Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Regoria.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Dnia 6.06.2018 o 23:32, Kinow napisał:

niby easy serwer a bardzo trudno o bron na 75 trute czy zala ;p szkoda troche 

Nie tak znowu bardzo trudno, ale tez nie łatwo i bardzo dobrze. Easy jest exp, a eq medium. Przynajmniej rynek nie jest zawalony trutami i mają one jakąś wartość. Zależy też od szczęścia. Mi 2h wystarczyło by zdobyć trutę + składniki na kilka innych broni 75, w tym też żala...

Opublikowano

Już dziś od 18:00 do Niedzieli 18:00 - Raty 50%. Oraz sobota 19:00 2 Rundy OX.

Dziś również lista zmian Update, który odbędzie się w poniedziałek. :) Między innymi nowy set, 200 poziom, dungeon grupowy, poprawki serwerowo/klientowe, uzupełniona wikipedia, drop poprawiony, oraz kilka nowych misji. :)

Opublikowano
55 minut temu, Kinow napisał:

srednie do broni na 75 tez ciezko wbic 4 dzien mixuje cala noc i dzien i nie wchodzi nawet 47 sr ;p 

Ja dzisiaj po pół godziny wbiłem 54 więc zależy od farta. Jak na każdym serwerze z resztą. :)

Opublikowano

no nic masz farta wczoraj zanim napisalem ten komentarz to mi tez po paru zmiankach trafilo na 53 i 20 na dt mstyki itp faktycznie od farta ustawilem 45 odrazu weszly 50 ;D 

Opublikowano
6 godzin temu, Yoshimitsuu napisał:

Na yt jest filmik ze nie placicie za odcinki , to prawda ? 

Odwołacie sie czy cisza  ?

Ten serwer zdycha śmiercią naturalną jak i każdy serwer Asfena - dwa tygodnie i siemka.

Widzę, że ten pucybut (cwaniak i kozak, nieudacznik i polaczek) nie raczył dać żadnego posta w tej prezentacji, a więc go wyręczę:

@Aive kapitanie, czyń honory.

Opublikowano
6 godzin temu, AloneWolf napisał:
  Odkryj ukrytą treść

oto taki filmik znalazłem na fb asfen był oszustem i będzie po co wy gracie na jego serwach to nwm

Bo Bartuś P. to taki polaczek wieśniaczek, że nawet na 5 złotych by okradł. I będzie się tłumaczył tym, że na 5zł to nie jest kradzież. Jego nie obchodzi reputacja, musi sobie jakoś dorobić, aby móc utrzymać dziecko z przypadku (wpadki). Nie chce mi się wstawiać skrinów, gdzie wprost wyśmiewał (na konferencji na FB) ludzi, których okradł "bo dali się ojebać". Coś tam w stylu "to nie moja wina, że dałeś się wyruchać, więc nie płacz." po próbie upomnienia się o pieniążki.

Opublikowano

Skoro administrator znowu porzuca kolejny projekt, to archiwum.

A, jeszcze zostawię to - ku pamięci.

Dnia 24.05.2018 o 22:25, Aive napisał:

PPS @.Avixon. Jeżeli ten serwer skończy podobnie jak Elantros, to serwery, w których teamie będziesz się znajdował, nie będą tu mile widziane - myślę, że rozumiesz, co mam na myśli.

• Aive odblokował(a) ten temat
Opublikowano
15 godzin temu, .Avixon. napisał:

W weekendy wielki Update! Zapraszamy wszystkich do gry.

ty jesteś zjebany na łeb, że ja pierdole

najpierw pierdolisz że koniec serwera i chcesz sprzedać pliki po czym nagle z dupy zapraszasz do gry bo useless update będzie? rozbiegnij sie i jebnij czołem w mur dzieciaku ze stoma odmianami na godzine to raz, a dwa ja i tak sie dziwię po tym co zrobiłeś całościowo(poprzednie serwery), że Aive wg chce cie tu wpuścić, ale cóż mpc darmowa reklama, bo na normalną nie stać 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano
2 godziny temu, Silver™ napisał:

ty jesteś zjebany na łeb, że ja pierdole

najpierw pierdolisz że koniec serwera i chcesz sprzedać pliki po czym nagle z dupy zapraszasz do gry bo useless update będzie? rozbiegnij sie i jebnij czołem w mur dzieciaku ze stoma odmianami na godzine to raz, a dwa ja i tak sie dziwię po tym co zrobiłeś całościowo(poprzednie serwery), że Aive wg chce cie tu wpuścić, ale cóż mpc darmowa reklama, bo na normalną nie stać 

