Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exemir.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech do was dojdzie, że Krzychu to nie ja, tylko mój znajomy, Szerloki Holmsy... (╯︵╰,)

Cytat

To po co wstawiasz takie bzdury? Dobrze wiesz jakie jest mpcforum. Dlaczego ludzie na serwerowej prezce nie hejtują serwera? Żadne posty nie były tam ukrywane. Mówiłem, że w końcu ktoś wyłapie bana, nie ważne co to będzie, czy to bzdury na temat moderatorów czy serwera. Administracja miała już dosyć tego. Z kim administracja ma dyskutować, z typowym napinaczem i hejterem? Z argumentami wyssanymi z palca i powielanymi bzdurami? Czemu takich ludzi jest tylko 2-3.. Czemu jest 99,9% pozytywnych komentarzy na temat serwera? Do każdej opini negatywnej się możemy odnieść, ale nie do takich, które obrażają graczy exemira i cały serwer exemir. Odpisuje Ci tylko dlatego, że byłeś u nas bardzo długo i nie spodziewałem się tych tematów po Tobie. Jeśli chcesz wrócić na forum to musisz przeprosić.

Po kolei. 

Cytat

Dlaczego ludzie na serwerowej prezce nie hejtują serwera? Żadne posty nie były tam ukrywane.

Dlaczego ludzie nie hejtowali Antarisa? Balmory? Dlaczego nie hejtują kolejnych Lanerisów? Dlaczego nie hejtowali Fenekry? Już ci mówię... bo to gimbusy, które się napaliły na serwer, a tym bardziej ogarniętym nie chce się strzępić ryja. Nic nowego w Metinie. 

Cytat

Z kim administracja ma dyskutować, z typowym napinaczem i hejterem? Z argumentami wyssanymi z palca i powielanymi bzdurami?

Zacytuję sam siebie. "kłamstwa i bzdury, mimo że 3 punkty można sprawdzić samemu, na jeden są screeny, a jeden punkt to moja opinia. " Gdzie widzisz tutaj argumenty wyssane z palca? Powielane bzdury? A do napinacza mi daleko, prezentuję zgoła odmienny poziom niż ludzie od was z forum, których mieliśmy okazję poznać w tym temacie.

Ciągle pierdolicie to samo - skoro rozpowiadam plotki i bzdury, dlaczego mnie nie zrównacie z ziemią rozsądnymi argumentami? Tym bardziej, że powtarzam - 3 punkty można sprawdzić samemu, na jeden są screeny, a jeden punkt to moja opinia. Mamy świetny przykład samozaorania w wykonaniu administracji Exemira.

sygna.png

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
11 godzin temu, Xeta2 napisał:

Śmieszy mnie, jak ludzie piszą, że Exemir to zagrożenie dla Samii i dobrze zapowiadający się serwer z ogarniętą administracją. xD W rzeczywistości to kolejny gównopriv, który padnie po maksymalnie miesiącu. Będę wypisywał w punktach.

1. Zajebany regulamin z Gantii.
Screen z regulaminu (z 15 kwietnia!) - https://zapodaj.net/images/8ee362ab43f4e.png

Oczywiście poinformowałem ich o tym — na forum nic nie odpisali, screen z Facebooka autorstwa znajomego https://zapodaj.net/images/ea0a86aa99f96.png
Dzięki :) xD

2. W kwestii „nadchodzącego, wielkiego zagrożenia dla Samii” - co? xD Ten serwer nie ma ŻADNYCH innowacji, powtarzam ŻADNYCH. Jedyne co ma nowego to sety dla gimbazy i zdjęcia z 30 filtrami z fotoszopa.

3. Administracja wszystko robi na odpierdol, począwszy od prezentacji gdzie jest od zajebania błędów językowych, kończąc na opisach działów/zapowiedzi serwera, gdzie też jest od zajebu błędów. Wszystko tłumaczą „no wiesz eee bo pisali no zróbcie no to zrobiliśmy na szybko". Faktycznie, profesjonalizm w chuj. xDDD Tak swoją drogą błędy na forum nie są poprawione do tej pory, a było wypominane im to w kwietniu. 30 sekund roboty to za dużo najwidoczniej.

