Skocz do zawartości

santosBK

Members
  • Zawartość

    122
  • Rejestracja

  • Ostatnio

O santosBK

  • Ranga
    Debiutant

Ostatnio na profilu byli

222 wyświetleń profilu
  1. super wkoncu to na co czekalem .gralem na starym x-world od jego zamkniecia czekalem na cos takiegi samego a widze ze to jest z takimi ustawieniami
  2. Witam gra tu ktos bo wlasnie zaczynam i moze ktos tez tu wbije.
  3. MU Online News 09-09-2018 In-game commands. All available game commands are placed here. Update: Added Store/OffStore commands (works only in Loren Market). 09-09-2018 Reset info. 1 reset from 350 level, 2 reset from 360 level, 3 reset from 370 level, 4 reset from 380 level, 5 reset from 390 level, 6 reset from 400 level and so on. 01-09-2018 SimpleMU x1000 Grand Opening 8 September SimpleMU Server Grand Opening 8 September 05:00 PM Server Time (UTC+3) 11:00 AM Argentina (UTC-3) 04:00 PM Poland (UTC+2) 09.00 PM Vietnam (UTC+7) 10.00 PM Philippines (UTC+8) Server will start with 2 Sub-Servers: PvP and NoPvP! Basic Info: Experience: x1000 Drop: 35% Max stats: 32767 Resets: unlimited (/reset in-game) Grand Resets: enabled, from 250 resets, 10000 points & 1000 credits reward (/greset in-game) Spots: everywhere, 6-7 mobs per spot (press TAB to see on mini-map) Party exp: (Solo = 100%, 2 players = 80%, 3 players = 90%, 4 players = 110%, 5 players = 120%, GP = +5%) Guild and Aliance: max 2 guild in aliance, max 25 players in guild, create guild from 100 level Elf Soldier Buff: till 300 level, max 5 resets Create all character from lvl 1 (SUM, MG, DL, RF) Mu Helper: u can use Mu Helper from 1 lvl All events works with good rewards There are no /pkclear, you must kill mobs to clear PK /post from 150 lvl, 100k Zen /re auto - auto party /addstr, /addagi, /addvit, /addene, /addcmd - stats add /pack <jewelname> 10,20,30 - pack bless, soul and other jewels, maximum 160 jewels, unpack - /unpack STRONKA : https://simplemu.net/home Website: https://simplemu.net/home ZAPRASZAM DO GRY.
  4. witam all zapraszam do gry nawet spoko serwer i jest troche Polakow. stronka : http://balticmu.net/
  5. witam szukam jakiegos dobrego serwera mu online sezon 6 lub s8 gdzie graja polacy exp od x100-x500 do x1000-x5000. prosze o linki do stron. dziekuje i pozdrawiam.
  6. witam zapraszam do gry i zapraszam do Polskiej @ nick papajRF
  7. witam wiesz co makumbaxxx jak bedziesz gral non stop to dogonisz ich bo jesli ktos jest afk i ma 400lvl to stoi w miejscu a ty bijesz lvl i tez mozesz kipic vip i miec wiecej expa. nie chodzi o to kto irle ma rr bo jak bedzie mial full staty i ty tez to jest tak samo.chodzi o to by zrobic set fo bron i @ i walczyc o zamek itd. a nie o plakanie ze oni afk i jest vip. dobrze ze jest vip tylko powinni zrobic na svip itemki od 380lvl drop i bicie do +15 na vip do +13 a na zwyklym normalnie. fajnie by bylo jak by bylo wszystko jak na starym x-world mu ustawienia itp.

×