Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x25] FineMu

lubiepograc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zamierzam wbić. Od kiedy server działa? Są jakieś spoty? Ktoś pomorze coś na początek itemy, zen? SM+EE zrobie pewnie. Może ktoś już nie gra i coś może oddać?

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Koncze gre na tym serwerze za duzo bugow nieusunietych gra kilka osob klopoty z pt itp. niebede sie rozpisywal bo to niema sensu ci co grali i graja beda wiedzieli o czym pisze       bb all

Opublikowano

Witam wszystkich fanow muonline zapraszam na serwer przybylo duzo nowych graczy tak ze jest z kim expic  Mamy nowego GM vitabufa ktory dba o serwer organizuje eventy  naprawde sie udziela  Serwer o niskim expie na dluga gre pierwszy cs 10 marca planowany    Ustawienia naprawde fajne  jeszce raz   ZAPRASZAM      

pozdrawiam   all

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Od początku jego nazwy? Nie jestem pewien czy wiem o co Ci chodzi bo nie mogę zejść mentalnie do Twojego poziomu- poprostu nie potrafię i musisz mi to wybaczyc ale jeśli chodzi o ilość edycji od początku istnienia to teraz jest druga nastepnej szybko nie będzie.

Opublikowano

Jesteś klaunem bo Ci płacą czy po prostu taki głupi?

Bo widzę że obrażanie innych wychodzi Ci mizernie, nawet jak na swój zawód.

Serwera bardzo nie polecam.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...