4. Jeżeli już jesteśmy przy forum — to nie zliczę, ile tam jest dziur. Większość załatali, ale np. do tej pory nie można wyświetlić nowej zawartości, co uniemożliwia sprawne korzystanie z forum. Mówią, że zrobili to celowo — po co? Chuj wie. Pewnie nie potrafili ukryć działu dla beta testerów dla zwykłych userów. Hehehe.

5. Apropo bety — na początku nie można było nic zrobić, bo ciągle wyrzucało i mimo poprawek błąd występował dalej. Znowu mamy pokaz profesjonalizmu.

6. Jeszcze w kwestii profesjonalizmu (hehe), jeśli ktoś ośmielił się skrytykować serwer na grupie na Facebooku (i mówię tutaj o konstruktywnej krytyce) wylatywał od razu z banem.

7. Administracja jest kompletnie niekompetentna i NIEZORGANIZOWANA. Swego czasu zapytałem się ich o jedną rzecz, każdy odpisał mi coś zgoła innego. No cóż, świetna komunikacja w teamie i podział obowiązków. I żeby to był tylko jeden raz...

Pewnie zaraz zostanę zjechany przez gimbusów z forum (swoją drogą społeczność Exemira to największy rak Metina, jak ktoś wytrzyma 10 minut, czytając posty userów na forum i nie dostanie raka/nie wyjebie mu żenadometr przyjeżdżam i stawiam flaszkę. nie mówię o wszystkich ofkors), ale jebać.
Jakbym pomyślał dłużej, to znalazłbym więcej argumentów czemu ten serwer jest do dupy, ale mi się nie chce. Exemir - nowa jakość Metin2.
Pozdrawiam. 

Odwołując się do poziomu twoich wypowiedzi, jestem w stanie napisać, że jesteś niedojebany umysłowo. Zachowujesz się jakby administracja exemira nadepnęła Ci na odcisk i chcesz się gdzieś wyżyć, więc robisz to w zapowiedzi serwera, bo na oficjalnym forum wyrwałeś bana ( whatever )

A odnosząc się do twoich siedmiu punktów:

1. Pokaż mi jakikolwiek serwer metka, gdzie regulamin był pisany OD ZERA (uważaj bo to słowo klucz).

3. Dlaczego sądzisz, że robią wszystko na odpierdol? Śledzę ich projekt od Marca tego roku na fejsie. Codziennie praktycznie były wrzucane nowe screeny z setów/czegokolwiek innego. Ciekawe jak Ty byś się zachował, gdybyś miał spam od 500 osób jednocześnie o jakichś błędach lub zwykłych literówkach/niedociągnięciach.

4. Jeśli dla Ciebie błąd z wyświetlaniem nowej zawartości to jest dziura w forum to serdecznie Cię pozdrawiam.

5. Skoro była to beta to czego oczekiwałeś? Sama "definicja" bety ( o ile w ogóle takowa istnieje ) mówi, że są to TESTY stabilności serwera oraz gp. Osobiście na becie grałem i nie miałem takowych problemów.

Także wypierdalaj z tą twoją nieuzasadnioną niczym krytyką. Jak chcesz się wyżyć to wsadź w nos dwa ołówki i zajeb łbem o biurko.

@topic

Co do serwera to serdecznie polecam. Czekałem na ten projekt od Marca i się w końcu doczekałem. Polecam śledzić forum, bo jest to wielka skarbnica wiedzy co do terminów startu serwera etc. 

Pozdrawiam

SkullCandy:)

Opublikowano

Cytat

chcesz się gdzieś wyżyć, więc robisz to w zapowiedzi serwera, bo na oficjalnym forum wyrwałeś bana ( whatever )

Pudło. :| Na ich forum niezaleznie jaka krytyka wedruje do kosza albo temat jest zamykany pod byle jakim pretekstem, a ja nie lubie marnowac swojego czasu. A na swoim koncie latam do tej pory.

Cytat

1. Pokaż mi jakikolwiek serwer metka, gdzie regulamin był pisany OD ZERA (uważaj bo to słowo klucz).

Chuj mnie obchodzi czy inne serwery kradną regulaminy, za to wiem że mają IQ powyżej 50 i zmieniają nazwę serwera na swój, bo wiedza ze w razie wpadki negatywnie to sie na nich odbije. Tutaj nie posiedli tej wiedzy. ^^

Cytat

Dlaczego sądzisz, że robią wszystko na odpierdol?

Bo mialem z nimi stycznosc i wiem co potrafia (a raczej czego nie potrafia)?

