Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ahrimania [Pl] [Dedyk]

Chef

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ludziska wbijac zajebistyy serww ;pp tylko te bossyy ech rip po 8k hita x 3 to jest prawie ded to jest do poprawki na 100 lvlu moze go ktos rozwali ;p w marmurze da sie lecz gdy mnie wali po 8k hitem x 3 to jest do poprawki reszta zajbista ;p

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Szkoda ze opcja dotacji psuje gre normalnym gracza jak ci co wplaca 40 zl maja wszystko razem z perlami i "szacunkiem gma"

wakow9.png
Opublikowano

Co masz na myśli mówiąc wszystko?

Ulepszenie wynosi na 7 (70%) na 8 (50%) a na 9 (20%) Wiec co masz na mysli mowiac wszystko?

Jedyne co tam mają na stałe to Konik Militarny, którego zwykly gracz jest w stanie zrobić w ciągu 23h, oraz Drop i Exp (Z czegos musimy sie utrzymac)

Co do perel, jest to dodatek. Spali, moze zrobi, jego wybor. Natomiast Notatki Studenta pomagaja u biologa, Jesli ktos nie ma mocnych nerwow, moze sobie pomoc.

A o moj szacunek to ciezko sobie zapracowac. Zbanuje nawet osobe ktora wplaci 300zl.... Jesli bedzie oszukiwac.

Jedna juz tak poleciala.

Pozdrawiam

admin2r.png
Opublikowano

drasic nic innego nie wymyslisz nikt pieniedzy dobrowolnie Ci nie przekaze na serwer jeszcze tacy dobrzy samarytanie sie nie urodzili i sie nie urodza, kazdy oczekuje cos za cos. Wogole dyskusja na temat dotacji jest zbedna. Administracja musi utrzymac serwer i to jest jedyny srodek utrzymania tak wiec koniec dyskusji na ten temat.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

TUTORIAL JAK ZAGRAC !

www.ahrimania.pl/board DZIAL DOWNLOAD MACIE POTRZEBNE OBA PLIKI DO GRY !

1. Sciagasz klienta gry naszego.

2. Instalujesz.

3. Pobierasz patchera z dzialu download na forum ma 2 MB

4. Zamieniasz pliki w kliencie z patcherem.

5. WLACZASZ GRE PRZEZ AHRIMANIA.EXE !

6. GRASZ !

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A jak wyjasnisz to, ze na czacie zaden admin nie odpowiada? i nie chce pomoc? mam problem z odpaleniem gry, i zaden nie chce odpisać?

Jednak odpisał i juz problem rozwiazany:)

jak już masz coś dać to daj minusa..

Opublikowano

Byłem , sprawdziłem, w pół godz 19 lv nabiłem i karierę u was zakończyłem.

Powala na wstępie brak jakiegokolwiek konika, eq max +8 na start i to niekompletne.... drop- żenada.... właściwie brak dropu po za kilkoma śmieciami.

Za to na + dołożone mobki w m2 , więc jest co tłuc. Ogólnie nie zrobił na mnie pozytywnego wrażenia.

Opublikowano

UP. Zagrales pol godziny 19 lvl ! OMG !? I po tym oceniasz serwer typowe dla hejtera.

Serwer jest hard ale prosze mi nie wciskac ze drop jest slaby albo yangi bo na 40 lvl ludzie maja po 100kk z BO exp tez jest tak wywazony ze po przeznaczeniu 13 godzin mozna 70 lvl spokojnie wbic, czego dowodem sa nasi gracze.

Niestety jak sie nie umie grac na serwerach prywatnych hard gdzie trzeba sie wykazac znajomoscia gry noobkie odpadaja w sumie to i dobrze zostaja prawdziwi gracze, a takie noobkie jak Pan wyzej zasilaja spolecznosc takich serwerow jak Xlast gdzie sie glosno mowi ze jest syf kila i mogila bo biega sama dzieciarnia brak kultury, brak znajomosci gry, brak mozgu.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...