Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Regoria.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich dziś o godzinie 12:30, odbędzie się chwilowa przerwa techniczna. Oto lista zmian, oraz dodatków:

- Smocze oko oraz Kiełj luja zostanie dodane do do dropu z Polifema - Mapa Górzy Grzmotu, oraz Straż Przyboczny Lemur - Mapa Wyspa Orczan.

- AutoPoty zostały zmniejszone z 400 RP na 300 RP.

- Dodany nieskończony Zwój Egzo do sklepu RP za 500 RP.

- Dungeon z 180, poprawiony na 170 poziom.

- Baronówka został zwiększony poziom Dungeonu z 75 do 100.

To tyle póki co. 

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak wygląda sytuacja na serwerze warto wejść,pograć czy jednak odradzacie (isa idzie jakoś zdobyć w grze?)

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano
33 minuty temu, Yoshimitsuu napisał:

Ile online na ten moment ? 

457 :) Cały czas rośnie z dnia na dzień, także jak ktoś nie wierzy zapraszamy do gry!

24 minuty temu, MC30000 napisał:

jak wygląda sytuacja na serwerze warto wejść,pograć czy jednak odradzacie (isa idzie jakoś zdobyć w grze?)

Owszem! Dobrze nie ma błędów praktycznie, tymbardziej poważnych. IS tak sporo osób, handluje kuponami SM. :) Legendarny Boss = Rzeczy z IS Itd.

Jutro 19:00 3 RUNDY OX! :)

Hallo ziemia! Gdzie osoby które pisały, Asfen gowno padnie na starcie. Bugi, zwinie się! 200 online!

Aktualnie 476 osób! :) i liczba cały czas rosnie! Jutro ox 19:00 zapraszamy! :)

Opublikowano

Polecam fajnie, przyjemnie się gra duży +! Aktywna administracja to się szanuję, Asfen chyba wkońcu tobie się udało! :P

PS: Dużo ludzi gra! Potwierdzam wczoraj sporo osób było.

Opublikowano
Dnia 29.05.2018 o 12:13, Ramzesek1 napisał:

Polecam fajnie, przyjemnie się gra duży +! Aktywna administracja to się szanuję, Asfen chyba wkońcu tobie się udało! :P

PS: Dużo ludzi gra! Potwierdzam wczoraj sporo osób było.

Dużo ludzi gra ? Zalogowałem sie do gry dnia dzisiejszego o godzinie 14.05 , najpierw m1 ch1 jinno , ani jednej osoby ( nie mówie o sklepach ) , stwierdziłem co mi tam podobno w Red gra najwiecej ludzi , no to cyk ch1 Schinsho , o kurde 5 osob było w tym 2 sie biły a 3 stały nie ruchomo , ja sie pytam gdzie ci gracze ? Chyba po cos sie robi eq i lvl zeby w m1 postac i sie pobic z kims , tu kompletnie nie ma z kim , znajdzie sie moze jedna , moze dwie osoby ale to i tak mało . Czy tylko ja mam takie wrażenie ze mało ludzi tu gra ? Tylko znam sytuacje z teraz , wczesniej nie grałem .

Opublikowano
2 godziny temu, Yoshimitsuu napisał:

Dużo ludzi gra ? Zalogowałem sie do gry dnia dzisiejszego o godzinie 14.05 , najpierw m1 ch1 jinno , ani jednej osoby ( nie mówie o sklepach ) , stwierdziłem co mi tam podobno w Red gra najwiecej ludzi , no to cyk ch1 Schinsho , o kurde 5 osob było w tym 2 sie biły a 3 stały nie ruchomo , ja sie pytam gdzie ci gracze ? Chyba po cos sie robi eq i lvl zeby w m1 postac i sie pobic z kims , tu kompletnie nie ma z kim , znajdzie sie moze jedna , moze dwie osoby ale to i tak mało . Czy tylko ja mam takie wrażenie ze mało ludzi tu gra ? Tylko znam sytuacje z teraz , wczesniej nie grałem .

Może dlatego że przeważnie większość ludzi wchodzi od 16, między 18/23 jest najwięcej ludzi! :) Serwer stoi 5 dzień dopiero, większość nie siedzi w miastach. Także no liczba 400+ osób to nie jest zawalone M1, rzecz jasna oczywiście.

Opublikowano

Fajny serwer. Miło się gra :)
Ludzi dużo expi m1 nie zawalone !

