Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x25] FineMu

lubiepograc

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Dnia 9/3/2018 o 04:41, SirKirgo napisał:

Pytanie do admina co z cs ktory mial sie odbyc 0.19.18  druga to prosba o opis jak kozystac z praliki na stronie o ile slyszalem to ma 100% i pranie kosztuje nagrode za rr poprosze o szczegolowy opis

Wsadzisz Item do Depo i podnosisz.

Cennik jest na www jak klikniesz "chaos machinę"

13 minut temu, makumbaxxx napisał:

Czy 180 ili to duzo czy malo aby podbic item na 28 bo mi po wbiciu tych  ioli op 0 jest heheheh to wrecz smieszne co ty na to Admin ?

Śmieszna jest Twoja polszczyzna :)

Co ja na to... Pół serwera biega w +28 więc nie wiem co mam o tym sądzic?

Wbij na +16 jak niemasz cierpliwość wbijać na +28 

Opublikowano

Plo 12 latach przebywania poza polska Twoja polszczyzna tez bedzie podobna -----to bylo nieladne z Twej strony

Znam makumbe 30 lat

I polszczyzna jego byla poprawna

Opublikowano
4 godziny temu, SirKirgo napisał:

Plo 12 latach przebywania poza polska Twoja polszczyzna tez bedzie podobna -----to bylo nieladne z Twej strony

Znam makumbe 30 lat

I polszczyzna jego byla poprawna

SirKirgo, w moim przypadku jest to wiecej niz 12 lat ale mniejsza o to.

Ok ,  poprostu musialem jego post przeczytac 3  razy by zrozumiec ;)

Opublikowano

18 online czyzby to juz koniec ? byloby szkoda ............mialbyc cs niebylo i cisza miala byc wersja premium niby jest ale testowa admin niebardzo ma czas na mu zreszta jak kazdy ...........naigorsze jest brak info moze dlatego ludzie pouciekali

Opublikowano

Ciągle jestem online i ciągle odpisuję i działam czy tu czy na www whatever.

Niestety w sumie zostałem sam poniekąd w "administracji" i wszystko jest na mojej głowie.

Premium jest odpalone od tygodnia albo 2  discord sa wszystkie wiadomości.

Ubolewam nad tym jak wyszło ale jest jak jest. 

Reszta członków "administracji" niechce wprowadzić nowych plików w życie więc póki co niema przekierowania domeny ani nic. 

Serwer nie zostanie wyłączony. 

Opublikowano

Bywa ja tam gram i bede gral do konca  niezawsze mimo staran jest jak sie chce. A bym zapomnial mam win 10 na lapku i po aktualizacji niemoge na stronie prac w pralce zreszta podobnie bylo przed czyzby znowu cos bo klijenta musialem pobierac innego co zroiles ??????

Opublikowano

Ja nawet rozumiem. 

Było kilka błędów chodź zostały naprawione.

Na serwerze wisiała fama ayoni co też wiele osób mi mówiło no i gamemasterzy się wogole nie popisali- popeostu ich nigdy nie było chodź w grze byłi.

Za jakiś czas napewno będzie rr acc. Pliki premium można testować. 

Są do ściągnięcia itp na discordzie jest info aczkolwiek dodam jeszcze dziś w nocy na www i forum bo drugi vps już od jakiegoś czasu śmiga.

I mniej więcej jest ustawiony.

Opublikowano

Piszesz ze za jakis czas bedzie res acc moze przyblizysz temat jaki to czas bo niewiem czy mam powaznie podchodzis do gry czy tylko wpadac na troche aby sprawdzic czy to juz nadszedl ten zly czas . Servwe mojm skromnym zdaniem fajny i fajne ustawienia niestety jakos zabraklo weny dla gm-ow aby z pasja twozyc atmosfere co jest niebywale wazne na takim serwie dlugoterminowym . Mimo wszystko zapraszm zapalencow do zabawy .

Opublikowano

Dochodza nowi gracze fajnie wczraj wieczorem bylo 26. A ja powoli ale systematycznie pne sie zaczolem dropic box 4 i 5 w nori dla graczy nowych i nietylko sam biore wybiorczo dla ae ale tylko to czego niemam zapraszam i pozdrawiam all

Ale mula oba serwery chyba ktos ddosuje

Opublikowano

BUAHAHHAHAHAH SERWER FINE MU JEST NIC NIE WART.. NIEDOSC ZE GRACZE WSPIERAJA SIE ADMINAMI O ROZDAJA BANY JAK MAJA KILLA NA AFKU TO NA TO NIE MAJA ZADNYCH DOWODOW CZYSTY ZART KRZYZ NA DROGE TYM CO ZAWITAJA NIEMA SI ECO DZIWIC ZE 10 ONLINE AHAHAHAHHA

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W pierwszym tygodniu listopada ta edycja sie skonczy jak i bedziemy przechodzic na nowe pliki. 

W związku z czym będzie reset kont. Creditsy zostają.

Testy nowych plikow bedzie trwal mozna powiedziec, ze od dzis az do polowy listopada lub poczatku grudnia. 

Bedzie rowniez nabor na nowych gm gdyz wszyscy widzieli jak bylo ostatnim razem.

TEST WWW (wkleic w przegladarke):

164.132.131.124

Pliki testowe- beda sie zmieniac. Na bierzaco beda dodawane do www:

https://mega.nz/#!OvoiTYSB!ZOs-yiVbdHNCl5Ni7XxwR8VAHU-t_DDwTAkfTFDebx4

FORUM:

www.finemu.boards.net

Opublikowano
20 godzin temu, kutwi napisał:

bez sensu 1 osoba online prawie trzy miechy do otwarcia a myslalem ze znalazlem cos dlugo terminowego jak underground .  

Niestety. Jako administrator muszę przyznać się z ręką na sercu, że miałem problemy "wieku dziecięcego".

Serwer stoi i będzie stał. Mam nadzieję, że Nast edycja wniesie więcej jak i przyciągnie więcej graczy. 

Będzie również kilku nowych GM'ow którzy na pewno będą pomocni gdyż Ci gracze są 'ze mna' od początku pierwszej edycji i zawsze byli skorni do pomocy.

Serwer jest tworzony przez graczy dala graczy.

Nie wiem tylko czy exp podnosić? 

Opublikowano

Postanowiłem wrócić po przerwie, ale widzę, że już nikt się serwerem nie interesuje. Czas pomyśleć nad nowym projektem...

Opublikowano

Niestety ale jesteś w błędzie. 

Prace ciągle trwają.

Jeśli używasz starego klienta to radzę go usunąć bo na nim już nie działamy.

Wejdź na www i ściągnij nowego który jest podpięty pod nową bazę.

Zapraszam na discord, tam jest wszystko na bieżąco.

Ciągle jest faza testów. Więc online = prawie  0 :) 

Opublikowano

Wiem wiem MałaMi. Już ogarnąłem wszystko i grzecznie się przywitałem na Discordzie ;). Nie było mnie jakieś 2 miesiące, wybacz nie byłem w temacie co się dzieje :)

Opublikowano

Pare minut temu nasze pt zabilo bez klopoty k4 goldy wogule slabe pozatem sprzedajac creationa i kazdy inny kamol dostajesz kilkanascie zen PRZESADZILES . ehhh czego innego sie spodziewalem :(

A credytow mam 0 na koncie SPADAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...