Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Regoria.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jebnął, sellanie plików, ktoś kupił, nie dostał i serwer wrócił - ziomek chciał na szybkości odkupić pliki, aby móc "odratować serwer przed upadkiem" i został wydymany, Asfen okradnie każdego, kto mu to umożliwi, nawet na 5 złotych. To złodziej najgorszego sortu, taki który kradnie ZAWSZE, kiedy jest taka możliwość i jeszcze się z tym obnosi "Patrzcie, jestem złodziejem i CHUJA MI ZROBICIE".

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm czyli asfen nadal jest taką scierką jak i był. norma K*rwy się nigdy nie zmieniają.
serwer i tak prędzej czy później zostanie wyłączony. nie polecam.
PS:jaki idiota kupuje coś gotowego od "Asfena" wiedząc co takie ścierwo potrafi?

Opublikowano
43 minuty temu, Makumba111 napisał:

@.Avixon. Kurwa jaki ty jesteś mądry jak mają ci coś zrobić skoro każdy serwer metina jest nielegalny? Zyskał Pliki/Fanpage/Stronę. Stronę zyskał tą co jest na Regori nie jestem pewny ale ta strona należy do Kreta dał ci pozwolenie na sprzedanie tej strony? Pliki ciekawe jakie dziurki się tam kryją, fanpage 300 lików na fanpagu o kurde bardzo dużo zyskał a miał dostać cały serwer tak jak stał, ja Asfen nie wiem ale ty serio jesteś pierdolnięty takim jak ty to powinni ręcę poucinać.

Ale Stary mnie nie interesujesz. Zajmij się sobą i tyle. Zgłoś to na psiarnie i tyle. Albo on skoro czuję się oszukany xdd. Czego Ty tutaj jeszcze szukasz? :) dziury haha ciekawe jakie dziury xdd. Może twój miał wrzucił pliki swojego nie wypalu. Gotowiec terenzo, jeszcze pisze że upadł przez dużo błędów xdd. Nic nie trzeba dodawać jakim jesteś technikiem i idiotom aby udostępniać takie gowno. :) kończę temat z wami Elo! Czekam na zgłoszenie cały czas. Pierdolicie ze ktoś został oszukany zgłosił to, jakoś ja nic nie dostał od psiarzy więc? Chyba widać kto tutaj ma rację xd. Ja sobie z kolegą all wyjaśniłem, więc na chuj tutaj siedzicie i siejecie ferment lol? Idź jeden z drugim do siebie na podwórko i tyle. :) Makumba idź tam ratować faerisa z dziurami xD wielki techniku.

Opublikowano
4 minuty temu, .Avixon. napisał:

Ale Stary mnie nie interesujesz. Zajmij się sobą i tyle. Zgłoś to na psiarnie i tyle. Albo on skoro czuję się oszukany xdd. Czego Ty tutaj jeszcze szukasz? :) dziury haha ciekawe jakie dziury xdd. Może twój miał wrzucił pliki swojego nie wypalu. Gotowiec terenzo, jeszcze pisze że upadł przez dużo błędów xdd. Nic nie trzeba dodawać jakim jesteś technikiem i idiotom aby udostępniać takie gowno. :) kończę temat z wami Elo! Czekam na zgłoszenie cały czas. Pierdolicie ze ktoś został oszukany zgłosił to, jakoś ja nic nie dostał od psiarzy więc? Chyba widać kto tutaj ma rację xd. Ja sobie z kolegą all wyjaśniłem, więc na chuj tutaj siedzicie i siejecie ferment lol? Idź jeden z drugim do siebie na podwórko i tyle. :) Makumba idź tam ratować faerisa z dziurami xD wielki techniku.

Syfixon ale ty jesteś upadły umysłowo. rozumiem że to przez to że w młodości cię bili? nigdy się nie dowiemy.
Serwer regoria można opisać że to żywy trup już ledwie chodzi. 1 dobry strzał w łeb i leży ;) więc się pilnuj.

Opublikowano
3 minuty temu, .Androidek. napisał:

Syfixon ale ty jesteś upadły umysłowo. rozumiem że to przez to że w młodości cię bili? nigdy się nie dowiemy.
Serwer regoria można opisać że to żywy trup już ledwie chodzi. 1 dobry strzał w łeb i leży ;) więc się pilnuj.

Ok wybacz! Wiem że nie umiesz pisać. Ale nie musisz akurat tutaj tego ukazywać. Ziomek zgłosi to wygra sprawę! Możesz mówić że go ojebalem. Co Ty możesz wiedzieć? Skoro nawet kurwa nie widziałeś naszej transakcji xdd. Co za łeb aż mnie łeb napierdala, odpisujac tobie... Elo!

Opublikowano
Przed chwilą, .Avixon. napisał:

Ok wybacz! Wiem że nie umiesz pisać. Ale nie musisz akurat tutaj tego ukazywać. Ziomek zgłosi to wygra sprawę! Możesz mówić że go ojebalem. Co Ty możesz wiedzieć? Skoro nawet kurwa nie widziałeś naszej transakcji xdd. Co za łeb aż mnie łeb napierdala, odpisujac tobie... Elo!

"co za łeb aż mnie łeb napierdala" syfie tobie już się pojebało od tego wszystkiego jesteś gównem i nazywasz się technikiem pozdrawiam syfie :)
jebie mnie to że ktoś się dał wyruchać lubisz dymać facetów nie moja sprawa ale jak widzę takie gówna jak ty to aż chciałbym twój adres dokładniejszy :) jesteś pizdą i taka prawda syfilisie.
PS: ma ktoś adres tego gówna to chętnie niech go wyśle mi na pw.

Opublikowano
8 minut temu, .Androidek. napisał:

"co za łeb aż mnie łeb napierdala" syfie tobie już się pojebało od tego wszystkiego jesteś gównem i nazywasz się technikiem pozdrawiam syfie :)
jebie mnie to że ktoś się dał wyruchać lubisz dymać facetów nie moja sprawa ale jak widzę takie gówna jak ty to aż chciałbym twój adres dokładniejszy :) jesteś pizdą i taka prawda syfilisie.
PS: ma ktoś adres tego gówna to chętnie niech go wyśle mi na pw.

Chłopie myślisz że jak napiszesz tak ja się obsram xdd? Nie jeden miał wpadać miał być. I co? Nikogo nie ma do dziś. Także pierdol, pierdol ja sobie posłucham! :) Nie gadam już z takim syfem jak Ty.

Opublikowano

Dobra, dosyć tego. Przywróciłem Ci tę prezentację, bo myślałam, że będziesz próbował coś zrobić z tym serwerem, a Ty jedyne co robisz w tym temacie, to wykłócasz się z innymi i debatujesz na temat tego, czy kogoś okradłeś, czy nie, już nie wspominając o tej sytuacji. Skoro sam nie potrafisz się zachować w swojej prezentacji, to inni tym bardziej, a takiego bałaganu tu nie potrzeba. Przezentacja trafia do archiwum i bardzo proszę - nie raportuj o przywrócenie, bo to nie nastąpi oraz nie twórz jej kolejny raz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...