Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x25] FineMu

lubiepograc

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmmm zero info od Admina na to co pisal makumbaxxx mnie tez ciekawi to bo zwrocilem na to uwage jak on a taka sytuacja zle wrozy dla serwera bb all

Opublikowano

Admin zmien kolor posta wyswietla na czarno i jest widoczny tylko w atlans    a tak wogule byles na serwerze widziales posata ......jaknarazie zadnych zmian tylko wymowna fota   A COZ JA MOGE hehehehe

Opublikowano

Czytasz aktualności na stronie? 

Ściągnąłes ostatniego klienta? 

Jak widzisz jakiś problem to możesz napisać na forum serwera, na discordzie, otworzyć ticket na www ew wysłać e-mail. Jesteś jedyną osobą w tym temacie która ciągle płacze.

A COZ JA MOGE.... NIC.

Opublikowano

Faktycznie nieczytalem sorry przepraszam a jesli chodzi o fotke mozna ja bylo zrozumiec tez inaczej anizeli ja ja zimpretowalem tzn.  MOWISZ I MASZ GOTOWE   jeszce raz przepraszam        ZAPRASZAM DO GRY ALL

Opublikowano

Zapraszam na serwer gra sie fajnie exp hard jak dla starych wyjadaczy (zapalencow mu )  potrzeba nam graczy bedzie weselej jak cos trzeba pomoc pisac na MlotTora pomoge      

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemanko
Serwer niby wydaje sie ok ale jak zawsze jest jakieś ALE
Mam problem z odpaleniem mu jak zwykle szalejący AntyHack
A niestety Administrator nawet nie jest w stanie pomoc,  wiec troche słabo

Opublikowano
10 minut temu, Weteran22 napisał:

Siemanko

Zazwyczaj pomaga wyłączenie na czas ściągania i rozpakowywania plików windows defendera, antywira i dodania katalogu z grą do wyjątków.

Chyba że już to zrobiłeś. Ewentualnie uaktualnienie różności np: Visual C++ Redist 2013 x86, NET Framework 3.5 lub 4.0. Możesz też mieć win 7

i z tego powodu przes.ane, bo i tak już bywało :11_blush:

Opublikowano
1 godzinę temu, Weteran22 napisał:

Siemanko

Cimi- tutaj na w7 i w10 niema problemu z włączeniem klienta.

Tu jest kwestia zapór, sterowników, oprogramowania, vac, wyjątków zmiennych środowiskowej, antywira itp. 

Defender może opóźniać wysyłanie pakietów i antyhack już zabroni wejścia.

Nie jestem w stanie naprawiać komputera każdemu indywidualnie. Proszę o wyrozumiałość. 

Opublikowano

Gram dl i niestety dalej dl na bc  niewejdzie oprocz bc 1  a wiec pozostaje gra afk bo poco inaczej jak niedarady naprawic tego bledu a szkoda wielka szkoda pozatem gra sie jak za dawnych lat powolutku spokojnie bo exp niegoni ............ :)

Opublikowano

Witam all slyszalem ze na bc mozna wejsc tylko parzyste *****NIEWPUSZCZA****** pytanko czy mozna to naprawic czy poprostu jak zawsze sprzedali niedopracowany wyrob ?   Ogolnie gra sie fajnie doszlo nowych i widac ich sa on a nie afk :)       

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakos cisza na mpc luknolem na ragezon tam wogule niemoglem znalezc naszego serwera ......powinno sie odswiezac temat zeby byl serw widoczny zapraszam serdecznie  do tego .

Opublikowano

Drastyczny spadek online   cisza ze strony admina   ludzie odchodza bugi nie do usuniecia   trzeba przyznac ze admin sie staral jak mogl ale wyglada na to ze sprzedano mu polfabrykat gry i niema wsparcja ze strony sprzedawcy ( wziol kesz i ma gdzies kupujacego )  Ja rozwazam odejscie bo niema z kim expic malo ludzi w sumie 9 graczy po  dwa konta :( 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...