Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Regoria.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba jednak chodzi o coś więcej niż tylko reklama. Zobaczymy jak będzie z serwerem za miesiąc. Jeśli ludzi online urośnie znacznie to będę pozytywnie zaskoczony, ale wątpię. 

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W związku z tym, że od startu minęło ponad tydzień, chciałbym wyrazić opinię na temat tego serwera.

Podziele to na parę punktów.

Exp - jako stary wyjadacz serwerów hard/medium, a także PL jak dla mnie łatwy, ale słabo dopasowany, Łatwiej się expi na mapie 150, niż na 125, ale to szczegół :D

Drop - w miare okej, choć wikipedia dropu nieukończona

Ulepszanie - łatwe, kowalstwo daje aż 10%, więc fajny boościk, aczkolwiek yangi potrzebne na każdy plus są za duże, miałem 3kkk yang i poszło wszystko na ulepszanie, i na oko brakuje mi około raz tyle do końca ekwipunku. Za to Drop yang jest opłacalny tylko na mapie 150, bo najlepsze spoty ;p

Propozycje:

- dodanie do bossów sztabek, żeby szło na nich nie tylko i wyłącznie na ulepach.

- obniżenie kosztów ulepszania/przerabiania ekwipunku.

- zablokowanie pvp na kopalni. albo zrobić lvl pvp 100+, bo dużo ludzi robi kopaczy ~30lv, przychodzi dziecko i nabija kille xD

- dodanie możliwości zmiany bonusów w skinach - np za RP, yangi, czy też sm.

- ulepszanie pasów moim zdaniem jest za trudne. Nie niemożliwe, ale jak na easy/medium to wydaje mi się, że powinno się to łatwiej i taniej ulepszać.

- dodanie możłiwości ukrycia czapki, szarfy, skina broni. Szarfy jak dla mnie są brzydkie xD 

Myślę, że to wszystko. Mam nadzieję, że nic się jutro nie spier*oli po aktualizacji, a ludzi będzie jeszcze więcej.

Moja ocena to 8/10, byłoby 9/10, ale cały czas brakuje mi yangów hah :774_broken_heart:

Pozdrawiam

VsxuB58.png

Opublikowano
1 godzinę temu, hetman1995 napisał:

W związku z tym, że od startu minęło ponad tydzień, chciałbym wyrazić opinię na temat tego serwera.

Podziele to na parę punktów.

Exp - jako stary wyjadacz serwerów hard/medium, a także PL jak dla mnie łatwy, ale słabo dopasowany, Łatwiej się expi na mapie 150, niż na 125, ale to szczegół :D

Drop - w miare okej, choć wikipedia dropu nieukończona

Ulepszanie - łatwe, kowalstwo daje aż 10%, więc fajny boościk, aczkolwiek yangi potrzebne na każdy plus są za duże, miałem 3kkk yang i poszło wszystko na ulepszanie, i na oko brakuje mi około raz tyle do końca ekwipunku. Za to Drop yang jest opłacalny tylko na mapie 150, bo najlepsze spoty ;p

Propozycje:

- dodanie do bossów sztabek, żeby szło na nich nie tylko i wyłącznie na ulepach.

- obniżenie kosztów ulepszania/przerabiania ekwipunku.

- zablokowanie pvp na kopalni. albo zrobić lvl pvp 100+, bo dużo ludzi robi kopaczy ~30lv, przychodzi dziecko i nabija kille xD

- dodanie możliwości zmiany bonusów w skinach - np za RP, yangi, czy też sm.

- ulepszanie pasów moim zdaniem jest za trudne. Nie niemożliwe, ale jak na easy/medium to wydaje mi się, że powinno się to łatwiej i taniej ulepszać.

- dodanie możłiwości ukrycia czapki, szarfy, skina broni. Szarfy jak dla mnie są brzydkie xD 

Myślę, że to wszystko. Mam nadzieję, że nic się jutro nie spier*oli po aktualizacji, a ludzi będzie jeszcze więcej.

Moja ocena to 8/10, byłoby 9/10, ale cały czas brakuje mi yangów hah :774_broken_heart:

Pozdrawiam

Dziękujemy! :)

Opublikowano

Powróciłem do mt2 po paru latach bo zauważyłem nowy server.

Wbilem max przystąpiłem do topowej gildii i przygoda się ciągnie.

Udało mi się dwukrotnie wygrać SM na konkursie chatowym z GMAMI mimo że nie znają mnie i nigdy nie rozmawialiśmy na pw, więc konkursy nieustawiane.

+y servera to : powiększająca się liczba graczy,aktywni gm, łatwy exp,mało misji,eventy,aktywna społeczność

-minusy servera to: Fishboty i Boty kopiące rudy metali, za duże koszta ulepszania(powinny być conaj o 50% mniejsze, już poszło wiele KKK i dalej eq nieskończone co zaczyna zniechęcać nawet najwytrwalszych.

