Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywiad #1 - Lord Makin

carbonx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie forumowicze!

Przedstawiamy Wam pierwszy od dawna wywiad przeprowadzony z administratorem naszego forum - @Lord Makin. Mamy nadzieję, że projekt Wam się spodoba, czekamy także na Wasze pomysły, uwagi i sugestie. Miłego słuchania!

Specjalne podziękowania dla: @el capo za przeprowadzenie wywiadu

Opublikowano
Przed chwilą, carbonx napisał:

Cieszymy się, że Ci się podoba :13_upside_down:

zapytaj kolegów z teamu, ktoś powinien polski umieć, bo widocznie nie idzie ci interpretacja tego co autor miał na myśli

Opublikowano
Przed chwilą, TeskiBumerang napisał:

zapytaj kolegów z teamu, ktoś powinien polski umieć, bo widocznie nie idzie ci interpretacja tego co autor miał na myśli

Dzięki za pomysł na następny projekt, mam już nawet tytuł "Przykłady osób, które nie ogarnęły sarkazmu" :22_stuck_out_tongue_winking_eye:

Opublikowano
2 minuty temu, carbonx napisał:

Dzięki za pomysł na następny projekt, mam już nawet tytuł "Przykłady osób, które nie ogarnęły sarkazmu" :22_stuck_out_tongue_winking_eye:

o to ja chce napisać kolejną część 'jak sarkazm ameby odbić sarkazmem'

image.png

Opublikowano

fajne, ale im bliżej końca tym coraz głupsze pytania ;p wszystkie mogłyby być związane stricte z forum a nie jakieś gierki, ile my mamy lat 12 czy 12

Opublikowano
1 minutę temu, carbonx napisał:

można prosić o autograf? zanim staniesz się najpopularniejszym błazem tego forum

Opublikowano

Chciałbym podziękować za konstruktywną krytykę zarówno tu jak i w wiadomościach, które dostałem. Z perspektywy też dostrzegamy kilka niedociągnięć w projekcie i dołożymy wszelkich starań aby następne wydanie było tak dobre jak to możliwe. 

Opublikowano
2 godziny temu, Yaesthy napisał:

Brakuje mi tu pytań od @Marchwj ;v 

Za dużo opowiadanek związanych z grami, next razem postarajcie się o coś związanego z forum lmao.

Co do pytań związanych stricte z forum - po to mamy kolumnę "Pytania do administracji" w dwutygodniku, niemniej dziękuje za opinie, z pewnością weźmiemy ją pod uwagę.

Opublikowano
17 godzin temu, N3ST0 napisał:

Powodzenia w walce z końmi wielkości kota Maine Coon :27_sunglasses:

xd.jpg

Te koty są cudowne.

Co do wywiadu to z każdym następnym będzie lepiej - tak mi się wydaje.

Opublikowano

Nie rozumiem, jaki cel ma ten wywiad, myślałem, że się dowiem czegoś nowego w kwestii rozwoju forum, a dowiedziałem się tylko tego czy Makin wolałby walczyć ze stoma końmi wielkości kota czy jednym kotem wielkości konia.

A po drugie, temperament Makina zjada niewyspanego lektora. 

Opublikowano

Osoba prowadząca wywiad spięta, brak jakiejkolwiek interakcji z niej strony - bardziej to brzmi jak Q&A, niż Wywiad. Mówię to bardziej ze swojego doświadczenia, bo też kilka wywiadów przeprowadziłem i zauważyłem swoje błędy i zostały mi wyrzucone, ale myślałem, że trochę bardziej przygotuje się osoba. 8 minut materiału audio to też nawet nie wywiad, bo te są zazwyczaj o wiele dłuższe. 

Pytania takie sobie, brak żadnych pytań, które by były ciężkie, które by jakoś zainteresowały użytkownika - przy pytaniu o grach wyłączyłem, bo już mnie nie interesowało co dalej. 

Na pewno następny wywiad będzie o wiele lepszy, zobaczymy co przygotujecie ciekawego.

k4L2ZMS.png

Opublikowano

@Blaaszka Jest to mój debiut jako osoba przeprowadzająca wywiad. Taka rozmowa przez internet to nie to samo co rozmowa twarzą w twarz. Zauważyłem u siebie już kilka z tych błędów i jeśli uda mi się w przyszłości przeprowadzić jakąś rozmowę to myślę że wyjdzie to o niebo lepiej.

Opublikowano

Ja to jestem redaktorką na jedym z forum sieciówki cs'a go. Zastanawiałam się właśnie czy lepiej wstawiać nagrania, czy może nagrywać i redagować. Bardzo Ciekawy wywiad i jestem tu nowa, ale chciałabym się zaklimatyzować. W jaki sposób mogę poznać tutaj innych bywalców oraz ,, zadomowić się "?

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...