Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exemir.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale to i tak nic nie zmieni poza okazaniem swojej opini na temat serwera (po to jest te forum) i tak będzie tutaj na początku grało bardzo dużo osób, a później zobaczymy jak to będzie, ja osobiście zawitam i nie daje żadnej opinii przed oficjalnym startem bo jasnowidzem nie jestem :)

@Peppe Najlepszy tekst 2k17 (kto ma wiedzieć ten wie) xD

Przekumaty jesteś, więc jaki serwer który startuje, wystartował jest innowacyjny a zarazem jest dalej Metinem ?

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu podczas rejestracji pokazuje mi się takie coś: 

Informacja dla właściciela witryny – wykryliśmy BŁĄD:
nieprawidłowa domena dla klucza witryny
Opublikowano
20 minut temu, AveRa napisał:

Czemu podczas rejestracji pokazuje mi się takie coś: 

Informacja dla właściciela witryny – wykryliśmy BŁĄD:
nieprawidłowa domena dla klucza witryny

Rejestracja jest jeszcze wyłączona 

wolf.gif

Opublikowano
Dnia 15.08.2017 o 10:58, reynvn napisał:

vimeya i tak was zje

zanim vimeya wystartuje to ten serwer zdąży paść 2 razy, bo vimeyę pewnie wypuszczą jak samia będzie padać

Dnia 17.08.2017 o 11:42, SkullCandy:) napisał:

Odwołując się do poziomu twoich wypowiedzi, jestem w stanie napisać, że jesteś niedojebany umysłowo. Zachowujesz się jakby administracja exemira nadepnęła Ci na odcisk i chcesz się gdzieś wyżyć, więc robisz to w zapowiedzi serwera, bo na oficjalnym forum wyrwałeś bana ( whatever )

A odnosząc się do twoich siedmiu punktów:

1. Pokaż mi jakikolwiek serwer metka, gdzie regulamin był pisany OD ZERA (uważaj bo to słowo klucz).

3. Dlaczego sądzisz, że robią wszystko na odpierdol? Śledzę ich projekt od Marca tego roku na fejsie. Codziennie praktycznie były wrzucane nowe screeny z setów/czegokolwiek innego. Ciekawe jak Ty byś się zachował, gdybyś miał spam od 500 osób jednocześnie o jakichś błędach lub zwykłych literówkach/niedociągnięciach.

4. Jeśli dla Ciebie błąd z wyświetlaniem nowej zawartości to jest dziura w forum to serdecznie Cię pozdrawiam.

5. Skoro była to beta to czego oczekiwałeś? Sama "definicja" bety ( o ile w ogóle takowa istnieje ) mówi, że są to TESTY stabilności serwera oraz gp. Osobiście na becie grałem i nie miałem takowych problemów.

Także wypierdalaj z tą twoją nieuzasadnioną niczym krytyką. Jak chcesz się wyżyć to wsadź w nos dwa ołówki i zajeb łbem o biurko.

@topic

Co do serwera to serdecznie polecam. Czekałem na ten projekt od Marca i się w końcu doczekałem. Polecam śledzić forum, bo jest to wielka skarbnica wiedzy co do terminów startu serwera etc. 

prestiamt2, pisałem tam regulamin słowo po słowie

btw. jest też różnica między kopiowaniem regulaminu z lekkimi zmianami, a kopiowaniem regulaminu bez patrzenia w jego treść

beta wydajnościowa jak na razie była chyba jedynie na antarisie, więc razem z exemirem Twoja definicja sprawdziła się jak na razie w 2 przypadkach na jakieś 1000

Dnia 18.08.2017 o 10:13, Kamb napisał:

na forum u chungo pisza,ze nei ma sensu tutaj zaczynac gry bo chungo znalazl powazne bugi. i pierdolnie w pizdu

o ile to nie jest sa balowy yangbug, który miał zniszczyć samię jakieś 9 miesięcy temu to może być śmiesznie

2 godziny temu, Sztel1 napisał:

Dzisiaj jest start? o której? 

21

a co do tej prezentacji to po 10 sekundach dowiedziałem się, że macie przedmiot chyba związany z koniem - Kończuga, naprawdę, jak na tak szeroko zapowiadany serwer i wgl. serwer roku co zjada samię, to mogliście to lepiej dopracować

jak się tak głębiej zastanowiłem to to jeszcze dziwniej brzmi, nieskończona strzała, co nazwą przypomina kolczugę, jak już tworzycie nazwy własne to chociaż w klimacie metina, coś w stylu Strzała Boga Smoków, czy coś xD

tenor.gif

Opublikowano

Beka xD start jutro bo coś tam gówno ze stroną XDDD tyle wiary czeka a oni nawet info nie dadzą ani tu ani na fb nic tylko na ich pedalskim forum, gejoza straszna pozdro

Opublikowano
Przed chwilą, MrFremO napisał:

Beka xD start jutro bo coś tam gówno ze stroną XDDD tyle wiary czeka a oni nawet info nie dadzą ani tu ani na fb nic tylko na ich pedalskim forum, gejoza straszna pozdro

Przecież jest info na forum/stronie xD Widać, że uważnie czytasz/sprawdzasz :) 

Opublikowano

Z tego co widzę na stronie jest napisane, że start przeniesiony, a nową datę startu podadzą jutro. Swoją drogą można było się tego spodziewać.

