Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Yt2Game

senukiQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jesli macie clienta rozpakujcie pliki item proto i locale newcbin czy jakos tak i wklejcie do item proto pl rozpakowanych i localepl tak to sie robi ale duzoooo roboty jak dla mnie zbyt duzo ;P

Opublikowano

kurcze chodziarz żeby tylko mini hwanga ściągnąć ;p bo nie chce mi sie co chwile na clienta wchodzić żeby sklep zrobić

Opublikowano

Dlaczego na chinskim metinie nie widze prawdziwych wartosci kd dropnietych np kd smierci nie widze ze ma 40%:/

Opublikowano

Mógł by ktoś napisać z jakimi % dropia kd z metków w sohan i dlaczego nie widze ich poprawnych % nawet na chinolu :/???

Opublikowano

A ja mam kilka pytań ;d Jak można widzieć wszystie pierścienie ekka,godnosci itd. oraz wszystkie te dodatki które na normalnym cliencie polskim nie ma ? ;d Z czego dropią te pierścienie eeka,godnosci, itd. ?

Opublikowano

zna ktos buga na IS albo cos bo w IS jest instrukcja sztyletu :/

Wymogi sygnatury

Sygnatura może zawierać

dowolną ilość obrazków

dowolny rozmiar obrazków

dowolną ilość adresów URL

dowolną ilość linii

A juz mam 2 warny za sygne :/ bo jest za duża

Opublikowano

Chciałbym na modzie dodać znaczek gildii, ale gdy klikam "wgraj logo" nie pojawia się te okienko z obrazkami do wyboru. Jak to naprawić? Na cliencie otworzy się te okno ale i tak nie pokazuje loga gildii/

Opublikowano

mi oddaj konto jak chcesz i prosze o nowe ip serwera lub spol bedzie 10x + i 5*

POMOZE KTOS????

Wymogi sygnatury

Sygnatura może zawierać

dowolną ilość obrazków

dowolny rozmiar obrazków

dowolną ilość adresów URL

dowolną ilość linii

A juz mam 2 warny za sygne :/ bo jest za duża

Opublikowano

Siema;p Mam problem zrobilem spolszczenie ze starym IP i gdy wpisuje passy(DOBRE!) pisze nie prawidolowe haslo lub nazwa konto itd to przez zmieniane IP czy po prostu ktos mi ukradl konto?;x

Opublikowano

Twoje hasło to 888888 takie się zawsze ustawia jak ktos ci zresetuje haslo:P Nie podawaj nikomu loginu jak masz kod usuniecia postaci 1234567 albo jakis łatwy bo to im wystaczy do resetu hasla

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...