Cytat

Ciekawe jak Ty byś się zachował, gdybyś miał spam od 500 osób jednocześnie

Pewnie wydalbym odswiadczenie ze zdaje sobie sprawe z bledow i beda one poprawione, ale co ja tam wiem. :| 

Cytat

4. Jeśli dla Ciebie błąd z wyświetlaniem nowej zawartości to jest dziura w forum to serdecznie Cię pozdrawiam.

Dziura w znaczeniu blad; utrudnione korzystanie z forum. Wiec tak, jest to dziura, bo chyba nie celowe dzialanie. Chyba, chuj wie co siedzi im w glowach. comment_P9UcRZFzzKUds3D13kFk7HhYfE0rHEt9

Cytat

5. Skoro była to beta to czego oczekiwałeś? Sama "definicja" bety ( o ile w ogóle takowa istnieje ) mówi, że są to TESTY stabilności serwera oraz gp. Osobiście na becie grałem i nie miałem takowych problemów.

Bo beta sluzy do wykrywania bledow w grze, a troche trudno to zrobic jak nie mozna nawet sie zalogowac. xDD Oczywiscie zdarza sie - normalnie mialbym w to wyjebane, ale to kolejny argument obalajacy tak czesto wychwalany 'profesjonalizm' administracji.

Reasumujac; wykurwiaj.

sygna.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Xeta2 napisał:

Pudło. :| Na ich forum niezaleznie jaka krytyka wedruje do kosza albo temat jest zamykany pod byle jakim pretekstem, a ja nie lubie marnowac swojego czasu. A na swoim koncie latam do tej pory..

Prawda, każdy temat który chce leży w dyskusjach i ma na celu opinie lub krytykę administracji lub czegoś związanego z serwerem ląduje w koszu lub jest natychmiastowo zamykany. ŻENADA

Opublikowano

Śmieszy mnie ból dupy ludzi o ten zielony " Bo nasrane dużo zielonego idzie oczopląsu idzie dostać" etc. Ale jak na Samii dojebali wszędzie niebieskiego to jakoś nie było o to płaczu xD No nie wiem czy mam płakać czy się śmiać :D 

Opublikowano

serwer nie wystartował a jedna osoba narobiła spamu na 3 strony  hahah :)

Cytat

Dlaczego ludzie nie hejtowali Antarisa? Balmory? Dlaczego nie hejtują kolejnych Lanerisów? Dlaczego nie hejtowali Fenekry? Już ci mówię... bo to gimbusy, które się napaliły na serwer, a tym bardziej ogarniętym nie chce się strzępić ryja. Nic nowego w Metinie. 

Czyli uważasz się za tego ogarniętego czy jednak nie, bo już nie ogarniam, gubisz się we własnym rozumowaniu 

Opublikowano

Ja się w niczym  nie gubię, polecam wrócić do podstawówki bo masz braki. https://sjp.pwn.pl/slowniki/uogólnianie.html Jakbyś nie zrozumiał, specjalnie dla ciebie przerobię post.

Cytat

które się napaliły na serwer, a tym bardziej ogarniętym zazwyczaj nie chce się strzępić ryja, choć są oczywiście wyjątki

sygna.png

Opublikowano
12 godzin temu, Xeta2 napisał:

Niech do was dojdzie, że Krzychu to nie ja, tylko mój znajomy, Szerloki Holmsy... (╯︵╰,)

Po kolei. 

Zacytuję sam siebie. "kłamstwa i bzdury, mimo że 3 punkty można sprawdzić samemu, na jeden są screeny, a jeden punkt to moja opinia. " Gdzie widzisz tutaj argumenty wyssane z palca? Powielane bzdury? A do napinacza mi daleko, prezentuję zgoła odmienny poziom niż ludzie od was z forum, których mieliśmy okazję poznać w tym temacie.

Ciągle pierdolicie to samo - skoro rozpowiadam plotki i bzdury, dlaczego mnie nie zrównacie z ziemią rozsądnymi argumentami? Tym bardziej, że powtarzam - 3 punkty można sprawdzić samemu, na jeden są screeny, a jeden punkt to moja opinia. Mamy świetny przykład samozaorania w wykonaniu administracji Exemira.