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Witam wszystkich dzisiaj o godzinie 16:00, odbędzie się 20 minutowa przerwa techniczna w celu dodania Update serwerowego.

Co zostanie dodane w Update?

- Maksymalny poziom 190.

- Nowa mapa od 170: Oaza Pustelników - Wraz z tym nowe moby, metiny, oraz Boss.

- Nowy set zostanie dodany w tygodniu.

- Dodany zostanie do Jinno/Shinsoo M1, Sura gdzie będziemy mogli ulepszyć KD z +5, na +6 oraz +7.

- Zostaną dodane Sztabka 10KK oraz Bryłka 50KK, do metinów/bossów 85+, oraz do wszystkich dungeonów.

- Poprawienie wojen gildii.

- Stackowanie przedmiotów w grze.

- Dodana zostanie Nowa misja na 100 poziom: Zabij 200 graczy.

- Dodane zostaną nowe Pierścionki dające Bonusy, które można ulepszać do 4 poziomów. Pierścionek można zdobyć w sklepie RP.

- Zostały zmniejszone Yangi na Ulepszanie przedmiotów.

- Do bossa na mapie 170 czyli nowej, został dodany Zwój zmiany nicku, dodatkowo taki zwój będzie dostępny w IS.

- Usunięcie mikstur za RP, w celu poprawy Balansu.

- Do gry zostały dodane Bilety na loterię, które dropia z Bossów/Metinów, możemy je wymienić u Kowala, przeciągając bilet na Kowala.

- Ulepszacz Złota Przędza, został dodany do Metinów - Mapa 125/140.

Póki co to na tyle, mamy nadzieję że teraz rozgrywka będzie jeszcze lepsza!

Pozdrawiamy Team Regoria.pl

Opublikowano

Nie polecam zdecydowanie serwera , zbanowali top1 gracza za nic totalnie , bug na expa jest juz od startu więc wieczorem wrzuce tutaj linka z yt , cheaty działają 0 zabezpieczen , Administracja dziecinna , Nie polecam odradzam.

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano
1 godzinę temu, ReziPlayGamesxD napisał:

Nie polecam zdecydowanie serwera , zbanowali top1 gracza za nic totalnie , bug na expa jest juz od startu więc wieczorem wrzuce tutaj linka z yt , cheaty działają 0 zabezpieczen , Administracja dziecinna , Nie polecam odradzam.

To nieźle że za nic, jak za MH kolego dropi. Wrzucaj buga z Expem czekam. Cheaty działają jak na 3/4 serwerach więc co ty oczekujesz? Dziecinna bo banuję osoby które zasługują? :D Wejdź na serwer to 3/4 serwera poleca serwer. Także niestety tylko ciebie coś boli. :)

Opublikowano

Sciagnalem clienta,rozpakowalem odpalilem autopatcher, wpisalem dane, wcisnalem połącz i tyle z mojej gry ^^ Nie chce nawet zalogować tylko tak jakby sie zacina i nic się nie dzieje .. fajnie się gra Polecam xD

MeYf0tS.gif

Opublikowano
4 godziny temu, ProUmber napisał:

Sciagnalem clienta,rozpakowalem odpalilem autopatcher, wpisalem dane, wcisnalem połącz i tyle z mojej gry ^^ Nie chce nawet zalogować tylko tak jakby sie zacina i nic się nie dzieje .. fajnie się gra Polecam xD

Pobierz starszego Directa. :)

Masz wybrany kanał wgl? :P

4 godziny temu, JasonBourne napisał:

Wyskakuje mi coś takiego co z tym zrobic?

blad.JPG

Uruchom ze zgodnością Win7 albo Win10. :)

Jak nie to: To wina systemu, jedyne co musisz zrobić to właczyć wspomaganie systemowe. Wystarczy, że wejdziesz w:

Właściwości>Ustawienia>Zaawansowane>Rozwiązywanie Problemów

Na koniec wystarczy przeciągnąć pasek w prawą stronę.

Opublikowano

Grałem od startu serwera, dlatego mogę nieco się o nim wypowiedzieć. Z plusów należy nadmienić przyjemną rozgrywkę, dużą aktywność administracji oraz łatwość w zdobyciu SM (mi udało się zdobyć full IS z różnych konkursów na FP / YT / w grze; widać, że nie zależy im tak bardzo na zarobku skoro tak szastają tymi SMami).

