Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Yt2Game

senukiQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o 12:00 ich czasu tak ?

16:50:03, wtorek 29, czerwiec 2010 u nas było 10:50 jak spr a miało być o 12:00 wiec mi tu nie pierdolcie

P.S Mówie wam żE NIE BĘDZie chodził To już jest koniec Yt2game

A nawed jak bedzie chodził to 2-3 dni bo jakiś zjeb wrzuci to Spol na yt i dzieci wbija ... i Co zaprzeczy mi ktoś że nie mam racji ?

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o 12:00 ich czasu tak ?

16:50:03, wtorek 29, czerwiec 2010 u nas było 10:50 jak spr a miało być o 12:00 wiec mi tu nie pierdolcie

P.S Mówie wam żE NIE BĘDZie chodził To już jest koniec Yt2game

A nawed jak bedzie chodził to 2-3 dni bo jakiś zjeb wrzuci to Spol na yt i dzieci wbija ... i Co zaprzeczy mi ktoś że nie mam racji ?

Sory za spam

Opublikowano

;aSd to chyba CLOSE ? ; (

pozdro all.. miłych wakacji itd.. eh..

trzeba szukać innego fajnego priva..

www.mpcforum.pl óczy =)

Pomogłem?

DAJ + to nie szkodzi.. ;)

...Braci Się Nie Traci...

..:-=:..BSNT..:=-:..

18706.png; *

b67dabf9f684447ca2eec0f052f25131.0.gif

Opublikowano

a kiedy bedzie chodzic ten server yt2game dizsaj czy jutro piszcie bo chce se pograc

Nie wiedziałem że serwer może chodzić ;O. Myślałem że serwer pracuje/działa.

niebendzie chodzil

Kolejny inteligent.

Nawęd - To taka ryba. I jeszcze żeby pisać w środku zdania dużą literą? nie ładnie.

Przez takie właśnie osoby zamykają privy. Analfabetów, debili, dzieci z syndromem niedopchnięcia.

A propos

Było fajnie ale cóż zawdzięczajmy KONIEC SERWA Dzieciom Z YouTuba Które Udostępniły DZIECIOM NEO Zagranie na tym serwie

Każdy kto ma dostęp do internetu jest dzieckiem "NEO", pewnie masz neostrade a zganiasz na innych.

Tych których tu wymieniłem to garstka, ale na waszym forum można ich znaleźć na pęki, taka prawda. Z roku na rok coraz więcej "Dzieci Neo" dostaję internet jako prezent pod choinkę/na komunię i ta fala powoli zaczyna zalewać takie piękne narzędzie jakim jest INTERNET. To dzięki niemu te dzieciaki mogą się "odprężyć" i popisać z błędami/bez ŁADUISKŁAD (specjalnie razem i dużymi) albo z capslockiem NIEZACHOWUJONC ORTOGRAFI (też specjalnie), popisać również jak POkEmmOnkiiii, SłiiiTT nieprawdasz? (też specjalnie, żeby pokemony nie pomyślały że jestem jednym z nich)

Pozdro dla ziomków którzy nie są częścią powszechnej mody na biebery, montanny itepe. Cya...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wiedziałem że serwer może chodzić ;O. Myślałem że serwer pracuje/działa.

Kolejny inteligent.

Nawęd - To taka ryba. I jeszcze żeby pisać w środku zdania dużą literą? nie ładnie.

Przez takie właśnie osoby zamykają privy. Analfabetów, debili, dzieci z syndromem niedopchnięcia.

A propos

Każdy kto ma dostęp do internetu jest dzieckiem "NEO", pewnie masz neostrade a zganiasz na innych.

Tych których tu wymieniłem to garstka, ale na waszym forum można ich znaleźć na pęki, taka prawda. Z roku na rok coraz więcej "Dzieci Neo" dostaję internet jako prezent pod choinkę/na komunię i ta fala powoli zaczyna zalewać takie piękne narzędzie jakim jest INTERNET. To dzięki niemu te dzieciaki mogą się "odprężyć" i popisać z błędami/bez ŁADUISKŁAD (specjalnie razem i dużymi) albo z capslockiem NIEZACHOWUJONC ORTOGRAFI (też specjalnie), popisać również jak POkEmmOnkiiii, SłiiiTT nieprawdasz? (też specjalnie, żeby pokemony nie pomyślały że jestem jednym z nich)

Pozdro dla ziomków którzy nie są częścią powszechnej mody na biebery, montanny itepe. Cya...

