Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ahrimania [Pl] [Dedyk]

Chef

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer polecam graczom w 100%,trzeba grać na nim uczciwie bo prędzej czy później Ga was dorwie ;D

Ja banika wylapalem za zbugowany pierscien expa i 82 lvl poszedł sie jebać no coż nie wolno bugować więc poleciałem,mówi się trudnno.

Ale serwer polecam za to że nikt cie na mh nie będzie bił i nie zajebie ci dropa z metka na dh bo ga czuwa.

Btw TrzymajFason leci na mh ;d

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

NIEPOLECAM!

wbilem ciezko ten 28lv, poszedlem po misje na konia 50 dzikich lucznikow w 30minut na mapie m2 macie 3 grupy dzikich lucznikow, tak wiec nie polecam tego serwera, wiekszosc dedykow miala setki graczy online (triadica,xlast,czy xworld) tutaj gra zaledwie 30 graczy, zmien misje, dodaj wiecej expa, wtedy bedzie wiecej ludzi grac, poki co nie mam czasu na drugiego globala, z jeszcze trudniejszymi misjami, to samo tyczy sie misji typu polowanie, 1 mob wystepuje na cala mape, dziekuje.

jak już masz coś dać to daj minusa..

Opublikowano

NIEPOLECAM!

wbilem ciezko ten 28lv, poszedlem po misje na konia 50 dzikich lucznikow w 30minut na mapie m2 macie 3 grupy dzikich lucznikow, tak wiec nie polecam tego serwera, wiekszosc dedykow miala setki graczy online (triadica,xlast,czy xworld) tutaj gra zaledwie 30 graczy, zmien misje, dodaj wiecej expa, wtedy bedzie wiecej ludzi grac, poki co nie mam czasu na drugiego globala, z jeszcze trudniejszymi misjami, to samo tyczy sie misji typu polowanie, 1 mob wystepuje na cala mape, dziekuje.

Nie ma to jak opinia high endowego levela.

28lvl ok, 50 dzikich łucznikow? ... malo... 30min... da się, widać nie wiesz gdzie są dobre respy. Poza tym jest to hard. I nie kam bo tutaj mamy od 120-150 graczy online srednio 130... No coz dopiero zaczynamy tak?

Exp jest w miare, drop takze. Misje innym sie podobaja. Narzekasz. A to misje sa dla niskich lvl aby zarobily od wyzszych.Widac malo wiesz o rynku i o tym jak dziala popyt i podaż....

Co do ubijania bossow respy co 15min... zamiast co godzine.

Moge dac Wam 4ch z bossami co 60min. Ale czy to nie to samo? Nie uczyli Cie matematyki w szkole?

admin2r.png
Opublikowano

Ty umiesz czytac wogole? To jest HARD serwer nie LOW serwer nie podoba Ci sie graj na XLAST ! Tam osiagniesz wszystko w 1 dzien i sie bujaj. Przyjac mozna krytyke kiedy ma ku temu podstawy a TY sie tylko zalisz jak ciezko ci bylo dropnac zolc.

Oczekujesz ze PRZYJMIESZ MISJE I ja zrobisz w 5 minut? Jestes zalosnym nieudacznikiem bez dwoch zdan. Serwer dla twardzieli nie dla noobkow.

CZYTAJ SERWER HARD ! DLA TWARDZIELI !!

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmm widac naciagacze. Za 40 zl full IS. Gdyby bylo sms to by all kupowali. Ale jest przelewem. Wiec? Serw dlugo nie postoi. I te questy. Gdybym chcial takie to bym na pl poszedl

Opublikowano

mam podzielne zdanie na temat tego serwera

świetnie wykonany, ale są niedociągłości według mnie:

Totalnie złe zbroje dla wojowników - takiej kolorystyki nie cierpie, ponieważ na +8 +9 Zbroje są białe, a bez zbroi wojownik jestzielony lub niebieski.

Podobno są nowe wyglady skili, ale ja ich wcale nie widzę

dużym + jest to że w 100% są dodane nowe questy i są ogromne nagarody, ale jak coś trzeba zdobyć to jest masakra z tym dropem który jest okropny

Bojowca robi się zbyt trudno jak na takiego priva

Pozatym jest tylko CH1, więc dropiąc w dolinie ks klatw trzeba mieć ogromneggo farta by trafić na wolny spot

Poprawcie drop i dodajcie dodatkowe ch to serwer naprawdę bd wspaniały

Jak chcecie to mogę poprawić zbroje lub dodać całkowicie nowe kolorystyki dla wojownika wzamian za militara, poneiważ nie mam zamiaru wydawać 30zł żeby mieć militara.

Opublikowano

mam podzielne zdanie na temat tego serwera

świetnie wykonany, ale są niedociągłości według mnie:

Totalnie złe zbroje dla wojowników - takiej kolorystyki nie cierpie, ponieważ na +8 +9 Zbroje są białe, a bez zbroi wojownik jestzielony lub niebieski.

Podobno są nowe wyglady skili, ale ja ich wcale nie widzę

dużym + jest to że w 100% są dodane nowe questy i są ogromne nagarody, ale jak coś trzeba zdobyć to jest masakra z tym dropem który jest okropny

Bojowca robi się zbyt trudno jak na takiego priva

Pozatym jest tylko CH1, więc dropiąc w dolinie ks klatw trzeba mieć ogromneggo farta by trafić na wolny spot

Poprawcie drop i dodajcie dodatkowe ch to serwer naprawdę bd wspaniały

Jak chcecie to mogę poprawić zbroje lub dodać całkowicie nowe kolorystyki dla wojownika wzamian za militara, poneiważ nie mam zamiaru wydawać 30zł żeby mieć militara.

