwiązanie problemu daje 5 B)

bez tytułu.bmp

Black Ops - Gówno Modern Warfare 1 i 2 - to jest coś :)

Opublikowano

Nie wiem czy to dobry temat ale szukam guild na ecsro public(tak mi sie wydaje ten pierwszy server od gory ,bo odkad pozmieniali je nazwami, to ja sie juz gubie ;p) mam 7 lvl poniewaz dzis dopiwero wrocilem a poprzednie konto zostalo z hakowane;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...