Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ahrimania [Pl] [Dedyk]

Chef

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niewidzialny kręcisz i tyle...pff jeszcze wczoraj/przedwczoraj oddawałeś eq za passy heh żałosne.Żałosny z ciebie człowiek no i taka prawda.Coś niechcę mi się wierzyć że sella eq za pieniądze a nawet gdyby sellał hę przecież samo mu 350 złoty nie wpadnie co ? ty też pomyśl bo nie każdy gracz tutaj może iść na pocztę(nie umieją nie chcą itd)Tutaj nie ma Smsów więc powiedz mi człeku głupi jak utrzymać taki serw.Szkoda gadać jak patrze na takiego Niewidzialnego

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobrze niewidziallny bardzo dobrze takich GM'ow trzeba tępic.Dostałem bana a nie powinnem bo jakis typ podrobił moją nazwe i gral na 1hit killer a ze ja moim 79 lvlem bilem bossy wina spadała ma mnie ;/.

Grałem pod nazwą OnlyMe a typek zrobil 0nlyMe ;/

Jebac ten server !!!

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Serwer jest fenomenalny ! Naprawdę zachęcam i zapraszam do grania !

Dobrze widzi się tylko sercem. To, co ważne jest niewidoczne dla oczu.

Tłumacz w Kuroi-Usagi

Opublikowano

serwer świetny, lecz jak dla mnie jedno ch to za mało. Czasem Ciężko jest znaleźć expowisko na czarnych orkach/ezotach, nie wiem, jak jest dalej. Są jakieś plany, by otworzyć drugie ch?

Opublikowano

Serwer był pro dopóki go nie wyłączyli ;/.

Szukam Kogoś Kto Zrobi mi Awatar najlepiej samo tło i napis Maso. Pisać na GG 4438930.Zbieram + :)

82717175.jpg

Opublikowano

misiekBrum nie udzielaj sie prosze bo pewnie nawet na niego nie weszles gram na tym serverze od dluzszego czasu i wiem ze z ga i idzie pogadac i ogolnie servver dopracowany 100 % teraz tylko laguje bo zmiany ip... Ale wczesniej zero laga wiec prosze zostaw to dla siebie

Chelsea <33

Opublikowano

Żebyście się nie denerwowali, to mogę powiedzieć tyle co sam wywnioskuje:

Aktualny właściciel adresów postanowił przepiać adresy IP do serwerowni w lodzi, w chwili obecnej adresy IP z klasy 91.204 i 91.210.x prowadza trasa do lodzi a następnie vlanem trafiają do nas, jest to rozwiązanie tymczasowe i mało stabilne dlatego na poniedziałek planujemy zacząć przepisywanie wszystkich klientow na nowe klasy adresowe tak aby ruch sieciowy prowadzany był właściwymi trasami. Z poważaniem, Michał Piech

Z tego maila wynika że mieli zamiar zająć się tym w poniedziałek. Ale dziś mamy sobotę... Więc jakaś szansa jest że coś robią już teraz lub do poniedziałku będziemy mieli OFF... <---To drugie rozwiązanie jest najgrosze...

Podziękować można tylko staremu wspólnikowi Firmy, bo osobiście JA staram się to rozwiązać jak najszybciej i dostać to nowe zasrane IP...

Pozdrawiam Ary

admin2r.png
Opublikowano

Spoko ze ktos usuwa moje posty, inteligentne na prawde....

Polecam ahrimanie w 100%, administracja ogarnieta i pomocna, super misje, wejdz i sprawdz

Pozdro ErrorCode

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...