Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exemir.eu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
4 minuty temu, #Tony napisał:

Jebać hejterów, zazdrosne pizdy. Jak można obrażać kobiety :D

takie kobiety to kopa na cipe powinny dostac szlaufy jebane szukajace atencji a pfu 

Opublikowano

co to sie stalo z rygorem na tym forum? Niektorzy tutaj powinni juz dawno miec zrobione z jaj druty telegraficzne zawiazane o latarnie i na niej wisiec.

Opublikowano
2 godziny temu, SiureK™ napisał:

to fajnie, że dobili do prawie 2k użytkowników online w jednej chwili

iBSg57V.jpg

500 osób w tą czy w tamtą, co to jest

ten serwer chyba nie wystartował, bo thorin się najebał, jeśli on chce pobić rekord online chyba z 20k+ z jakiegoś tureckiego serwera xD

tenor.gif

Opublikowano
19 minut temu, Ork Czarodziej napisał:

to fajnie, że dobili do prawie 2k użytkowników online w jednej chwili

iBSg57V.jpg

500 osób w tą czy w tamtą, co to jest

ten serwer chyba nie wystartował, bo thorin się najebał, jeśli on chce pobić rekord online chyba z 20k+ z jakiegoś tureckiego serwera xD

"Konkurencja dla Samii"
"Pobijemy rekordy online"

Także no, polecam kabaret, wejściówki za darmo, a poziom trzymają wysoki, jeżeli chodzi o rozbawianie ludzi :v

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
1 godzinę temu, SiureK™ napisał:

"Konkurencja dla Samii"

Także no, polecam kabaret, wejściówki za darmo, a poziom trzymają wysoki, jeżeli chodzi o rozbawianie ludzi :v

Nie obsraj się brudna kurwo. Synu matki kurwy.

sygna.png

Opublikowano

A tematy na forum i aktualizacje statusu z grzeczną, konstruktywną krytyką dalej usuwane xDD Gorzej niz w lesie kuhwa

Cytat

. Dlaczego ludzie na serwerowej prezce nie hejtują serwera? Żadne posty nie były tam ukrywane. 

xDDD beka

6 godzin temu, #Tony napisał:

Jebać hejterów, zazdrosne pizdy. Jak można obrażać kobiety :D

normalnie, stulejarzu. xD Pluję jej na ryj, wykurwiaj.

sygna.png

Opublikowano
4 godziny temu, SiureK™ napisał:

"Konkurencja dla Samii"

Jakby chcieli startować do Samii to powinni walić dziś i bez isa. xD

Opublikowano
9 godzin temu, SiureK™ napisał:

"Konkurencja dla Samii"

A Ty dalej tu? Ja myślałem, że jak serwer się komuś nie podoba, to ogląda prezkę i wychodzi, a Ty cały czas tu spamujesz, chyba coś jest nie tak :v

Opublikowano
3 godziny temu, Peppe napisał:

A Ty dalej tu? Ja myślałem, że jak serwer się komuś nie podoba, to ogląda prezkę i wychodzi, a Ty cały czas tu spamujesz, chyba coś jest nie tak :v

Lubię tworzyć gównoburze, zwłaszcza, że tutaj admini dają mi do tego miliard powodów, więc dlaczego mam ich nie wykorzystać? :/
Nadal czekam na pobite rekordy online w Europie, bo Polska to za mały kaliber dla takiego giganta :v

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
Dnia 20.08.2017 o 11:30, Weorsik napisał:

i tak będziesz czekał cebulaku xD

W chuj śmieszne... naprawdę w CHUJ śmieszne ohh... weź idź jebnij baranka w ścianę czy coś... idź kup książki do podstawówki bo zostało ci 10 dni wakacji ;') 

22 godziny temu, Endymion napisał:

Vesteris też był przy starcie duży, a miał opóźnienie 5 minut bo poleciałem do sklepu po browarki.

Dobra tylko, że Twój serwer nie przenosił startu o parę dni... i tak btw. czekam na jakąś aktualizacje dla niskich lv! Bo nie mam co robić, a WO i DT rzygam :v Pozdrawiam.

Opublikowano
1 godzinę temu, AveRa napisał:

Ile kosztuje mniej więcej full IS do exp'a/pvp?

Tyle aby opierdolić Cię i zamknąć serwer.

PS: Ta konurencja dla sami do chyba jakiś prank dubiela bo jak zawsze nie wypali, mówię tu oczywiście o podejściu administracji i o ukrywaniu prawdy na forum, krytyka jest tam od razu kasowana, nagradzana permami, jakiś szlauf bez pojęcia o moderowaniu ma tam global moda pewnie koleżanka exe a ten jej dupe liże bo myślisz że wyrucha tą czarną dziewice ..

Opublikowano
7 minut temu, PelnoSyfu napisał:

Tyle aby opierdolić Cię i zamknąć serwer.

To faktycznie mi udzieliłeś odpowiedzi na moje pytanie. Równie dobrze może kosztować 10 zł bądź też 100 zł. Jak masz udzielać takich odpowiedzi to sobie daruj bo ani nie jesteś zabawny ani konkretny.

Opublikowano
5 minut temu, AveRa napisał:

To faktycznie mi udzieliłeś odpowiedzi na moje pytanie. Równie dobrze może kosztować 10 zł bądź też 100 zł. Jak masz udzielać takich odpowiedzi to sobie daruj bo ani nie jesteś zabawny ani konkretny.

Pewnie 100-150zł za całość, ktoś na ich gownoforum wyliczal, ale calkiem prawdopodobne ze wkradla sie jakas krytyka i wyjebali temat. xDD Na merytoryczna odpowiedz administracji w tym watku nie ma co liczyc, ale sprobowac zawsze mozna - @Thorinile wyjdzie u was za full ISa? 

sygna.png

Opublikowano

Chyba mam jakas zdolnosc do przepowiadania przyszlosci.

Cytat

Na merytoryczna odpowiedz administracji w tym watku nie ma co liczyc

Widzicie, wystarczy zawolac @Thorini od razu sie pojawiaja. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

sygna.png

Opublikowano
3 minuty temu, Exemir.eu napisał:

xD

Widać na żadną sensowną odpowiedź od administracji serwera, który ma pobić Samię nie mam szans, więc dzięki i cześć. Grać tutaj nie mam zamiaru jeśli administracja zachowuje się jak dzieci. :)

Opublikowano

patrząc na posty administracji to mam wrażenie, że ten serwer skończy jak ten kilka lat temu od smoka590, technik się upije i usunie pliki xD

tenor.gif

Opublikowano

było zrzucanie na burze, ddosy, palące się dyski, meteoryty, kurwa mać ale płatności, no serio panowie

12 godzin temu, Xeta2 napisał:

caly itemshop to wydatek 50zl.

50zł to tam widziałem jeden pas kosztuje

Opublikowano

Drugie przełożenie startu. xDDDD Aż wstawię znowu to samo. 

1 godzinę temu, SiureK™ napisał:

http://screenshot.sh/ouxiskuGzDFDb W takim tempie to może wystartujecie na gwiazdke or w sylwestra :v

Start miał być w maju tak swoją drogą. Pewnie ruszą po maturach.

A na fp https://web.facebook.com/Exemir.eu/photos/a.721766401317227.1073741828.721603594666841/831885980305268/?type=3 piszą, że start dzisiaj. Zorganizowani ludzie, każdy  w teamie myśli chyba że start kiedy indziej. xDDDD

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...