Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exemir.eu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
5 godzin temu, charlie120 napisał:

Jak na becie wszystko było dostępne u npct'a xD Jedynie bossy sprawdzali niektórzy i na tym się skończyło xD

Teraz 90% testerów co wbija na serwery, to po to, żeby zobaczyć respy, albo się ponakurwiać xD

Opublikowano

Niezuy sełweł, konkułencja dla sami. Polecam wbiaicie na Exemił.eu nowy syf metin2, już szczerze mówiąc wolałem jak serwery robił żapku

kEmcALw.png

Opublikowano

Panie i Panowie, a może głównie Panowie, niezależnie od tego czy serwer jest niewypałem i dobrym powodem do śmieszkowania, prosiłabym o powstrzymanie się od zaśmiecania tematu (tego i potencjalnie innych, związanych z serwerem) zawartością, która nic do niego nie wnosi. Rozumiem, że chcecie wyrazić negatywną opinię o serwerze, czy też swoje inne odczucia związane z projektem, ale można to zrobić w jednym, konkretnym poście. :-)

Wracając do tematu, skoro serwer już ruszył, to myślę, że zapowiedź jest nie na miejscu. Proponuję stworzyć prezentację w dziale do tego stworzonym, a tymczasem ten temat zamykam - forum z zapowiedziami jest przeznaczone dla serwerów, których start dopiero się odbędzie.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...