Was użytkowników proszę o nie robienie gównoburzy.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Uwielbiam to "a nie mówiłem". Tutaj praktycznie zawsze się to sprawdza :v

edit: Nie działają płatności - nie startujemy, czyli jak pokazać, że w dupie mamy rywalizacje graczy, a zależy nam wyłacznie na hajsie :D

żenada1 — kopia.png

Opublikowano

Serwer nie wystartował, no kurwa nie wierzę. xDDDDDDDDD Pewnie specjalnie, żeby dać Hooltrasowi więcej czasu na spakowanie walizek.

sygna.png

Opublikowano

nie rozumiem jak można mieć tyle osób czekających, nawet psychofanów, co było widać na poprzednich stronach, i nie wystartować w podanym terminie

jeśli serio to przez płatności no to pozdrawiam tych co tu będą grać

bierzcie przykład z hinca, on zawsze płatności ma ogarnięte 2 tygodnie przed startem (który i tak jest przesuwany potem o 10 dni, ale mniejsza, to jego biznesplan)

tenor.gif

Opublikowano

ale na mpc powiedzieć to już trudno to po chuj macie tutaj tą zapowiedz, tyle wiary czeka, ojoj damy wam raty na start ojoj ale bonus hiper mega wynagrodzenie, nie zapowiadajcie startu jak siedzicie w gównie

Opublikowano
6 minut temu, MrFremO napisał:

ale na mpc powiedzieć to już trudno to po chuj macie tutaj tą zapowiedz, tyle wiary czeka, ojoj damy wam raty na start ojoj ale bonus hiper mega wynagrodzenie, nie zapowiadajcie startu jak siedzicie w gównie

Ale mimo wszystko można zachować jakąś kulturę wypowiedzi, grzeczniej bo posypią się warny.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
9 godzin temu, harnaś napisał:

chłopaki startować no wierze w was, poza tym chyba kase macie do oddania nie?

Ta, jak to będzie stało jak Gantia i Nestium to Thorin już za granice powinien uciekać żeby Hool go w lesie nie zakopał xD

Z drugiej strony głupim jest podejście ze bez płatności nie startują, oni chyba nie wiedzą ile tracą tym bardziej że to może potrwać.

Opublikowano
21 minut temu, Lajk™ napisał:

Ta, jak to będzie stało jak Gantia i Nestium to Thorin już za granice powinien uciekać żeby Hool go w lesie nie zakopał xD

Z drugiej strony głupim jest podejście ze bez płatności nie startują, oni chyba nie wiedzą ile tracą tym bardziej że to może potrwać.

wczoraj na ts3 mówiło im to prawie 300 zł i tak olali.. ten serwer za długo nie będzie stał bo nadal są bugi w grze xD

za wysoka sygnatura

Opublikowano
7 godzin temu, Ups... napisał:

Ale mimo wszystko można zachować jakąś kulturę wypowiedzi, grzeczniej bo posypią się warny.

nie, wypierdalaj xD

Opublikowano

W sumie... wiedziałem, że serwer nie wystartuje punktualnie, a będą problemy :v i tłumaczenie, że przy tak wielkim projekcie to było wiadome czy coś to byłoby trochę bardzo śmieszne ^^ myślałem, że zagram, ale już chyba nie, bo jeśli mam czekać kolejne dni na start serwera to ja podziękuje!

Powodzenia!

Opublikowano
53 minuty temu, xAdr1an napisał:

W sumie... wiedziałem, że serwer nie wystartuje punktualnie, a będą problemy :v i tłumaczenie, że przy tak wielkim projekcie to było wiadome czy coś to byłoby trochę bardzo śmieszne ^^ myślałem, że zagram, ale już chyba nie, bo jeśli mam czekać kolejne dni na start serwera to ja podziękuje!

Powodzenia!

i tak będziesz czekał cebulaku xD

• Kubek zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź] Exemir.eu
Opublikowano

Administracja to syf, szczególnie forum.

Jebana Kari suka która nie potrafi nic ogarnąć sama, sprawy żadnej nie potrafi sama ogarnąć.

Usuwają tematy i banują za słowa krytyki, tłumacząc się że to nie krytyka a hejt xddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano
6 godzin temu, xAdr1an napisał:

Powodzenia!

Vesteris też był przy starcie duży, a miał opóźnienie 5 minut bo poleciałem do sklepu po browarki.

Opublikowano

W sumie dobrze ze ruszaja w tym nxt tyg xdd By ruszyli wczoraj 3 dni serwera bez płatności.. serwer w te 3 dni by sie wypierdolił od bugów... i na ich koncie by hajs był nadal na minusie hehe ^^

A tak to się wypierdolą ale chociaż skubną coś z robaków : D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...