Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Regoria.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Predzej czy pozniej jak gracze zaczna uciekać z serwera to zrobisz to samo bez zadnej informacji. Tak było zawsze, jest i bedzie. Nie polecam.

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
14 minut temu, FireOnly napisał:

Predzej czy pozniej jak gracze zaczna uciekać z serwera to zrobisz to samo bez zadnej informacji. Tak było zawsze, jest i bedzie. Nie polecam.

Nic nie będzie, bo cały czas reklamę załatwiam. Zawszę padało przez bugi/błedy. :) Teraz ich niema. :D

Gość Lajk™
Opublikowano
2 godziny temu, .Avixon. napisał:

Nic nie będzie, bo cały czas reklamę załatwiam. Zawszę padało przez bugi/błedy. :) Teraz ich niema. :D

nie ma*

Nie muszą się ukazywać od razu przy starcie serwera. ;) 

Opublikowano

Ile online? Widzę, że ludzie powbijali maxa mniej więcej w 6/7h, więc spoko, a jak z robieniem eq? Bo ogólnie właśnie szukam takiego serwerka prostego pod klepe może nawet i padnąć za miesiąc byle fulla zrobić szybciej, hahah. ;p

Opublikowano
15 minut temu, eMCe napisał:

Ile online? Widzę, że ludzie powbijali maxa mniej więcej w 6/7h, więc spoko, a jak z robieniem eq? Bo ogólnie właśnie szukam takiego serwerka prostego pod klepe może nawet i padnąć za miesiąc byle fulla zrobić szybciej, hahah. ;p

350/400. EQ dosyć łatwo wejdź przekonaj się! :)

Opublikowano

Asfen Asfen, powiem szczerze że jestem miło zaskoczony grą na serwerze. Gra się zajebiście :D  Może to ten serwer, który w końcu postoi dłużej. Pozdrawiam i powodzenia :D

Oby tylko nie było jakichś ukrytych bugów.

wyjątkowo Polecam

VsxuB58.png

Opublikowano
28 minut temu, hetman1995 napisał:

Asfen Asfen, powiem szczerze że jestem miło zaskoczony grą na serwerze. Gra się zajebiście :D  Może to ten serwer, który w końcu postoi dłużej. Pozdrawiam i powodzenia :D

Oby tylko nie było jakichś ukrytych bugów.

wyjątkowo Polecam

Dzięki chyba się postarałem. :P :) 

Konkurs na SMY! 

Opublikowano

Ja również nie polecam tego ze względu na administrację serwera. Każdy gracz który jest chociaż trochę obyty wie jak kończą się te ''serwery'' i jaka samowolka u nich panuję + faworyzacja poszczególnych osób. Widząc wymienionych tgm niestety czuję jeszcze większą niechęć aby w ogóle to pobierać. Dziwnym trafem się też tak dzieję, że nagle teraz każdy startuję? Nie czepiam się, ale jeśli już tak bardzo chcesz zysków, to chociaż zrób coś na dłużej o co zadbasz i się tym zajmiesz a tutaj widzę tylko chwilówkę.

''Drodzy gracze no litości. Trzeba wielkiej naiwności. Aby ściagnąc keyloggera. I zaczynac znów od zera. Na nic płacze, na nic żale. Tylko expic trza wytrwale. Bo ci GM konta nie da. Więc ogólnie bieda... bieda.''

Opublikowano
11 godzin temu, .Avixon. napisał:

1f525.png?1f525.png? Event Karty Okey aktywowane do Niedzieli 18:00! 1f525.png?1f525.png?

Na serwerze aktualnie gra 380+ osób, dobijemy dziś ponad 400+ i będzie kozak! FACE_WITH_COLON_THREE.png:3 Dziękujemy wam za taką frekwencję! Jest to dla nas satysfakcją do dodatkowej pracy!

Zapraszamy do gry oraz na event. Od jutra kalendarz eventów.

SHU_vv_B3n3.png

Mówiłem że nie macie szans na tę liczbę ;)

Opublikowano
6 godzin temu, jazgrymuar napisał:

Ja również nie polecam tego ze względu na administrację serwera. Każdy gracz który jest chociaż trochę obyty wie jak kończą się te ''serwery'' i jaka samowolka u nich panuję + faworyzacja poszczególnych osób. Widząc wymienionych tgm niestety czuję jeszcze większą niechęć aby w ogóle to pobierać. Dziwnym trafem się też tak dzieję, że nagle teraz każdy startuję? Nie czepiam się, ale jeśli już tak bardzo chcesz zysków, to chociaż zrób coś na dłużej o co zadbasz i się tym zajmiesz a tutaj widzę tylko chwilówkę.

Po czym to widzisz? xD

Opublikowano
1 godzinę temu, .Avixon. napisał:

Po czym to widzisz? xD

A na tym serwie też "boostujesz" niektórych ludzi, a później będziesz im oferował SM-ki w dużych ilościach za milczenie?

Opublikowano
34 minuty temu, Reyaver napisał:

A na tym serwie też "boostujesz" niektórych ludzi, a później będziesz im oferował SM-ki w dużych ilościach za milczenie?