Pech boli cię to? Chyba dobrze mi to wychodzi, że wznawiam serwer.. Przez problemy prywatne byłem po części zmuszony pozostawić serwer. Lecz wszystko wróciło do normy i działam. Nie oczekuję fajerwerków, ale bynajmniej jak inni mówili że serwer nie wytrzyma miesiąca, chcę to udowodnić pozdro. Chłopie postaw coś sam a nie pierdolisz 3 po 3 okey? Wpierdalasz się między wódkę a zakąskę, nie mając żadnej wiedzy na mój temat oraz mojego życia xdd. To że ciebie nie stać na postawienie serwera, to mnie wiesz nie boli. Kończę dyskusję bo nie ma co. Mi przykro z twojego powodu nie jest xd.

Witam wszystkich w niedzielę o godzinie 19:00, zostanie wprowadzony update na serwer.

- Zwiększony poziom na 200.

- Ułatwienie Kawałków Kamienia.

- Zwiększenie % na włożenie KD.

- Nowy set na 200.

- Nowy dungeon na 195 poziom.

- Dodany nowy owoc życia 7k.

- 3 nowe misję.

- Nowy system łowienia na kulki.

- Oraz kilka innych poprawek, które zgłaszaliście nam oraz kilka propozycji.

Mam nadzieję że dzięki temu Updatowi ludzi trochę wróci. Pozdrawiam Asfen!
Opublikowano

Wypowiem się tutaj bo osoba kupiła serwer pliki itd Asfen miał mu zwrócić pieniądze a nie zwrócił oszukał go i cały czas przekłada zwrot pieniędzy nie wiem dlaczego prezentacja tego złodzieja jest na Mpcforum @Aive Asfen jesteś gównem :)

Opublikowano
10 minut temu, Makumba111 napisał:

Wypowiem się tutaj bo osoba kupiła serwer pliki itd Asfen miał mu zwrócić pieniądze a nie zwrócił oszukał go i cały czas przekłada zwrot pieniędzy nie wiem dlaczego prezentacja tego złodzieja jest na Mpcforum @Aive Asfen jesteś gównem :)

Ty chłopie jesteś jebnięty? :D Sprzedałem to sprzedałem tak? Nie jest na allegro napisane że zwrot miał być. Kupił to kupił. To że kolega soczek nie potrafił zainstalować plików. Zerowe pojęcie o maszynach, chciałem mu pomóc zainstalować, odmówił pomocy. To niech się buja tak? Trzeba było przemysleć sprawę czy warto. To nie moja wina że ktoś nie potrafi odpalić plików. Co zwróce mu pieniądze a pliki/stronę/fanpage będzie w jego posiadaniu tak? Chłopie ty zobacz co ty piszesz... Dla mnie sprawa może iść na Policję ja się wywiązałem z umowy. Kolega potem chciał żebym mu zrobił zlecenie, nie chcę jednak plików... Ja na takie coś się nie umawiałem i tyle. Zajmij się sobą chłopie swoim serwerem słabym + doinformuj się pierw o co kaman, potem się wypowiadaj.. Boże ludzie wy naprawdę nie macie co robić jprd.. XDD My sobie to wyjaśniliśmy i tyle koniec tematu.. :)

PS: Dodatkowo sprzedałem mu pliki, typo mi piszę że mam offnąć serwer bo sprzedałem mu już pliki... XDDD To widzę niezłe myślenie.. :D

Opublikowano

@.Avixon. Ty człowieku sam siebie słyszysz? Sprzedałeś serwer sam to napisałeś a teraz twierdzisz że ty jednak wracasz i serwer jest twój? Brakowało już dochodów żebyś mógł opłacić serwer czy jak?