Damdus posiadasz wersje 1.0.0

W wersji 1.1.0 są nowe army oraz itemy.

Chodzi Ci pewnie o zbroje na 83/87 dlatego widzisz białe.

Cóż. Zły klient. Do piątku wyjdzie nowy prawidłowy ze skillami. Wszystko cacy glancuś. Skille to nie mała bajka;d dużo czasu zajmują a wiemy też ze serwerem muszę się zająć.

Co do jednego CH, wszędzie spoty są powiększone 2x w dolinie akurat nie. Zrobiłem polowanie na księgi, czyt. w światyni je robisz.

Oprócz tego drop ulepszaczy z PL metina 0.5%, wynosi tutaj 12,5% <---Nie zwiększe

Militar ? Co godzinę bez przesady nie dam tam 15min:PPPP

@Pan Up....

Opcja SMS, tracimy około 60%....

Opcja Przelew 100% kwoty idzie do Nas

Konika możesz mieć za 30zł.... albo dogadać się ze mną i za 10zł....

tak samo notatki 20 sztuk... policz ile.

Exp i drop? to jest Full ItemShop? Ty to naciąganiem nazywasz?

Perły itp możesz zdobyć w grze to są poprostu dodatki.

Pozdrawiam

admin2r.png
Opublikowano

Tu niechodzi tylko o ks klątw

ale co do nich to również dropią w świątyni tak??

a z dropem to chociażdby pierścień z generałów, łza bogini z orków i pierścienie levi z skorpionów

To wszystko dropi raz na ruski rok a lvl niestety się zwiększa zbyt szybko

Opublikowano

Ja pisałem wiele razy jak i na głownym tak i na szept i albo była cisza, albo się wylogowywał.

Jednak to jest bardzo dopracowany serwer

Opublikowano

oddam konto z eq 84 LVL wp wzamian za kase na PL serwer ASTRAL/MONOLIT ;PPP GG 8186105 ;p

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

up po co zwracasz uwagęna Enliven ? on gral na x-world i to ze nie dalem mu niebiana +9 to juz mi grozil wyzywal mnie az odszedlem a potem go zbanowali to jest dziecko ktore chce wszystko miec bo samo nie potrafi

sygnatn.png

sygnap.png

22706951409176251654.png

Opublikowano

Enliven, Administratorem serwera jestem JA, a konto Paradox nie jest moje-.-.... Więc nie oczerniaj jak możesz dobrze?

Gucio wiesz o administracji tego serwera....

Co do tego tekstu na ss, jest mój. Obrażałem ludzi z zewnątrz, do "swoich" jestem miły:P

Ale widać zachowałeś ss aby oczerniać "nas" więc nie wiem po co grasz na naszym serwerze.

Pozdrawiam

admin2r.png
Opublikowano

Ugotowales sie swoim przedostatnim poscie, z takim tekstami mozesz zabawiac sie z jakims dzieckiem ale nie ze mna.

Nigdy nie staram sie obrazac kogos w czasie dyskusji nawet w czasie tak zalosnej jak z toba. Tak wiec prosze skoncz z herezjami to nie przejdzie.

Dziekuje za zacytowanie poprzednich uzytkownikow ktorych poziom wypowiedzi jest tak wysoki jak % glosow oddanych na Leppera wyborach 2010.

Bardzo dobrze ze je podsumowales w swoim poscie czas "oswietlic" reszte przegladajacych ten temat.

Dodal Enliven - SAMOBOJCA

''Do kitu serwer gm wyzywa wszystko drogie drop kasy prawie jak na plu ;/ ''

@GacuuŚ

''NIE POLECAM!!! dostalem bana za ubicie zjawki na 30 lvl-u...... gm odrazu ze mam 1 hit hacka... na pl-u tez ubilem zjawke na 30 lvl i jakos nie dostale mbana ale jak widac panu gm nie poodoba sie NIE POLECAM ''

''server do dupy ga usunoł mi konto bez powodu miałem 97lvl pizda pieprzona ''

'Ja tez dostalem bana za zabicie zjawki na niskim lvl o.0

''GM to jest glupia pala i nigdy chyba nie widzial jakis lepszych graczy jak zjawe na malym zabijaja to nie jest jakis kur.. ciezki boss tylko slabe gowno a ze inni sa slabe leszcze i na 30 wodza 1h na marmurku bija to nie moj problem.

Serwer jak najbardziej dla noobow co grac nie umieja.''

''TEAM jakiś nie ogarnięty lub może tylko ten GM...

Po prostu nie pasuje do TEAMU a może jakiś nadpobudliwy??

Nie polecam serwera nie którzy biegają z 1hitkiller a GM nie reaguje...''

i jest jeszcze tego dziesiątki.

Wciskasz mi jakies informacje zerzniete z wikpedi na temat tego czym jest dyskusja pytam sie PO CO? Chcesz zablysnac? Zabronilem Ci sie wypowiadac obrazilem Cie? DAJ MI DOWOD.

Nie podalem Ci argumentow? Wlacz opcje myslenie, bo albo pisze z botem albo ze skonczonym idiota?

Nie masz argumentow a probojesz ze mna dyskutowac, czuje sie sie jak donkichot walczacy z wiatrakami.

Badz konkretny w tym co piszesz albo zmien dilera.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer jest genialny, i fantastycznie dopracowany, lecz niektore rzeczy mi nie pasuja.

Dobranoc, i nie mam czasu/zamiaru ogladac reszte twoich marnych postow Paradoks, bo wiem, ze napiszesz to samo, tak jak w kazdym poscie, tak wiec dyskusje uznaje za zakonczona, bo nic nowego nie wnosisz :-).

jak już masz coś dać to daj minusa..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...