Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Yt2Game

senukiQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spolszczenie mi działa te co zamieszczono ale są niestety w nim bugi ...potwory w lochu zamiast normalnie występowac , to występują że ich nie widac tylko nazwa jest a są tak jakby pod nawierzchnia...i jakos stoje w m1 i zniknelo mi 1kkk WIEM ze to nie duzo...

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak dojsc do kowala w dt na yt2game

POMOGŁEM DAJ + TO NIE BOLI

Serwer:yt2game

Nick w grze:CzarnyBSNT

Królestwo:Jinno

Postać:Wojownik

Profesja:Mental

LeVeL:99

Gildia:BSNT

Opublikowano

ja gram na kamermodzie

POMOGŁEM DAJ + TO NIE BOLI

Serwer:yt2game

Nick w grze:CzarnyBSNT

Królestwo:Jinno

Postać:Wojownik

Profesja:Mental

LeVeL:99

Gildia:BSNT

Opublikowano

Nie wiem czy o to ci chodzi ale napisze.

Wchodzisz do dt -> cośniesz metin twardości -> gdy przeniesie na 2 pietro wpisujesz kordy w konsoli KamerModa 417:215 (otwieraj ja wpisujac /hack) -> przedtym kupujesz na środku gory sohan zwoj przywołania krola demonow -> wracajac do 5 pietra przywołujesz go tam nastepnie zabijasz -> zostanie przeteleportowany do kowal(nie wiem jaka jest szansa na kogo trafisz) tamten kowal ne robi zwoja boga ze zwoju błogosławiaństwa I magicznego metalu!

Be free

Opublikowano

a dał by ktos kordy na niego??

niema zadnego komendanta

co 30 minut kolo teleportera na sohan jest red dragon z niego leci

31c3475be9724fd693865616fca5dfe7.0.gif

99% nienormalnych ludzi czyta posty z ręką na myszce,

nie zdejmuj ręki już za póżno.

MODEK ZDEJMIJ 40% PLEASE

DAJ +'IK NIC CIE TO NIE ZABOLI A WRĘCZ PRZECIWNIE USZCZĘŚLIWISZ

:)

Opublikowano

yt2game jest on.Dodali bronie na 99lvl (miecz diabla pogromce nieb. smoka itd) Te bronie robi sie z jakis ziol,Ziola dropia z bossow malp z tym ze maja duzo wiecej hp:D Nowe Spol do yt2game jest w nowym modzie(www.metin2mod.tk)

Opublikowano

ej kto wie, dlaczego nawet na Cliencie YT2Game mnie loga jak postoje troche na expie .? Stałem sobie 5 minut i mnie logało ...

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

U kowala w dt da się wszystko polepszac czy nie, mogę sobie zrobić np.instrukcje jednorecznej broni albo z broni na 55 lev epicką ??

Opublikowano

U kowala w dt da się wszystko polepszac czy nie, mogę sobie zrobić np.instrukcje jednorecznej broni albo z broni na 55 lev epicką ??

Hwanga możesz ale broni na 55 i instr 1 ręcznego miecza nieda sie.

f0612c18e7fb4d95a9506d87f7742602.0.gif

http://www.youtube.com/watch?v=P8j8eyFfK8E&feature=related

Daj Like lub 5 Pamietaj Ciebie To Nic Nie Kosztuje a Mnie Motywuje Do Dalszej Pracy...

Opublikowano

Spamujesz f@lkom..

Stale najlepiej i najcześciej dropia ze szkatułek bossow (mozesz ja kupic na środku gory sohan ).

Jest drugie rozwiazanie , a mianowicie w red lesie sa spoty z czerwonymi wierzbami i drzewami(najsilniejsze potwory w red procz bossa) ale ty bez pierscienia teleportacji tam nie dojdziesz.(w tym pierścieniu ktory znajduje sie u handlarki ie ma tej opcji)Wiec to rozwiazanie raczej odpada.

Be free

Opublikowano

Bedac bardzo dociekliwym jak i wscipskim za co otryzmałem - ? a raczje od kogo? napisalem ze server off bo na tym spol MI nie dziala. A ze szkat zjawy dropi...

Be free

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...