Co do minusów to przede wszystkim boty: mi udało się wbić max lvl na MH, później dropiłem na nim również pieniądze; admini kompletnie olewają także górnikboty i fishboty, jedynie dmg/wh jest banowane. Po drugie mała liczba graczy ok. 200-300 online. Po trzecie, co całkowicie dyskwalifikuje serwer, infantylność i idiotyzm administracji. Same infantylne zachowania, typu umawianie się na melo we Wrocławiu z graczami przez czat, nie byłyby szkodliwe, jednak w parze z tym idzie także nierozwaga. Oto przykład: kilka dni temu dodali aktualizację z dwoma nowymi systemami. Jak się okazało pierwszym systemem był Yangbug (gra w papier, kamień, nożyce, za którą płaciło się 10kk, a wygrywało w co drugiej grze 50kk), drugim SMbug (i nie tylko, bo dropiły także inne rzeczy). Ten pierwszy został zablokowany po kilkunastu minutach, więc nieliczni tylko zdążyli zarobić max. 1-1,5kkk, jednak SMbug (Koło fortuny z losem za 30 SM i nagrodami takimi jak kupony 100/500 SM, lizaki, szarfy itp.) był dostępny przez ponad dwie godziny. W tym czasie ludziom przybyło kilka tysięcy SM, mnóstwo lizaków, szarf, owoców życia. Administracja zadeklarowała się usuwać to ręcznie, lecz nic nie zniknęło... I tu się nasuwa pytanie: kim trzeba być, żeby wprowadzać na serwer koło fortuny, którego się nawet nie przetestowało, bo fakt, że nagrody są za bardzo opłacalne można było wyłapać po 5 minutach kręcenia. Podsumowując, nie polecam.

Opublikowano
Dnia 3.06.2018 o 15:36, ReziPlayGamesxD napisał:

podaj co najmniej 1 serwer, co nie dzialaja ''hacki'' ;)

Opublikowano

Witajcie rano odbyła się krótka przerwa techniczna, lista zmian:

- Naprawiony został Olejek Nazwy już działa.

- Misja z Pstrągami została naprawiona, już można oddawać.

- Kawałki Kamienia zostały dodane do Dungeonów + Sklep RP - 5 Sztuk = 50 RP.

- Misja zabij 200 Graczy została poprawiona, teraz trzeba zabić 300 graczy.

- Do Loterii również został dodany Kawałek Kamienia.

- Poprawione zostały Zapis Lokacji na mapach.

- Poprawiony został Panel Gracza.

- Poprawiony Resp Metinów mapa 170.

- KD Powtórki + 6/7 już zostały poprawione, dają odpowiednie bonusy.

OBOWIĄZKOWO TRZEBA SPTACHOWAĆ KLIENTA! ABY ZMIANY WESZŁY WAM DO KLIENTA.

To na tyle póki co, w tyg będzie mini update również z kilkoma systemami.

Dziś o 19:00 zapraszamy wszystkich na ZUO! :D

Widzimy się o 19:00 na ZUO! :)

Specjalista
Opublikowano
10 godzin temu, Kinow napisał:

baria

Gówno się znasz, na barii działają hacki. Ludzie nauczcie się, każde zabezpieczenie da się obejść. Co do serwera, nie wiem gdzie masz tutaj easy. Ja sobie odpuszczę tutaj grę.

giphy.gif

Opublikowano
31 minut temu, bizo97 napisał:

Gówno się znasz, na barii działają hacki. Ludzie nauczcie się, każde zabezpieczenie da się obejść. Co do serwera, nie wiem gdzie masz tutaj easy. Ja sobie odpuszczę tutaj grę.

Yyy a co to jest? Easy z małymi elementami mediuma. Skoro ludzie wbili max w 1/2 dni to co to jest? :P wiadomo eq ciężej.

2 godziny temu, UrwissssPT napisał:

@.Avixon. Jaka przybliżona liczba online?

w godzinach szczytu 400 :)

Opublikowano

Gram od startu raczej polecam chociaż na starcie jak czytałem komentarze o tym Asfenie to zaczynałem się zastanawiać czy naprawdę warto bo nigdy na jego serwie nie grałem ale teraz myślę że Ci którzy tak pisali teraz sobie chociaż po części plują w brodę bonie jest źle. 

Ale jeden - przed wprowadzeniem 190 strasznie trudno było u mnie z kasą jak patrze inni już w is i jeszcze mają kasę a ja ledwo co samurajke skleiłem i mi zostało 3kk no ale cóż najwyraźniej system ulepszeń był dla nich bardziej łaskawy  

drugi minus sklepy 200kk za pazur smoka nie będę płacił szanujmy się

Opublikowano
22 godziny temu, UrwissssPT napisał:

No akurat na ceny administracja nie ma wpływu za bardzo. No cóż, może zagram w najbliższym czasie jeżeli nie jest źle.

No z tym akurat za dużo wpływu nie mamy. To już między graczami się rozchodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...