Chłopie ogarnij downa bo należysz pewnie do tej spółki MyLordzika i szpanujesz. a co do mojego pisania to pisałem na szybkiego wiec za błedy sie nie bierz a za siebie i sposób rozmowy z ludzmi bo na twoim poziomie to 1 klasa sie lepiej komunikuje bo maja nawet szacunek do nieznajomych Wiec się schowaj Nara Lamusie :!!!

Opublikowano

Przepraszam czy możecie nie dublować?... Bo modek zamknie temat.

Właściwie to nie musi być koniec serwera ale pierwszy raz się spotykam z takim długim "resetem".

Być może serwer nie będzie działał ale lepiej nie wnioskować po tym, że był dzień off'u.

Ja radził bym być cierpliwym i przez ten czas porobić coś innego.

Jeśli ktoś ma inne zdanie to już jest jego sprawa i mnie ona nie tyczy.

Tylko nie wyzywać się bo bezsensowny spam będzie raportowany...

Pozdro zapraszam do dalszej dyskusji.

Opublikowano

Przepraszam czy możecie nie dublować?... Bo modek zamknie temat.

Właściwie to nie musi być koniec serwera ale pierwszy raz się spotykam z takim długim "resetem".

Być może serwer nie będzie działał ale lepiej nie wnioskować po tym, że był dzień off'u.

Ja radził bym być cierpliwym i przez ten czas porobić coś innego.

Jeśli ktoś ma inne zdanie to już jest jego sprawa i mnie ona nie tyczy.

Tylko nie wyzywać się bo bezsensowny spam będzie raportowany...

Pozdro zapraszam do dalszej dyskusji.

Dobra wracamy do punktu wyjścia jakim jest Off YT2GAME. Znacie jakieś dobre serwy? takie jak właśnie wspomniany YT2GAME?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Yt2game i tak kiedyś wróci...

Już raz był off na miesiąc po 2 tygodniach jak serwer był znowu On nie było żadnego Polaka i sie zajebiście grało

cooltext459401035.gif

cooltext459401348.gif

Opublikowano

Podejrzewam że niestety albo nareszcie reset serwera przyczyna jest prosta dużo osób używało multi hacki, wall hacki,skill hacki itd.... (po prostu za dużo dzieci neo) oczyszczą pewnie serwer i dadzą od nowa wszystko.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Budowniczy
Opublikowano

i co ? ktos tak sie staral o pro eq a oni teraz moze cofna to?? wg juz nie bedzie sensu na tym grac...;f

Dobrze ze matka nie mogła Ciebie cofnąć only one noob mniej ;>

Opublikowano

nie wiem czy tylko ja mam takie straty na tym serwie ale nawet biała mi znikneła po tym resecie , 0 eq a o bryłkach nawet nie ma mowy na początku myślałem ze mnie okradli ale z magazynu wszystko prawie znikneło (nie mam hasła 000000) jedyna zmiana którą zauważyłem to tylko to że teraz widać hwang na chinolach

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP

99 lvl full eq 5/10 na wszystkie postacie słonko z 3x kd 60%, drugie do expa i to co najgorsze to 6k bryłek poszło miałem jeszcze pare dzwonów śmierci no i 3 stalki +9 (2x na magie i 2000 hp)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Budowniczy
Opublikowano

@UP

99 lvl full eq 5/10 na wszystkie postacie słonko z 3x kd 60%, drugie do expa i to co najgorsze to 6k bryłek poszło miałem jeszcze pare dzwonów śmierci no i 3 stalki +9 (2x na magie i 2000 hp)

Ty chyba człowieku sniłeś o takim eq na 100% nigdy takiego na oczy nie widziałeś

Opublikowano

ej mam takie pytanko bo jak ulepszam stal +9 na Hwanga na modzie kamera to jest pokazana zolc a chce go widziec to musze miec Original Client ?

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

normalnie ^^ uzbierał np.2kkk kupił bryłki i znowu 2kkk bryłki i tak wkólko po 4 bryły ^^ a pomoze ktos z moim pytaniem ?

ezgif-com-effects.gif

Budowniczy
Opublikowano

ja moge wyciagać co 30min 120 brylek zarabianie na yt2 to banalna rzecz ;> nie spamcie nie pytajcie jak ;> łatwo i tyle ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...