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Screen z 16:20! 398 Osób online! Myślę że to dobry wynik, jak na tyle serwerów Easy konkurencyjnych. :)

xd3.png

Opublikowano

Parę dni przetrwaliście toteż postanowiłem wbić na serwer, dużo plusów od wielu osób i te plusy jak najbardziej zasłużone. Zmieniam ocenę z neutralnej na pozytywną, oby tak dalej :3.

Opublikowano

Witamy was w weekend będzie już ponad 7 dni od startu serwera, serwer stoi dosyć stabilnie, nie ma poważniejszych błędów z czego się cieszę/cieszymy!

Z tej okazji że już sporo osób osiągnęło 170 poziom, chcemy zrobić 1 Update zwiększający poziom. Update odbędzie się w sobotę o godzinie 20:00, wtedy będzie przerwa techniczna trwająca 10 minutek, także Sobota - 20:00 = Przerwa 10 minut.

Co wprowadzimy w Update:

- Koło losu lecz oczywiście nie będzie już takich nagród jak ostatnio, dodatkowo losowanie za 100 SM.

- Dodamy Loterię, w grze będą dropiły Bilety na Loterię, będziemy je mogli wymienić na cenne nagrody.

- Zwiększymy próg lvlowy ze 170 na 190 poziom!

- Dodamy nowy set na poziom 180.

- Dodatkowo pojawi się Nowa mapa na poziom 170.

- Zostaną dodane na tamtą mapkę nowe metiny, oraz potwory i boss!

- Zostaną dodane 3 nowe rangi, oczywiście zwiększające bonusy.

- Dojdzie 1 skill pasywny dodatkowy.

- Nowy system ulepszania wierzchowców od Stajennego.

- Zostaną dodane 4 nowe misję, dodatkowo Rudobranie.

- Dodana zostanie opcja usuwania tytułów.

- Dodamy również nowy Dungeon na 180 poziom.

- Nowy owoc życia dający 10k rangi.

To tyle póki co, możliwe że jeszcze coś przyjdzie nam dodać, oczywiście dopiszemy! Mamy nadzieję że zachęci was to bardziej na serwer, staramy się być aktywni, robić coś nowego na serwerze, nie jest to tak kasa jest z IS opierdalamy się i zlewamy graczy! Nie, nie, nie chcemy was tutaj jak najdłużej zatrzymać! Mam nadzieję że z opisu Update fajnie brzmi, dobrze się przyjmie. Do zobaczenia w Sobotę 20:00! 170 lvle niech czekają na Aktualizację, będzie rywalizacja o kolejnych TOP3! 

Oczywiście przed wejściem w sobotę o 20:00 odpalamy AutoPatchera!

Opublikowano
21 minut temu, oooMARIOooo napisał:

Pograłem bardzo słaby serwer nie polecam nudny jak flaki z olejem a asfen to śmieć niech się za nauke weżnie

Dobre, dobre pograłeś wbiłeś 15 lvl? Pospamiłeś banów nałapałeś standard, typowy hejterek wbił i nie poleca XDD. Taka opinia powiem tobie jest propsowana hehe. Bardzo ładne argumenty, dzięki za komplement. Po 2 sam jesteś śmieciem, również patrz na swoje życie i ty się weź za naukę, ja już jestem po szkole majsterek. :/

Opublikowano
21 minut temu, .Avixon. napisał:

Dobre, dobre pograłeś wbiłeś 15 lvl? Pospamiłeś banów nałapałeś standard, typowy hejterek wbił i nie poleca XDD. Taka opinia powiem tobie jest propsowana hehe. Bardzo ładne argumenty, dzięki za komplement. Po 2 sam jesteś śmieciem, również patrz na swoje życie i ty się weź za naukę, ja już jestem po szkole majsterek. :/

Mam 80 lvl. Każdy to źle wyrazi opinie sugerujesz się tym że to bot i dostał bana bo ktoś prawdę napisał że nudny serwer?? Powodzenia z takim podejściem żałosny szczeniaku. Napisałem że nudny bo mnie znudził i wyraziłem swoje zdanie. Nie podoba ci się to nie odpisuj . Rozum 15 latka ktoś wyraził złą opinie i odrazu tylko dlatego bo bana dostał 15 lvl hahahhahaha żałosne 

Opublikowano

Dziś o 18:30 odbędzie się 5 Rund szukanie GM! Zapraszamy.

Dodatkowo: Dzisiaj czyli 31.05.2018 przez cały dzień, będzie obowiązywać promocja w ItemShopie! 10% Więcej Smoczych Monet przy doładowaniu - SMS/Przelew/PSC/PayPal.

