Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Yt2Game

senukiQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Potrzebuję waszej opini na temat jaka najlepsza postać do walki z potworami czyli smoki i komendant(czy jakos tak) i jakie najlepsze bony na nich

Opublikowano

Siemaa.

Chciałem się zapytać z czego dropi kryształ na tym serwerze? Do czego są te kawałki mapy? Jaki jest max liv? Czy do broni 75+ na +7/8/9 potrzebne są ulepszacze?

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Opublikowano

Kryształy w łatwym lochu małp na wojownikach a przepustki na generałach i skalnych małpach na pustyni s średnim lochu.Poda ktoś wkońcu kordy na bosów?;d

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam pytanko z czego dropia te zioła co się bronie na 99lv robi. Słyszałem ze z bosów małp jak tak to kordy moglibyście podać i w którym lochu. Dzięki z góry.

Opublikowano

Witam ja także mam problem z yt2game ... do aktualizacji serwa bylo wszystko ok ..po nim zmienil sie port i adres ip , i takze nowe spolszczenie . I od tego dnia gdzie wyszla nowa aktualizacja serwera ciagle mnie wywala nie uzywam zadnych hackow aby wywalalo , a jak wywali to potem bląd podczas lączenia sie i to na MODZIE JAK I NA SPOLSZCZENIU BY CASAI czy jakos tak . Nie wiem czy to wina mojego neta , czy tego serwera....prosze o pomoc. Mam internet lokalny (polączenie lokalne .

Opublikowano

Server jak najbardziej jest online, tylko jakoś zawsze rano mam taki lagi, że pożal się boże -,-

DAJ MINUSA

Nie chcem +, +++ TO LIPA DAJ MINUSA ___________ __-----------_________--------

Opublikowano

Need help ^^.

Przez kamera mam cały czas zostaniesz połączony z serwerem, a przez tą podstawkę na stronie łączy normalnie, IP sprawdzałem w netstat -n(po zalogowaniu przez tą podstawkę chińską) i się zgadza w tym co jest w pliku .py

Może miał ktoś taki problem i/lub wie jak go rozwiązać?

Opublikowano

A ja mam pytanie z czego się lota pierścień Levi i pierścionek Thora?

DAJ MINUSA

Nie chcem +, +++ TO LIPA DAJ MINUSA ___________ __-----------_________--------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...