Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Yt2Game

senukiQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Albo mi się wydaje albo sie zbugowało m1 w czerwonych bo mi nie wchodzi postac na tym królestwie ale druga postac na innym królestwie mi wchodzi !!

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

elo ludziska ^^ witam ponownie i mam zapytanie ^^ jak ja mam do jasnej cholery przejść DT jak tam non stop albo wywala bo lagi albo NeO biją koło metka...jak bije metka za szybko to mnie wypiernicza z serwera a jak za wolno to go nie ujebie przez godzine ^^(nie no żart) przez 30minut...gram na modzie i moze dlatego ale jak pobrałem ich klienta to mi wyskakuje jakis napis i nie laczy z serverem...czekałem raz godzine i nic...prosze o pomoc^^ będa 5 i +

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Zrobiłem sobie Ninje, wbiłem 71 lvl i dalej ani rusz.... Cokolwiek sobie zluruje czy to pelerynką czy też ręcznie to zawsze po około 10 sekundach mnie z serwera wywali. Nie wiem dlaczego, nic na to nie poradze, że szybko bije no bo to przeciez Ninja szybkość ataku mam 125 więc nie rozumiem w czym problem. Zdarzają się mega lagi, musze wyjść z gry i odpalić ponownie bo inaczej nic się nie da zrobić. Przy ponownym logowaniu musze odczekać 10 minut bo cąły czas pisze "Błąd łączenia z serwerem". Gram na spolszczeniu nie na żadnych modach, nie mam żadnych multihacków ani innych hacków. Więc jak do cholery mam wbić większy lvl żeby mnie nie wylogowywało cały czas?????? I co zrobić żeby się normalnie łączyć z serwerem a nie czekać 1h na połączenie.

Do czego służy ten "Mod"?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ejj też macie taki problem co ja ?

czyli : loguję się normalnie na konto, tylko przy wyborze postaci nagle wywala i jeszcze raz musze się logować :/ chyba mi postać zbugowało ... i k***a stalka +6 poleciała ...

21571.jpg
Budowniczy
Opublikowano

ja pierdole za przeproszeniem ale każdy mnie zrozumie Nutek poleciala Ci stala +6 co to za drop chcesz to Ci 50 takich dam bo to gowno warte jest

a Ty MAMAWWPR01 nie baw sie w gm bo do usranej smierci nim nie bedziesz i nie pierdol co powinni zmienic bo i tak serwer jest banalny ...

Opublikowano

Swięty z żądła i instrukcji 2 miecza i 12bryłek chyba a hwanag awydaje mi się że ze stalki +9

Opublikowano

Da się wejść na yt2game przez mod kamera? Czy trzeba przez clienta?

Zapraszam na mojego chomika :) Pliki jeszcze w trakcie dodawania itd,ale ważne że już coś jest! Koniecznie zajrzyj :D.

RoYeR.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...