Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ahrimania [Pl] [Dedyk]

Chef

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Enliven wyraził słusznie swoje zdanie, co powinno zostać w cywilizowany sposób odebrany przez Administrację. Zachowujcie się tak jak na Administracje porządnego serwera przystało - profesjonalnie. Tymczasem wchodzicie w dyskusje niczym nastolatki z ADHD ...

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam Serwerka;] Miłi Gracze;] (too chyba najważniejsze^^) Polecam w 100%

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Gdybym w swojej opinii, nie uzywał argumentów, moj post zostałby uznany za offtopic, i zostałbym ukarany warnem - taki jest regulamin.

Tymczasem azprime wypełnił luke, o ktorej ciagle do Ciebie mowię.

pozdrawiam, i nie szyj wiecej głupich postow, zboczyłeś dawno z tematu, i od dłuższego czasu offtopujesz.

jak już masz coś dać to daj minusa..

Opublikowano

Drogi Paradoksie, chodzi mi w tej kwestii akurat o samo podejście do sprawy. Zachowaliście się bardzo nieprofesjonalnie. Polemika z graczami powinna być prowadzona jednak na odpowiednim poziomie, czego u Was brak.. Temu nie zaprzeczysz, przykłady widnieją parę stron wcześniej.

Opublikowano

Paradoks

Ja napisalem opinie na temat tego serwera, nie podobaja mi sie misje, i to napisalem, jak odpowiedziales w moja strone? zaczales bluzgac, a posty z bluzgami dawno z edytowales, wiec nie ma do czego wracać.

pozdrawiam

Opublikowano

Może jest zajęty testowaniem nowych wyglądów skilli co pojawi się prawdopodobnie w piątek najbliższy ?

Co do dyskusji Eliven i Paradoks wnioskuję że jedna i druga osoba jest pełnoletnia (albo ogarnięta) Ale Eliven coś tak bardzo uraziło w tym serwerze i tak zniechęca Wszystkich do gry na tym serverze.Lecz gra ponad setka ludzi i każdy jest zadowolony bo to jest TEN SERWER !.Mówicie że to Hard dla mnie to jest Medium.Piszecie hard a dla was PL to co ? Impossible level ? Bez przesady.

Server może konkurować z Triadicą i innymi serverami.Tylee

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Paradoks

Jak zwykle nic nie wnosisz nowego, internetowany napinaczu, poraz kolejny zero profesjonalizmu.

pozdrawam

Opublikowano

Zapraszam serdecznie na serwer.

Nasza frekwencja wzrasta mamy juz 170 graczy grajacych codziennie.

P.S.

Prosiłbym modka o zajecie się ów Panem, ktory zachowuje sie jak idiota czas by skonczyl swa zenade.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Paradox&Enliven uspokójcie się. To nie miejsce na kłótnie. TO REKLAMA SERWERA!. Pokłócić się możecie na GaDu-Gadu. Sewer jak dla mnie mały exp (wiem jestem wymagający), ponieważ w innym przypadku wole wbić sobie 50 lvl na PL i sprzedać. Ale poza tym miła atmosfera raczej gracze się nie wyzywają.

Opublikowano

Nadeszła wiekopomna chwila, to właśnie teraz udało mi się dokończyć upload nowego klienta.

Co nowego w kliencie:

-Skille zmienione na poziomach "P" dla każdej klasy postaci, tak właśnie tak 48 zmienionych skilli. Mnóstwo czasu, ale wynik pracy sami oceńcie.

-Nowa ścieżka dźwiękowa, oto od dziś nie usłyszycie standardowych melodii z Metin2, zastąpiliśmy je nowymi(nie wszystkie)

-Nowy ekran powitalny

-Łatwość obsługi gry

-Dodane Ikony nowych itemów

-Zmienione Twarzy takich postaci jak "Wojownik", "Sura Mężczyzna", "Ninja Mężczyzna" oraz "Szamanka"

-Nowy wygląd zadawanych obrażeń, rodem z Tekkena

-Efekt Krytycznego uderzenie, spowolnienia, otrucia lekko podrasowany.

Dziękuje wszystkim za cierpliwość oraz wyrozumiałość w stworzeniu tego MOD'a, oraz zachęcam do pobierania.

Więcej informacji znajdziecie na forum:

www.ahrimania.pl/board

admin2r.png
Opublikowano

Zagram ale chcem sciagnac clienta wchodze na strone główną klikam pobierz clienta przenosi mnie do tematu klikam w link i na megaupload pisze...Plik Tymaczsowo Niedostępny

Opublikowano

Serwer godny polecenia szczególnie nowy klient który WYMIATA .Ludzie na serwie mili (jak dotychczas) i ogólnie:

Zapraszam do Shinsoo

PS. Mój nick w grze: eXtreme

future2player.png

Serdecznie zapraszam do tematu i głosowania w ankiecie.

:)

Wstaw

add.png:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...