Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exemir.eu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa to cuś czy mogę się szczycić że mój Cortium przynajmniej wystartował bez problemów? xD

Opublikowano
Przed chwilą, Lajk™ napisał:

Działa to cuś czy mogę się szczycić że mój Cortium przynajmniej wystartował bez problemów? xD

tym razem wygrałeś xD

Exemir: 0 DDos: 1 

xD

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
13 minut temu, Evil Smile napisał:

tym razem wygrałeś xD

Exemir: 0 DDos: 1 

xD

Ale inne nowe jakości nie uginają się przecież pod DDosami? :O HALO THORIN CO JEST Z TOBĄ NIE TAK 

Opublikowano
12 minut temu, aver1 napisał:

Tu chyba nie chodzi o ataki ddos :D

cicho, nie każdy musi wiedzieć.

I co, wystartowali?

Ponoć dziś na 100%

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
23 godziny temu, Ork Czarodziej napisał:

patrząc na posty administracji to mam wrażenie, że ten serwer skończy jak ten kilka lat temu od smoka590, technik się upije i usunie pliki xD

w-obronie-alkoholu-powiem-ze-duzo-tez-od

Opublikowano

Pograłem chwilę... i napiszę tak xD Pomimo tej Otwarte i zamkniętej bety na serwie jest i tak masa bugów XDD zmiana chanelli nie działa, losowanie KD'ków itd. hahahaha nie polecam tego SHITU ROKU ;') Padnie tak jak Antaris... na dniach!

Pozdrawiam.

Opublikowano
46 minut temu, xAdr1an napisał:

Pograłem chwilę... i napiszę tak xD Pomimo tej Otwarte i zamkniętej bety na serwie jest i tak masa bugów XDD zmiana chanelli nie działa, losowanie KD'ków itd. hahahaha nie polecam tego SHITU ROKU ;') Padnie tak jak Antaris... na dniach!

Pozdrawiam.

Pomyliłeś serwery, serwer stoi i ma się dobrze, gra ponad 3k ludzi o tej porze, gdzie na starcie wbiło lekko 5.

Boli ma boleć. PS; W Tym temacie piszą tylko 3 osoby w kółko to samo, nie rozumiem gdzie się podziali moderatorzy :D

Opublikowano

Serwer zapowiadał się spoko ale z całej administracji to tylko z Vice można na spokojnie pogadać bo reszta zachowuje się jakby miała kija w dupie xD Co do serwera to jeszcze trochę do naprawy mają mimo sporej bety.

IDcncno.png

Opublikowano
10 minut temu, Exemir.eu napisał:

Pomyliłeś serwery, serwer stoi i ma się dobrze, gra ponad 3k ludzi o tej porze, gdzie na starcie wbiło lekko 5.

Boli ma boleć. PS; W Tym temacie piszą tylko 3 osoby w kółko to samo, nie rozumiem gdzie się podziali moderatorzy :D

5k osób na starcie? xD Nawet YouTuberzy mówili, że nie ma opcji, że jest 5k osób :) To ile botów wpuściliście? Co się ma dobrze? xD Błędy... proszę was ;') Serwer długo nie postoi... będzie jak z Antarisem! ;') Nie ma to opcji bytu heh

Serwer roku z błędami roku jak Antaris ohh... :) Aż idę grać na Metin2.sg, bo Polska scena Metin2 już jest żenująca ;-;

Opublikowano
3 minuty temu, xAdr1an napisał:

5k osób na starcie? xD Nawet YouTuberzy mówili, że nie ma opcji, że jest 5k osób :) To ile botów wpuściliście? Co się ma dobrze? xD Błędy... proszę was ;') Serwer długo nie postoi... będzie jak z Antarisem! ;') Nie ma to opcji bytu heh

Serwer roku z błędami roku jak Antaris ohh... :) Aż idę grać na Metin2.sg, bo Polska scena Metin2 już jest żenująca ;-;

Japierdole.

Opublikowano
10 minut temu, Exemir.eu napisał:

Japierdole.

Najwyżej co to opierdalasz dzieci na hajs :v zrozum, że wypuściliście kolejny SHIT na rynek... miały być rekordy online xDD na świecie! Gdzie te 20k osób? Pokaż nam dowód, że było 5k osób ;')

Opublikowano
31 minut temu, charlie120 napisał:

Serwer zapowiadał się spoko ale z całej administracji to tylko z Vice można na spokojnie pogadać bo reszta zachowuje się jakby miała kija w dupie xD Co do serwera to jeszcze trochę do naprawy mają mimo sporej bety.

ta ten vice siedzi 30 min na kanale i nawet mordy nie otworzy tylko sapie w ten mikrofon

Opublikowano
2 minuty temu, filip1298 napisał:

ta ten vice siedzi 30 min na kanale i nawet mordy nie otworzy tylko sapie w ten mikrofon

Ja z nim trochę popisałem i w miarę ogarnięty się wydawał czego nie mogę powiedzieć o reszcie.

IDcncno.png

Opublikowano

Tak administracja Exemira dba o wasze bezpieczeństwo dlaczego nie wystartowali dnia zaplanowanego i was okłamywali oto powód: Mieli Włamanie by nie działać na szkodę żadnego gracza to ss części bazy zamazane passy oraz loginy widoczne adresy email możecie się odszukać :) 

Część bazy Exemir Beta Testy

Wyciek bazy z bety.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Exemir.eu napisał:

Ja w tym temacie widze wiecej niz 3 osoby, najwyzsza pora wybrac sie do okulisty albo jebnac glowa o sciane, chociaz nie podniesie ci to IQ.

Btw. sprzedam ok. 20 kont z wykupionym VIPem do 21 pazdziernika. Hehe.

26d026764f435.png

sygna.png

Opublikowano
10 minut temu, Xeta2 napisał:

Ja w tym temacie widze wiecej niz 3 osoby, najwyzsza pora wybrac sie do okulisty albo jebnac glowa o sciane, chociaz nie podniesie ci to IQ.

Btw. sprzedam ok. 20 kont z wykupionym VIPem do 21 pazdziernika. Hehe.

26d026764f435.png

Ten vip nie działa

Opublikowano

Mi tam serwer się podoba. Pierwszy raz widzę serwer z takimi nowościami, sobie zagram 4fun i jakieś eq do pvp zrobię. Już dawno bez nagrywania nie grałem w sumie

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

A nie wiem, nie sprawdzalem nawet - niezle zazegnali blad. xDD Pozdrawiam osoby ktore kupily VIPa, jak mniemam wam tez nie dziala.

sygna.png

Opublikowano
25 minut temu, muchomor321 napisał:

Mi tam serwer się podoba. Pierwszy raz widzę serwer z takimi nowościami, sobie zagram 4fun i jakieś eq do pvp zrobię. Już dawno bez nagrywania nie grałem w sumie

Bo ty ślepy jesteś i nie widzisz nowości powiadasz ? Podaj mi 1 przykład na tym serwerze nowości ?  Co kradzione mapy ? Pomalowane sety ogólnodostępne w necie jak i systemy ? gdzie te nowości ? + to włamanie już na beta a z pewnych źródeł wiem że już jest szykowane kolejne :P taki to serwer z nowościami jest hahaha 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...