Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Yt2Game

senukiQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/194449-downloadnowe-spolszczenie-yt2game-18082010/

wystarczylo troche poszukac .

218.61.202.34:5286

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dam eq na yt2game za eq na Metin2PL s2

Wymogi sygnatury

Sygnatura może zawierać

dowolną ilość obrazków

dowolny rozmiar obrazków

dowolną ilość adresów URL

dowolną ilość linii

A juz mam 2 warny za sygne :/ bo jest za duża

Opublikowano

bylo duzo razy ;p musisz miec kamer moda w pierwsze miejsce dajesz ins 2 recznej a w 2 zwoj i wpisujesz repire w konsoli kamer mod ;p

Opublikowano

mógłby mi ktoś dokładnie powiedzieć gdzie sie respi smok i czy respie sie co godzine czy co pol??? i metki wokól swiatyni co godzine tak?

miłosz

Opublikowano

mógłby mi ktoś dokładnie powiedzieć gdzie sie respi smok i czy respie sie co godzine czy co pol??? i metki wokól swiatyni co godzine tak?

Smok się respi na środku sohan co pół godziny.

sohan3.jpg

Metki nie wiem, ponieważ na nie nie poluje, ale respią się koło swiątyni.

Opublikowano

Mozna robic niebiana itp. w dt? i czy mozna tak jak @up pisal robic instrukcje 1recznej u jubilera?

@down, ok dzieki. a jest jaksi bug ze z 1 recznej na sztyletu 100% ; >?

dziala wam stronka?

@down2

Wiem ze jest, ale mi chodzi czy ten bug dziala tez jak bd chcial zrobic instr sztyletu?

2mfylg6.png

Opublikowano

Mozna robic niebiana itp. w dt? i czy mozna tak jak @up pisal robic instrukcje 1recznej u jubilera?

W dt niebiana nie zrobisz.

Opublikowano

hmm tak sie zastanawiam czy yt2game sie cos zrypalo ? na kliencie niemoge sie polaczyc a w modzie wyskakuj blad ... (loglo mnie w m1 i od tej pory dupa) wy tez tak macie >?

DAJ - TO ROZKAZ !!

1b423cdd79b14a8a7b1dfabdd96bc1a1.gif

Opublikowano

Mam wielka proźbe! Prosze o podanie linku do działającej rejestracji.

Co do problemu z połączeniem na modzie kamera to u mnie działa tnz nie właściwe hasło lub login(cos tego typu) ponieważ nie mam jeszcze konta.

cooltext534090959.gif
Opublikowano

Witam ma ktos spolszczenie do tego serwera?gralem i na mod kamer mi teraz nie działa mam 98lvl obs 100%ludzi

@Edit juz działa zapro do jinoo

<script type="text/javascript" src="http://jd.revolvermaps.com/r.js"></script><script type="text/javascript">rm_f1st('7','282','true','false','000000','3s9me6h59za','true','00fff6');</script><noscript><applet codebase="http://rd.revolvermaps.com/j" code="core.RE" width="282" height="282" archive="g.jar"><param name="cabbase" value="g.cab" /><param name="r" value="true" /><param name="n" value="false" /><param name="i" value="3s9me6h59za" /><param name="m" value="7" /><param name="s" value="282" /><param name="c" value="00fff6" /><param name="v" value="true" /><param name="b" value="000000" /><param name="rfc" value="true" /></applet></noscript>

Opublikowano

Nie wiem jak możesz mieć OBS 100% na ludzi... max 50% ale spoko.

Ma może ktoś na sprzedaż dzwon śmierci? ... Bo jakoś w grze nikt nie ma ;/...

Pisać na PW lub w grze LovePL

@

własnie kupiłem dzwon ;p

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

A ja mam problem z zalogowaniem się na klienta...

Na spol normalnie sie zaloguje a na klienta już nie... Macie jakieś rozwiązanie?

cooltext459401035.gif

cooltext459401348.gif

Opublikowano

Siemka 10min temu wywaliło mnie z serwera. Loguje sie wybieram postac i jak ma przenosic do ladowania sie wywala do wyboru serwera ;/ Co jest z yt2? reset czy co??

2e1buj7.png
Opublikowano

Moze masz zbugowana postac:D

ma ktos moze jakies niepotrzebne( moze byc puste) konto? (najlepiej uczciwie:D z kodem usuneicia:) pw jak cos.)

2mfylg6.png

Opublikowano

Ja żem wbił 100 na v2, koleżanka 110 również. Zaraz kupuje przepustke i lece do 115lvla dobić a jutro do 120 i git. Na tą chwile jestem 81. w topce ;x

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Juz poexpiles. teraz na 102 lvl za spot najwiekszy v2 leci 1,5% wiec pozdro, tak samo z sakiewek, tez zmneijszyli -,-

@DOWN dokladnie ja tak samo, ze 6xP ale popatrz na topke, ja jestem 61. a juz 6 osob ma 120 bo wyexpili od rana -,-

przeciez ja z 99 na 102 wbielm w 45 minut i to jeszcze z przerwami na 2 wojny

2mfylg6.png

Opublikowano

@up

właśnie to jest zajebiste ;D.

Nikt nie dojdzie do topki szybko.

Ja stoje jako 81. a dobijam tylko do 103. Żeby mięc 6 skilli.

Shaman Forever ;*

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

gdzie na yt2game mozna expic do 120? a ile daje sakiewka na 99lvlu?

na s1 da sie wbic? ja wbilem 99 sakiewkami na 99 sakiewka i nawet 1 exp nie poszedl (bylem na spol moze dlatego)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

0RAZ0R0.png

Opublikowano

Kiedy organizują Konkursy OX? Bo niezłe nagrody można zdobyć ;D

Przyjmuję zlecenia na grafikę - chętny? Napisz do mnie

Jeżeli pomogłem lub podoba Ci się mój post - kliknij Lubię to!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...