Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ahrimania [Pl] [Dedyk]

Chef

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sie pierdolcu nie dziw ze tak szybko ubijam bossy z piekla zobacz fms kurva 40% sr kd potwora i smierci+5 + max inta i czarowane na p sie dziwidz ze taki ognisty wojownik pada na 3 hity ???

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na stronie Ahrimania macie dokładny spis tego co jest online, a co offline. Ulepszyłem to troszkę;P

Gdy coś siądzie np. Logowanie - restartuje się co 7min więc zawsze "on"

Gdy siądzie Baza | <-- Automatycznie się podniesie

Sytuacja wygląda inaczej z resztą, jak core się z dumpuje to podniesie się automatycznie wszyscy w danej części serwera dostaną kicka i to wszystko, lecz gdy się wyłączy i zrobi offline. Nie będzie możliwości tam wejść lub przebywać. Nie zalogujecie się wtedy na postać i ja muszę to włączyć ręcznie.

Pozdrawiam Ahri

admin2r.png
Opublikowano

Widac, osoba ktora dostala bana za OneHita, bo ubila bossa na moich oczach na specjalnej mapie;). Lub DMG hack bicie kilkunastu mobow w piekle na jednego skilla, czyt. Ognistego Wojownika itp...

Ludzie ja jestem wszedzie caly czas... Jak juz dostajecie bana to w 100% sluszny...

Zwłaszcza mój na AX6.

Serwera nie polecam z powodu teamu, Arymanik za dużo kasy zarobił i mu się w głowie już popier*oliło.

Ahrimania OFF

World of Warcraft OFF

Tibia OFF

CS 1.6 OFF

Need for Speed: World ON

Opublikowano

Zwłaszcza mój na AX6.

Serwera nie polecam z powodu teamu, Arymanik za dużo kasy zarobił i mu się w głowie już popier*oliło.

A za co ja kase mialem zarobic?

Za dotacje? ledwo na serwer starczy..... na 2 miechy....

Ty juz sie nie odzywaj cwaniaczku jak cala reszta AX1/2/3/4/5/6/7/8/9/10...

Jeden z Was chcial sprzeda konto za zl z eq za zl... pozegnalem... wszystkich z IP i powiazanych kont

Gdybys tam nie stal w momencie gdy sie ze mna targowal moze bylo inaczej...

admin2r.png
Opublikowano

Jak narazie najlepszy polski dedyk na jakim grałem. Masa nowych misji, bronie epickie, zbroje na 80+. Bardzo dopracowany serwer. Polecam.

Opublikowano

Super serwer ja na chunjo mam 80lvl nick IMm0RT4L Polecam oraz Pozdro dla Arymanika

fiiilm.gif286f5739fe9549dea9dd4e8788a02934.0.gif
Opublikowano

@UP

Każde spolszczenie ma wiry.

Polecam klienta

Serv super. Pare dni temu Ary dodał pare questów ;d

Zapraszam do Jinno ;]

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Serwer boski.

Ary ostatnio zrobił event.

Super questy dodał.

Team jest bardzo miły Ary zawsze odpisuje.

Serdecznie zapraszam do Shinsoo.

Opublikowano

Zasysam i zaraz wam powiem ;p A w statusie na stronie pisze ze all ON

Edit@ Sciagnalem patchera wrzucilem pliki do metina 2008 niepatchowanego i gram ...

Opublikowano

Pytanie do arego które mi sie nawineło.

http://forum.travian.pl/showthread.php?p=1509580#post1509580

czy pan Aryman w tym temacie to ty?

Pytanie skojarzone bo twoja dziewczyna(bez obrazy) z tego co widziałem jest tam modem czy super modem. Jesli Vanessa nie jest twoja dziewczyna to najmocniej przepraszam,ale cos mi sie z metina kojarzyła.

Jesli to ty,to gratuluje offika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...