Yyy niestety Olafie ależ niestety nie.. :/ Serwer stoi stabilnie, bez żadnych błędów z shopami offline, czy kanałami.. :) Gdzie teraz na 3/4 masz bugi z Shopami Offline. 

Dziś 13:00 odbędzie się przerwa.

Witam wszystkich dziś o godzinie 13:00, odbędzie się chwilowa przerwa techniczna. Oto lista zmian, oraz dodatków:

- Złoty Materiał zostanie dodany do Bossa na mapie 95 - Góry Gnoli.

- Ucho Tanaka zostanie dodane do dropu z Ripera oraz Metiny, mapa na 110 - Demonia Zatoka.

- KD Powtórki +5 z 20%, będzie dawać prawidłowo 30%.

- Biżuteria na 180 poziom, będzie już od 170 poziomu.

- Dungeon na 180 również na 170.

- Szybszy resp bossów na mapach 95+ co 5 minut.

- [NOWOŚĆ] Zostanie dodany system tytułów do NPC - Smok Tytułów, będzie on w każdym M1 na środku. :)

Póki co to tyle, myślę że jak te rzeczy dodamy. Gra powinna być już w 99% bez większych błędów. :)

Po przerwie prosimy o uruchomienie AutoPatchera!

Dziś od 15:00 do 20:00 - Raty 50% :)

Opublikowano
6 godzin temu, .Avixon. napisał:

- Biżuteria na 180 poziom, będzie już od 170 poziomu.

Myśle, że to wystarczy, żeby pokazać z jakimi kretynami ma się tu styczność.

żenada1 — kopia.png

Opublikowano

Serwer cały czas się rozwija, dzisiaj w godzinach szczytu weszło 416 osób! Dziękujemy! :)

SHU_JKw4_LB.png

Handel na serwerze się rozwija, co raz więcej sklepów.

Co chwilę ktoś nowy wchodzi, także uważam że serwer oraz start odbył się bardzo dobrze! :)

Ktoś ma wątpliwości? Aby wejść zagrać? Zapraszamy do spróbowania wejścia na serwer.

Opublikowano

Na tym serwerze wgl chat nie chodzi, pokazujesz ss'y 5 gości z samymi shopami jeszcze z redków gdzie zawsze jest najwiecej osob. A TY PISZESZ ŻE JEST 400 ONLINE ! !!! !  XDDDD

Opublikowano
22 minuty temu, bigbig napisał:

Na tym serwerze wgl chat nie chodzi, pokazujesz ss'y 5 gości z samymi shopami jeszcze z redków gdzie zawsze jest najwiecej osob. A TY PISZESZ ŻE JEST 400 ONLINE ! !!! !  XDDDD

No było 406 osób o 18:30 Mordko! Ból dupki że Escoria miała 100 osób i padła? :D Wiem zazdrość boli.. :/ Wejdź do gry! Czat cały czas piszę. :)

Opublikowano
27 minut temu, .Avixon. napisał:

No było 406 osób o 18:30 Mordko! Ból dupki że Escoria miała 100 osób i padła? :D Wiem zazdrość boli.. :/ Wejdź do gry! Czat cały czas piszę. :)

Bo może tamten jego serwer nie miał reklamy i był "oldschoolowym hardem", a na takie serwery zawsze jest małe zainteresowanie (wchodzą tylko ludzie, których gryzą wspomnienia i nie są pizdami, aby grać na takich serwerach), a na Twoje kotlety to wchodzą same geje, którzy chcą zakosztować wirtualnego penisa (niewidzialną rękę) w wirtualnej dupie (prawdziwym portfelu).

Opublikowano

Żałuję iż wgl zainteresował mnie ten wątek i pobrałem ten badziew. 0 przyjemności z gry z taką Administracją. Dno i wodorosty....

Opublikowano

Zaraz wejde to ocenie i tak nie ma gdzie grać, to chuj z tym. Wyjebane, że to Asfen wbijam na chwilę kogoś ponapierdalać rozdaje eq i mam to w piździe, więc na chuj ten ból dupy. Wchodzi ten co chce i tyle... 

Opublikowano
33 minuty temu, reyne napisał:

Żałuję iż wgl zainteresował mnie ten wątek i pobrałem ten badziew. 0 przyjemności z gry z taką Administracją. Dno i wodorosty....

Yhym jakieś może argumenty kolego? :D Co się stało że 0 przyjemności z taką administracją? :D 

Opublikowano

Na poczatku byłem sceptycznie nastawiony do serwera, pare rzeczy i bledow niby jest do poprawy, ale moge powiedziec ze przyjemnie sie gra. (jak na serwer Asfena^^)

Na ta chwile polecam :)

Opublikowano
14 godzin temu, .Avixon. napisał:

I ty myślisz, że ten serwer się utrzyma gdzie w godzinach szczytu masz 400 osob XDD

NIE POLECAM

Opublikowano
11 minut temu, Resso. napisał:

I ty myślisz, że ten serwer się utrzyma gdzie w godzinach szczytu masz 400 osob XDD

NIE POLECAM

No a jak? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...