Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ahrimania [Pl] [Dedyk]

Chef

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skille na P sa zmienione.

Administracja stara sie abyscie czuli sie na luzie grajac na naszym serwerze nie chcemy tworzyc nieprzyjemnej atmosfery, rozmawiamy z userami jak z ludzmi czesto sie smiejemy na czacie z roznych rzeczy, bo o to chodzi mamy sie bawic wspolnie !

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Super serw troche slaby exsp ale to pewnie sie zmieni. Dobry team super client itp itd polecam w 100%

arkakopia.png

ARKA GDYNIA: ,, ŻÓŁTO-NIEBIESKA POTĘGA''

DAJ ,,+'' TO TYLKO JEDNO KLIKNIĘCIE A TAK WIELE MOŻE -,-

ZOSTAWCIE PO SOBIE ŚLAD W POSTACI KOMĘTAŻY.

Opublikowano

Było ponad 200 osób i był też event tylko żałosny metiny były w kilku miejscach a event miał być na całej mapie

DAJ PLUSA TO NIC NIE BOLI

10221922.jpg

Opublikowano

serw na dluzej ale sie troche nudzi za slaby drop itemow perel nie ma w sklepie wiec stalke na 9 zrobic to ciezko (malza 50kk) wiec pozostaje nasz ukochany kowal na dt co nigdy nie pali

Opublikowano

Zapraszamy na nasz serwer, coraz wiecej graczy gra na naszym serwerze, ale nadal zachecamy do gry. Najwazniejsze zalety: to bezposredniosc, czesta banicja cziterow czasami zdarza sie ze jest to niemozliwe poniewaz ktos ma SPECJALNY nick wtedy trzeba czekac na reakcje Arymana, a tak po za tym to codziennie od rana do wieczora jest GA ktory stara sie odpowiadac na wasze pytania i wam pomagac jak tylko moze.

Zachecam do gry, prosze sie nie zniechecac expem serwer jest wart tego aby przeznaczyc mu chociaz 1 dzien uwierzcie mi na slowo wiele osob sie juz do nas przekonalo.

CZEKAMY NA WAS !

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zapraszamy na nasz serwer, coraz wiecej graczy gra na naszym serwerze, ale nadal zachecamy do gry. Najwazniejsze zalety: to bezposredniosc, czesta banicja cziterow czasami zdarza sie ze jest to niemozliwe poniewaz ktos ma SPECJALNY nick wtedy trzeba czekac na reakcje Arymana, a tak po za tym to codziennie od rana do wieczora jest GA ktory stara sie odpowiadac na wasze pytania i wam pomagac jak tylko moze.

Zachecam do gry, prosze sie nie zniechecac expem serwer jest wart tego aby przeznaczyc mu chociaz 1 dzien uwierzcie mi na slowo wiele osob sie juz do nas przekonalo.

CZEKAMY NA WAS !

Pozdrawiam.

Tak racja serw jest bardzo fajny można pograć nie jest typem 4Fun trzeba trochę się przyłożyć żeby coś osiągnąć. Z tą pomocą i pdpowiadaniem to troche kuleje mam nadzieję, że ulegnie to zmianie. Mam bardzo ważne pytanie więc Shantaro proszę o kontakt na GG 3363261

smokaf8.jpg
Opublikowano
Niestety jak sie nie umie grac na serwerach prywatnych hard gdzie trzeba sie wykazac znajomoscia gry noobkie odpadaja w sumie to i dobrze zostaja prawdziwi gracze, a takie noobkie jak Pan wyzej zasilaja spolecznosc takich serwerow jak Xlast gdzie sie glosno mowi ze jest syf kila i mogila bo biega sama dzieciarnia brak kultury, brak znajomosci gry, brak mozgu

19 lvl buhaha ;> do 30 jest trudno potem to już bajka.Brak konia to se go zrób proste jak banany.Inni co mówią że słaby drop itd.To co wy robicie w tym temacie ?! 4fun szukajcie a nie tu trujcie dupe za przeproszenie

Wpadam na serv po sklepach polatać ,ceny posprawdzać a dopiero potem pobić trochę mobków,drop i oraz drop yang sprawdzić. Zawsze robię misje u biologa na teście danego serva z racji obczajenia nagród., więc mi tu nie pierdol że po pół godz oceniam źle serwer i że miałem tylko 19 lvl - nazywasz mnie hajterem - nie używaj słów których znaczenia nie rozumiesz.

