Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Regoria.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z powodu ze nie bedzie mnie na starcie mam pytanie, klient ze strony #1 to juz oficjalny klient i ewentualnie tylko paczerem jakąś zmiane tak?
Konto które już utworzyłem zostanie ? 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano
7 minut temu, Arroo #prowo napisał:

Z powodu ze nie bedzie mnie na starcie mam pytanie, klient ze strony #1 to juz oficjalny klient i ewentualnie tylko paczerem jakąś zmiane tak?
Konto które już utworzyłem zostanie ? 

Tak. Jeżeli zrobiłeś konto od wczoraj 18 jest aktualne. Klient tak 1/2 sa oficjalne. Na starcie czy po patcherem zaktualizować i gra. :)

Opublikowano
2 minuty temu, dada2311321 napisał:

szansa na wejscie kd i % bonusow 6/7 i 1-5  gdzie sa ?

90%, 6/7 Nie ma, 1-5 Wchodzą 10/15, 3k/4k itd. :) Nie maxy, lecz nie trudno.

Opublikowano
1 minutę temu, .Avixon. napisał:

90%, 6/7 Nie ma, 1-5 Wchodzą 10/15, 3k/4k itd. :) Nie maxy, lecz nie trudno.

Moze napisalbys ile jest na blok ile statusu ile na ludzi ile wszystkiego w eq zeby wiedziec czym zagrac ? :) I czy dziala bonus odbicie ciosu ..

Opublikowano
Przed chwilą, dada2311321 napisał:

Moze napisalbys ile jest na blok ile statusu ile na ludzi ile wszystkiego w eq zeby wiedziec czym zagrac ? :) I czy dziala bonus odbicie ciosu ..

Działa. 

Proszę tabelka:

SHU_z97_Dg_K.png

Opublikowano

w sprawie launchera to sie nie postarali niebieski kwadrat z 2 paskami troche slaby poziom okno logowania tez nie wyglonda na jakies innowacyjne zobaczymy co bedzie na serwie :D

Opublikowano
5 minut temu, errold12 napisał:

w sprawie launchera to sie nie postarali niebieski kwadrat z 2 paskami troche slaby poziom okno logowania tez nie wyglonda na jakies innowacyjne zobaczymy co bedzie na serwie :D

xD a po co Ci to, serwer ma smigać i tyle. 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano
19 minut temu, errold12 napisał:

To tylko Patcher, który jest Sponsora. :) Po co nam jakieś ładne, graficzne? Ważne aby ma spełniać swoją rolę, aktualizować klienta sprawnie. :) Pozdrawiam.

Opublikowano
13 minut temu, Lukora napisał:

od której godziny aktualizacja będzie dostępna? 

20:15 Trzeba będzie użyć autopatchera, jak masz klienta ze strony. :)

Opublikowano
1 minutę temu, dada2311321 napisał:

na ile ten serwer stawiasz ? 

Chcę jak najdłużej, myślę że teraz się uda, ponieważ wszystko tyle testowaliśmy, że żadnych większych problemów z serwerem nie powinno być! Rzecz jasna któryś mój serwer z Kolei przyznaję, nie zamierzam łatwo odpuścić i się poddać! :)

Opublikowano
2 minuty temu, Fanatic2 napisał:

A z reklama jak sie ma server?

Ps: cos podejzany spokoj w temacie, zadnych hejtow itp:D

:) Reklama o 20 startują Live na YT. Od Soboty serię.

Kodi, Kodzia, RzeźnikTV, Asionka, Kavku, Bambus, XWeriX, AlexGames, Szostek, Czyr. I jeszcze 2 mniejszych.  Aktualna reklama.

Opublikowano
1 godzinę temu, .Avixon. napisał:

Itemshop został aktywny, włączony. Można z niego już w pełni korzystać. :)

Szkoda było kasy na grafike? :P 

Opublikowano

Szkoda kasy na grafika i widać kase chcą zbić na IS xD
Kostium + Fryz + Nakładka + Pet tylko do PVP lub EXP = ~50zł przelew na serwerze EASY XDD No to niezły skok na IS xD 

Opublikowano
4 minuty temu, Zubek1995 napisał:

Szkoda kasy na grafika i widać kase chcą zbić na IS xD
Kostium + Fryz + Nakładka + Pet tylko do PVP lub EXP = ~50zł przelew na serwerze EASY XDD No to niezły skok na IS xD 

Yyy dla Ciebie to drogo? :) to pokaż mi tańsze serwery. Itemy sa bez limitu czasowego. :) Tak masz na każdym serwerze kolego.

Opublikowano
5 minut temu, .Avixon. napisał:

Yyy dla Ciebie to drogo? :) to pokaż mi tańsze serwery. Itemy sa bez limitu czasowego. :) Tak masz na każdym serwerze kolego.

Jutro Matadia :P prawie połowę tańsza :D 

Opublikowano
4 minuty temu, xMox napisał:

Jutro Matadia :P prawie połowę tańsza :D 

Ciekawe my nie mamy najebane ulepszaczy itd. W is. Matadia to samo kotlet 5 raz startują te pliki także wiesz. :) 100 za full is to nie jest dużo. :) idź na samie zobacz hehe

Opublikowano
22 minuty temu, .Avixon. napisał:

Ciekawe my nie mamy najebane ulepszaczy itd. W is. Matadia to samo kotlet 5 raz startują te pliki także wiesz. :) 100 za full is to nie jest dużo. :) idź na samie zobacz hehe

Popatrz na samie a na swój projekt xDD co ty wgl porównujesz :P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...