Opublikowano

serwer moze byc ale exp nudno jakos leci z pd i bonusami dos w eq ;/ na 100 lvl ;d albo tyle leniwy jestem ze goraco to sie nic robic nie chce 

Opublikowano

Mamy chwilowy problem ze stroną, strona będzie nie długo online. Przepraszamy za utrudnienia.

Opublikowano
2 godziny temu, ChainQ napisał:

Serwer trochę nudnawy, wbiłem 100lvl i w sumie nie ma co robić oprócz dalszego expa i robienia misji typu ubij 200 pająków albo 800 wojowników seatou, żadnych gildii, nikogo w m1 do pvp ni ma

Yyy a grałeś około 17/18? Jest 5 gildii co mają spore ekipy :) jak wchodzisz o 8/13 to się nie dziwię. Wszyscy w szkołach pracach! :)

O 15:00 zostaną włączone Raty do 22:00, oraz odpalony Event Kart Okey do Niedzieli.

Opublikowano

To nie jest tak że akurat ten serwer jest słaby, cały metin jest teraz nudny i nie ma co robić. Jedynie co to wbije czasem na pl jak jest jakiś event z dropem bo na czysto to się nie chce grać. A prywatne serwery dupy nie urywają. Powinno powstawać mniej, ale konkretniej z dobrą ekipą a tu widzę jechanie po właścicielu który raczej musiał czymś zawinić skoro aż tyle osób się negatywnie wypowiada.

Każdy powstający serwer jest niby nowy a tak na prawdę to zlepka kilku serwerów, te same oklepane expowiska (co najwyżej zmienia się wygląd mobów do poszczególnych lokacji) wierzchowce zlepka kilku serwerów, pety to samo, wszystko to jest oklepany schemat i przeorany wzdłuż i wszerz. Założe się że jak wejdę do tego działu za pół roku to będzie to samo :/ . Polecam szukać innej gry bo na to szkoda czasu, w priva można władować kase a po jakimś czasie upadnie i nic z tego nie będzie. Szkoda :/ 

Opublikowano
1 godzinę temu, SlimPtr napisał:

To nie jest tak że akurat ten serwer jest słaby, cały metin jest teraz nudny i nie ma co robić. Jedynie co to wbije czasem na pl jak jest jakiś event z dropem bo na czysto to się nie chce grać. A prywatne serwery dupy nie urywają. Powinno powstawać mniej, ale konkretniej z dobrą ekipą a tu widzę jechanie po właścicielu który raczej musiał czymś zawinić skoro aż tyle osób się negatywnie wypowiada.

Każdy powstający serwer jest niby nowy a tak na prawdę to zlepka kilku serwerów, te same oklepane expowiska (co najwyżej zmienia się wygląd mobów do poszczególnych lokacji) wierzchowce zlepka kilku serwerów, pety to samo, wszystko to jest oklepany schemat i przeorany wzdłuż i wszerz. Założe się że jak wejdę do tego działu za pół roku to będzie to samo :/ . Polecam szukać innej gry bo na to szkoda czasu, w priva można władować kase a po jakimś czasie upadnie i nic z tego nie będzie. Szkoda :/ 

Taki standard już w Metinie nie? Zrobisz Someyę taką wszystko zmienione, to ludziom się szybko znudzi, albo nie spodoba się bo to nie Metin. :P Także wiesz. Przykład? Matadia, Pangeya zwykłe serwery Easy, mają tylko reklamę i tyle ludzi gra proste. :)

Opublikowano

Pograłem od startu, więc już swoje o tym serwerze mogę napisać. Mimo kilku problemów które miałem na tym serwerze (sprawy z dropem ulepek, wiec nie ingerowały jakoś mocno w grę), myślę że mogę polecić ten serwer. Administracja jest aktywna praktycznie zawsze i sprawnie odpowiada na pytania graczy więc to działa na ich korzyść. Ponadto często są organizowane konkursy na SM więc możesz tam mieć full IS właściwie w niego nie ładując. Współpracują z kilkoma mniejszymi youtuberami, więc też to daje możliwości rozwoju serwera. 

Ogólnie online jest z 300-400 osób, więc jak na serwer easy jest to spoko liczba. Jeżeli chodzi o wbicie max lvla to jest to około dzień, a następne 2 będziemy musieli poświęcić na zrobienie eq. Serwer z czasem może się znudzić, ale jak widać administracja planuje już w ten weekend update, więc zawsze coś do roboty się znajdzie.

Podsumowując serwer naprawde przyjemny do gry z pomocną administracją.

POLECAM :)

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...