Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ahrimania [Pl] [Dedyk]

Chef

Rekomendowane odpowiedzi

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Widac, że teraz GA, GM starają się, dbają o serwa. Wkońcu jest mało cheaterów, można powiedzieć, że 0. Tylko problem w tym, aby GM/GA nie banował niewinnych osób, bo czasem może się tak zdarzyć iż zbanuje kogoś nie winnego.

WBIJAĆ DO JINNO

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Arymanik staram się Ciebie złapać i jakoś nie mogę. Na forum nie ma działu propozycje, a chciałbym coś zaproponować. Czy byłoby możliwe dodanie ości do npc? Chociaż za 30kk, ciężko dostępny ulepszacz, a bardzo potrzebny. Nie mówię już o perłach... Perły mogą zostać tak jak są, z małży, ale ta ość by się przydała ;/ Nie każdy ma takiego farta żeby ją dropnąć.

Opublikowano

serw off czy dostałem bana?

około pół do godziny temu sie wylogowałem i nie moge sie już zalogować bo mi błąd wyskakuje. Nie używałem żadnych cheatów;/

Volski666.png

Opublikowano

Yyy, zainstalowałem klienta, klikłem rozpocznij gre (w kliencie) zaczęło się coś robić, po chwili miałem już okienko z grą, próbuje się zalogować a mam błąd, jakieś dodatkowe patche, czy co, hę...

54050393129090175898.png

Opublikowano

gram dzis od 10 do 15 i wywalilo mnie 2 x WIEC NIE MOW ze czly czas wywala masz slabego neta po prostu ...idz sie powies przez to .. ;p a co do 2 up po co osci po 30kk mam za 15 sztuk w depo wylowilem sobie jescze 30kk ?? lecz sie ;p

Kurwa wiesz co to znaczy propozycja pajacu? Chyba nie, skoro nie wiesz, to po chuj mówisz żebym się leczył palestyńska pało? Tyle na ten temat.

Opublikowano

Wszystkie dzieci spamujace ze dostały bany za to ze bily zjawke jestescie poprostu smieszni 30 lvl mnisia zbroja +8 miecz +8 i bija zjawek na 1HITKILLER i sie dziwia ze bany leca BRAWO DLA ADMINISTRACJI ZE SIE TYM ZAJMUJE I BANUJE TAKA DZIECIARNIE ! BRAWO DLA WAS !

SERWER POLECAM FULL WYPAS BIERZE NA GLOWE XLAST i WIELE INNYCH ! ! !

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Aha...troszkę szkoda bo to mi śmierdzi triadicą (za dotację konik) no ale lookne co to za server zapowiada się miło spędzonym czasem ;>

Na jakim królestwie polecacie mi grać ?

/ za 40 zł konik ? troszeczkę przesada ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Logowanie pada bo paru graczy nie czytalo naszej informacji iz marmury sie zbugowaly uzycie marmurka rowna sie z padnieciem logowania trwa wlasnia praca nad naprawa tego problemu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po pierwsze nie odpalamy gry przez autopatcher, tylko przez ahrimania.exe.

Wyglada to tak.

1. Instalacja Klienta.

2. Pobranie ahrimania.rar.

3. Zamiana plikow zgodnie z instrukcja w ahrimania.rar.

4. Odpalenie gry przez ahrimania.exe.

To tyle pozdrawiam i zapraszam do gry.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...