O to mnie rozbawiłeś z tym, że nie było hejtów na Antarisa i Balmorę. xD Że nikt nie hejtuje Lanerisów i Fekekr. Ktoś tu potrzebuje popatrzeć obiektywnie na świat a nie przez pryzmat swojej zakrzywionej psychiki - mówię o Tobie. Cały czas hejtujesz serwer, który nawet nie wystartował. Rozumiem, że jesteś typowym dzieckiem internetu szukającym 5 minut sławy i rozpisujesz się na kilku stronach żeby wyrazić swoje niezadowolenie z życia, ale rozczaruję Cię - większość chuja to obchodzi co Ty sądzisz o serwerze. Szczerze nie spotkałem jeszcze na tym forum prezentacji BEZ BŁĘDÓW czy to językowych czy gramatycznych więc łaskawie wyciągnij kołek z dupy i chwyć się jakiegoś innego zajęcia. Mam wrażenie, że siedzisz w tym dziale tylko po to, żeby pokazać swój iloraz inteligencji a raczej jego brak. Starasz się na siłę ludzi zniechęcić do tego serwera a i tak kto będzie chciał zagrać ten zagra. Pomijam fakt, że Twoje argumenty są tak idiotyczne jak sposób Twojej argumentacji ("NO PRZECIE ŻODYN NIE HEJTOWAŁ ANTARI$A, BUGMORY, LANERI$SA, ŻODYN"). Polecam trochę zaznajomić się ze sceną Metina zanim wygłosisz swoje przemówienie.

Opublikowano
13 godzin temu, Fret12345 napisał:

Bardziej się śmieje z polaczków, którzy tutaj zagrają władują w is, a potem będą płakac, że serwer off :( 

niech sobie ludzie robią co chcą a ciebie to powinno chuj interesować, każdy ma prawo grać tam gdzie mu się podoba nawet jeśli ma tam grać jeden dzień, wielcy obrońcy się kurwa znaleźli

Opublikowano
4 minuty temu, harnaś napisał:

niech sobie ludzie robią co chcą a ciebie to powinno chuj interesować, każdy ma prawo grać tam gdzie mu się podoba nawet jeśli ma tam grać jeden dzień, wielcy obrońcy się kurwa znaleźli 

W sumie streściłeś sens grania na serwerach prywatnych. Można by to było przypiąć jako rozwiązanie tematu. Więcej dodawać nie potrzeba/

Opublikowano

@Exemir.eu dobijamy do 10 stron.;P
tak ogólnie patrząc.
najebane tego zielonego no ale co. ja tam zielone lubie.
6397296-marihuana-900-665.jpg

Powodzenia z serwerem.

@Lajk
marihuana-w-massachusetts-jako-prezent-2
dobra. zmielona paprotka 
@Lajkuś
już wszystko spalone :27_sunglasses: 
Pozdrawiam wszystkich czytających 

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano
3 godziny temu, harnaś napisał:

Pewnie go boli dupa że nie wydadzą na serwer jego ulubieńców xD

2 godziny temu, radeon252 napisał:

@Exemir.eu dobijamy do 10 stron.;P
tak ogólnie patrząc.
najebane tego zielonego no ale co. ja tam zielone lubie.
6397296-marihuana-900-665.jpg

Powodzenia z serwerem.

O, paprotka.

@radeon252

o nie! Dlaczego mielisz paprotke? ;o 

W sumie również powodzenia. xD 

Opublikowano
2 godziny temu, harnaś napisał:

Wiesz mnie to chuj interesuje, ja się tylko śmieje, że dają się tak oszukiwać w dupkę :ninja:

Opublikowano
Cytat

Rozumiem, że jesteś typowym dzieckiem internetu szukającym 5 minut sławy i rozpisujesz się na kilku stronach żeby wyrazić swoje niezadowolenie z życia, ale rozczaruję Cię - większość chuja to obchodzi co Ty sądzisz o serwerze.

Pudło. :| Wielu obchodzi moje zdanie (co widzę szczególnie po odezwie na PW), a MPC to jedyna strona na której się wypowiadam odnośnie do Exemira.

Cytat

Szczerze nie spotkałem jeszcze na tym forum prezentacji BEZ BŁĘDÓW czy to językowych czy gramatycznych

No to w takim razie mało w życiu widziałeś. :|

Cytat

Starasz się na siłę ludzi zniechęcić do tego serwera a i tak kto będzie chciał zagrać ten zagra.

