Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x25] FineMu

lubiepograc

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niemasz za co dziekowac, chyba lepiej bylo odpalic wczesniej niz pozniej aczkolwiek wiem, ze to wiekszosci nie zadowoli.

Musialem wyjsc poza dom niestety. 

Opublikowano
41 minut temu, SirKirgo napisał:

I zrob cos z anty hackiem

Trwaja prace nad fixem/ zostal wgrany. Jesli uzywasz w10 prosze uaktualic. I sprawdzic kompatybilnosc z w7 

Rozumiem, ze start jest wazny i 30min robi duza roznice dla niektorych niestety z przyczyn niezaleznych ode mnie musialem odpalic GS'a troche wczesniej. Wydaje mi sie, ze w skali miesiecy nie robi to raczej duzej roznicy. 

Jestem swiadom iz ilosc dobrych jak i pozytywnych feedbackow bedzie 50/50 gdyz zawsze komus cos bedzie przeszkadzac. 

Opublikowano

Zakładajcie konta , zrobilem i na koncie 600 kredytów^^ Widocznie host połączony z ayonia bo tyle samo na niej miałęm na tym samym koncie^^

Opublikowano
7 minut temu, stempl88 napisał:

no wlasnie widze w 2h 250lvl xD

ja dopiero 170 :P:D powoli juz sa schody :D jak cos jestem lt1 zostawiam afka jak ktos chce stoje na /re auto

Opublikowano

Milo ze mozecie grac mnie dalej niewpuszcza i juz stracilem nadzieje na gre tu a wiec ide na ragezon cos poszukac______  powodzenia .....

Opublikowano
23 minuty temu, SirKirgo napisał:

Milo ze mozecie grac mnie dalej niewpuszcza i juz stracilem nadzieje na gre tu a wiec ide na ragezon cos poszukac______  powodzenia .....

Po co Ty chces grac na servie z 20online, który za tydzien lub pare dni zniknie i pojawi się pod inna nazwa, skoro jest opłacony na rok. Admin spierdolil reklamę i dał mało wyróżniający się cfg to teraz ma online jak servie w csa xD

Opublikowano

Eh, chciałem sprawdzić z ciekawości serwer, ale nie jestem w stanie bo anty hack mnie blokuje. Antywir wyłączony, dałem kompatybilność z win7 w opcjach maina i to samo... Ktoś w ogóle się zalogował na win10?

edit; A pisałem adminowi 2 tygodnie temu, że jeżeli chce sporo online to przede wszystkim reklama na zagranicznych forach bo tez tego ani rusz polski serwer no ale jak widać zadowala go 20 online, z czego użytkownicy win10 nie mogą się zalogować.

Opublikowano

Wysylam PM :)

Problemem nie jest klient tylko wasz set-up. 

Problem jest z zagranicznymi forami gdzie jest rejstracja poblokowana. 

Mozliwe, ze przez moje IP 

Opublikowano

Obecnie na vin 10 mam tylko defendera .........zastosowalem Twoja propozycje niepomoglo le dzieki ze sie odezwales bo pare miesiecy temu gralem na servie oplaconym na rok a rozsypal sie po 15-20 dniach admina niebylo niepomagal rozwiazywac problemow zostalo nas 3 ale po 7 dniach tez odpadlismy obawialem sie ze moze tu byc podobnie

Ale mysle ze latwiej bedzie anty hacka poprawic ---znieczulic leciutko

Opublikowano

Spokojnie raczej nie znike. Mam rowniez zycie prywatne i nie jestem no life 100% przed komputerem. :)
Robimy to dla zabawy przeciez. 

Zaraz zrobie upload nowego klienta- przetestowanego na windows10.

Opublikowano

Dziala wielkie dzieki ale niewiem czy warto zaczynac po 9 godzinach ludzie maja 300+ (swoja droga na expie 15 strasznie duze lvl) moze popykam tylko dla obserwacji   ale jeszcze raz dzieki

Opublikowano

Chcecie powiedziec,ze od wczoraj przy takim expie juz dzisiaj o tej godzinie ktos ma 392 lv?...To jakas lipa i kpina,a nie cos co myslalem,ze bedzie przypominac X-world

Opublikowano

Tak to jest , jak sie założyło konta a na nich kredyty i ludzie pokupowali vipy,ale to i tak za szybko , my gramy teraz na 30x i juz tydzien resa bijemy 

Opublikowano

Moze administrator sie wypowie,bo to jakas przesada,ze przy 15 exp,20 na vip...Po wczorajszym starcie,dzisiaj juz 1 rr :O

Opublikowano

Jesli gracie na x30 i biecie resa tydzien to tam chyba spotow niema albo to jest x3 a nie x30...

W sumie niechcialem sie wypowiadac bo przegladajac moj temat jak i inne watki dochodze do wniosku, ze to forum *moze nie cale ale strefa MU-Online* to jest rak polskiego internetu chodz ciezko mu wygrac z elektroda haha to idzie prawie leb w leb. :)

Chlopaki kupili VIPA, leca w Party (za ktore jest bonus) + weekend bonus i wbili w 24h resa :)- nic nadzwyczajnego.

W tym 'temacie' i poprzednim od samego poczatku sa 3 osoby ktore ciagle maja jakis problem i w sumie ciagle sa aktywne ale nie wiem dlaczego bo przeciez nikt Wam nie karze grac.

Serwer bedzie stal do poki sie oplata nie skonczy. Nie bedzie nowego pod nowa nazwa. 

Raczej nie bede tu czesto zagladal. Jak ktos ma jakis problem to prosze pisac bezposrednio na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...