Opublikowano
3 minuty temu, Makumba111 napisał:

@.Avixon. Ty człowieku sam siebie słyszysz? Sprzedałeś serwer sam to napisałeś a teraz twierdzisz że ty jednak wracasz i serwer jest twój? Brakowało już dochodów żebyś mógł opłacić serwer czy jak?

Sprzedałem tak ale kolega nawet nie raczy ich odpalić więc nikogo nie oszukałem. Dostał towar i tyle xdd. A serwer działa pisałem były problemy prywatne i serwer działa? Co w tym złego xdd? Chłopie idź na dwór lepiej dobra?

Opublikowano

sciek.jpg

@.Avixon. jeszcze wczoraj napisałeś że pieniądze wysłałeś a dzisiaj piszesz że nic nie zwrócisz kim ty typie jesteś? Zwykłym złodziejem, i dlaczego prezentacja jego tutaj dalej jest? Problemy prywatne w dupie typie mam twoje problemy prywatne jak masz problemy prywatne to nie rób serwerów bo ile osób oszukałeś? Ile serwerów miałeś

Opublikowano

Skoro mu sprzedałeś, to co Cię interesuje czy on go potrafi odpalić czy nie? To jego sprawa. Skoro zapłacił, to mógł nawet usunąć cały serwer i nic Ci do tego, ale jak widać jesteś zwykłym ZŁODZIEJEM.

Wypowiadam się tylko dlatego, że grałem kilka dni na tym serwerze.
Więcej nie zagram, NIE POLECAM.

Opublikowano
9 minut temu, Makumba111 napisał:

sciek.jpg

@.Avixon. jeszcze wczoraj napisałeś że pieniądze wysłałeś a dzisiaj piszesz że nic nie zwrócisz kim ty typie jesteś? Zwykłym złodziejem, i dlaczego prezentacja jego tutaj dalej jest?

Miałem ale stwierdziłem, że on zyskał pliki/stronę/fanpage ja nic. Także dla mnie sprawa może iść na policję stary nawet. :D Mi nic nie zrobią bo nie mają prawa. Także no też idź zgłoś sprawę! Asfen złodziej! :O Kończę z tobą rozmowę, idź z kolega zgłoś sprawę na Police! :D

Zamówisz telefon nie będzie zwrotu, to co nie będzie tobie coś pasować, pójdziesz na policję że okradł ten typo ciebie? :DxD

6 minut temu, Nadim napisał:

Skoro mu sprzedałeś, to co Cię interesuje czy on go potrafi odpalić czy nie? To jego sprawa. Skoro zapłacił, to mógł nawet usunąć cały serwer i nic Ci do tego, ale jak widać jesteś zwykłym ZŁODZIEJEM.

Wypowiadam się tylko dlatego, że grałem kilka dni na tym serwerze.
Więcej nie zagram, NIE POLECAM.

Sprzedałem tak? Pliki. Nie mój serwer osobisty, nie pisałem że jak on kupi to mój nie będzie działać. Miał zrobić swoją nazwę, odpalić te pliki i robić co chciał tyle. Tak to działa kolego. Co ty myslisz że ja mu sprzedałem swoją maszynę itd? :P xD Nie wiesz chyba na czym polega sprzedaż plików Metina.. :D Sprzedajesz i nie obchodzi cię to co zrobi 2 osoba, która to kupiła pozdro. :D

Opublikowano

@.Avixon. Kurwa jaki ty jesteś mądry jak mają ci coś zrobić skoro każdy serwer metina jest nielegalny? Zyskał Pliki/Fanpage/Stronę. Stronę zyskał tą co jest na Regori nie jestem pewny ale ta strona należy do Kreta dał ci pozwolenie na sprzedanie tej strony? Pliki ciekawe jakie dziurki się tam kryją, fanpage 300 lików na fanpagu o kurde bardzo dużo zyskał a miał dostać cały serwer tak jak stał, ja Asfen nie wiem ale ty serio jesteś pierdolnięty takim jak ty to powinni ręcę poucinać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...