Tak gwoli ścisłości : na PL grałem ponad półtora roku na jednym servie i zakończyłem na 80 lvlu szamanem smokiem a nie buffem więc mnie nie oceniaj na podstawie jednego posta że niby grać nie umiem, bo tym podkreślasz że sam jesteś gówniany NOOB i dziecko n3o.

Podsumowując: gdybym szukał kolejnego PLa to bym na globala wrócił,

zresztą jeśli tak GA nisko ocenia tutaj ludzi to co dopiero w grze,

pewnie stoisz całe dnie na środku placu i sobie przed monitorem trzepiesz jak Ci dzieci biją pokłony.

Moja opinia o servie - nie polecam

Opublikowano
Napisał Wrrrr - Wpadam na serv po sklepach polatać ,ceny posprawdzać a dopiero potem pobić trochę mobków,drop i oraz drop yang sprawdzić. Zawsze robię misje u biologa na teście danego serva z racji obczajenia nagród., więc mi tu nie pierdol że po pół godz oceniam źle serwer i że miałem tylko 19 lvl - nazywasz mnie hajterem - nie używaj słów których znaczenia nie rozumiesz.

Tak gwoli ścisłości : na PL grałem ponad półtora roku na jednym servie i zakończyłem na 80 lvlu szamanem smokiem a nie buffem więc mnie nie oceniaj na podstawie jednego posta że niby grać nie umiem, bo tym podkreślasz że sam jesteś gówniany NOOB i dziecko n3o.

Podsumowując: gdybym szukał kolejnego PLa to bym na globala wrócił,

zresztą jeśli tak GA nisko ocenia tutaj ludzi to co dopiero w grze,

pewnie stoisz całe dnie na środku placu i sobie przed monitorem trzepiesz jak Ci dzieci biją pokłony.

Moja opinia o servie - nie polecam

Ze tak zapytam z glowa wszystko ok?

Wstawiles 2 rozne cytaty od 2 roznych osob a jak dobrze przeczytalem kierujesz je do jednej osoby? Hmmm ciekawe.

Dlaczego sami napinacze i hejterzy to banda oszolomow?

Odpowiedz jest prosta ich swiatlo madrosci juz dawno zgaslo, lub przepalila sie zarowka ewentualnie zabraklo pradu.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jedyne co mi się nie podoba to jedna rzecz - większość administracji prywatnych serwerów kopiuje żywcem kary - jak można banować za zbugowanie pierścienia expa ? to jest głupota, to nie wina graczy, że jest taki bug, jest on bardzo przydatny, a jeżeli GM tak bardzo przeszkadza to niech go naprawi, a nie banuje tych co go użyją.

Opublikowano
Jeśli chodzi o OneHity, uporam się z tym jak wrócę i pobanuję wszystkie powiązane konta które w jakiś sposób zyskały coś "za darmo"

Przy okazji od banuj mi konto ( lub napisz za co dostałem bana) nazwa postaci Pomysłowy.

PS: napisze odwołanie na forum serwera, gdy będę miał aktywne konto.

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Cofam to co powiedziałem, że "banują za nic "

Shanti dał bana, Ary zaraz odbanował...

"No to ja jako Aryman naprawię ten błąd.

Za mały screen za mało widać, konto odbanowane...

Dawajcie pełne ss, bo takie to do kosza albo do sracza będę używać..." cytat arego.

Widać że chłopak ma pojęcie o grze i się dla nas stara. Przemów do rozumu temu Shantaro, bo jeżeli tak dalej się będzie zachowywał to będzie źle...

Nie nie miałem na na myśli że się ktoś podszywa, ale to zachowanie Shantaro mnie doszczętnie wqrwia, i jak sądze nie tylko mnie... Napisałem do niego że wpłace dotacje w kwocie 60zł, a ten pisze mi że moge za 60zł dostać parte +9 z kd albo stal +9 z kd ... Nienawidzę czegoś takiego ;d

Opublikowano

Nie nie miałem na na myśli że się ktoś podszywa, ale to zachowanie Shantaro mnie doszczętnie wqrwia, i jak sądze nie tylko mnie... Napisałem do niego że wpłace dotacje w kwocie 60zł, a ten pisze mi że moge za 60zł dostać parte +9 z kd albo stal +9 z kd ... Nienawidzę czegoś takiego ;d

Ooo ciekawe, sprawdzę to, masz może rozmowę na gg? albo zdjęcie?

W sprawie dotacji najlepiej pisać do mnie. Bo ja i tak sprawdzam potem każdy item na 65+9 czy był robiony:D tak dla zasady:P

admin2r.png
Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Screena nie mam, ale itema można kupić za 60 zł u shantiego bo z nim gadałem jakieś 4 dni temu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...