Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Yt2Game

senukiQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierscień Levi- Musisz zdobyć 10 materiału produkcyjnego - potem iść do niepokaźnego pieszego i dać mu 10x materiału

Pierścień Thora - Drobi on z BOSSÓW o nazwie Niebiański komendant

7180.jpg

Silvan_GameM_09909.gif

~~~~DAJ MINUSA A DAM CI PLUSA ~~~~

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zbugowane m1 tzn u redow

DAJ MINUSA

Nie chcem +, +++ TO LIPA DAJ MINUSA ___________ __-----------_________--------

Opublikowano

Sorry za głupawe pytanie, ale dopiero zaczynam tam grać.

Gdzie dropi przepustka do v2?

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Boże ( w którego nie wieże )........ ostatnio jakiś poje.... napisał na wołaj a dokładnie zapytał czy to prawda, że zamykają server i od tamtej pory wszyscy chodzą i srają w gacie bo im serwer niby zamkną ehh.

DAJ MINUSA

Nie chcem +, +++ TO LIPA DAJ MINUSA ___________ __-----------_________--------

Opublikowano

A ja mam pytanie do was ( do ludzi którzy ubijali Niebiańskiego Komendanta ) jakie zrobić na niego bony?? z jaką bronią go najlepiej bić?.

Dodam, że gram od dziś więc rarytasów w eq nie mam: mam chwilowo stalke+9, zatruty +9 kd do exp sr 45% praktycznie cale eq w bonach na ludzi i potworki no i mam buffa ma na razie 45% na buffki.

Oczywiście za dobrą odpowiedź ( czyli uzasadnioną ) polecą ehh +

Edit@ zapomniałem napisać, że gram wojem body więc doradźcie czy lepiej go bić mentalem czy bodym

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Budowniczy
Opublikowano

A ja mam pytanie do was ( do ludzi którzy ubijali Niebiańskiego Komendanta ) jakie zrobić na niego bony?? z jaką bronią go najlepiej bić?.

Dodam, że gram od dziś więc rarytasów w eq nie mam: mam chwilowo stalke+9, zatruty +9 kd do exp sr 45% praktycznie cale eq w bonach na ludzi i potworki no i mam buffa ma na razie 45% na buffki.

Oczywiście za dobrą odpowiedź ( czyli uzasadnioną ) polecą ehh +

Edit@ zapomniałem napisać, że gram wojem body więc doradźcie czy lepiej go bić mentalem czy bodym

Najlepiej go ubic szamanem na leczenie eq 6/7 zrob int potwory + 2 buffek z krytykiem 58% najlepiej zeby mial sam int wpierdol i tyle

Opublikowano

Mam pytanko z jakiego dzwonka się robi ten rózowy dzwonek to jest chyba dzwon na 90 lev ale nie jestem pewien:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...