Ja jedynie przedstawiłem swoją opinię. W chuju mam czy ktoś będzie tracił czas na ten serwer, nie jestem kurwa Św. Tomaszem z Akwinu żeby kogolwiek zniechęcać do tego gówna. XDD

Cytat

("NO PRZECIE ŻODYN NIE HEJTOWAŁ ANTARI$A, BUGMORY, LANERI$SA, ŻODYN"). Polecam trochę zaznajomić się ze sceną Metina zanim wygłosisz swoje przemówienie.

Achh, ty idioto... ( ͡° ͜ʖ ͡°) oczywiście że Antarisy, Balmory i Lanerisy były hejtowane - ten akurat argument był wyśmianiem argumentu upośledzonej administracji Exemira, czyli 

Cytat

Dlaczego ludzie na serwerowej prezce nie hejtują serwera?

W ogóle nie hejtują, nigdzie i nic a nic, podobnie jak nikt nie hejtował w/w serwerów. XDDD Po prostu tacy ludzie w porównaniu z waszymi fanami z gimnazjum nie mają siły przebicia.

7 godzin temu, Exemir.eu napisał:

Dasz radę do 10 kart?

Wpuść na to konto kogoś, kto nabył umiejętność korzystania z lewej półkuli swojego mózgu i skończ się ośmieszać... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jutro wprowadzę korektę bo teraz mam trochę grubo w czubie. Pozdrawiam.

sygna.png

Opublikowano
Dnia 17.08.2017 o 02:53, Exemir.eu napisał:

Po co mam odpowiadać komuś kto robi kilka kont na każdym forum i pisze to samo?

Jeżeli tak to wybaczam.

Ale recolory są tak chujowe jak barszcz.

Kocham kolor zielony ale te recolory i temat przewodni serwera prosi się o pomste do nieba.

Opublikowano
10 godzin temu, Xeta2 napisał:

Pudło. :| Wielu obchodzi moje zdanie (co widzę szczególnie po odezwie na PW), a MPC to jedyna strona na której się wypowiadam odnośnie do Exemira.

No to w takim razie mało w życiu widziałeś. :|

Ja jedynie przedstawiłem swoją opinię. W chuju mam czy ktoś będzie tracił czas na ten serwer, nie jestem kurwa Św. Tomaszem z Akwinu żeby kogolwiek zniechęcać do tego gówna. XDD

Achh, ty idioto... ( ͡° ͜ʖ ͡°) oczywiście że Antarisy, Balmory i Lanerisy były hejtowane - ten akurat argument był wyśmianiem argumentu upośledzonej administracji Exemira, czyli 

W ogóle nie hejtują, nigdzie i nic a nic, podobnie jak nikt nie hejtował w/w serwerów. XDDD Po prostu tacy ludzie w porównaniu z waszymi fanami z gimnazjum nie mają siły przebicia.

Wpuść na to konto kogoś, kto nabył umiejętność korzystania z lewej półkuli swojego mózgu i skończ się ośmieszać... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jutro wprowadzę korektę bo teraz mam trochę grubo w czubie. Pozdrawiam.

No tak, bo granie na ponad 100 serwerach prywatnych to mało xD "W chuju mam czy ktoś będzie tracił czas na ten serwer" To jest właśnie hipokryzja. Masz to w chuju a 3 strony wylewasz żale jaki ten serwer jest do dupy. To weź się człowieku zastanów czego Ty chcesz od życia bo chyba sam nie wiesz.

Opublikowano

Serwer zapowiada się na Wielki sztos, mam prośbę do twórców :  nie zepsujcie tego

mam tez prośbę do Was ludzie : wbijajcie i grajcie! 

wolf.gif

Opublikowano
5 godzin temu, AveRa napisał:

No tak, bo granie na ponad 100 serwerach prywatnych to mało xD "W chuju mam czy ktoś będzie tracił czas na ten serwer" To jest właśnie hipokryzja. Masz to w chuju a 3 strony wylewasz żale jaki ten serwer jest do dupy. To weź się człowieku zastanów czego Ty chcesz od życia bo chyba sam nie wiesz.

Ja nie wylewam 3 strony żali, odpowiadam tylko na te pożalsięboże argumenty. xDD Z resztą, lwia część postów tutaj to posty fanów exemira, meh, takie jak: 

Cytat

twój stary pracuje w niemczech na budowie za 4 euro na 2 godziny, twoja matka nie ma zębów

Cytat

Ojciec cie rucha w dupe?

Cytat

Stól pizde pajacu bo ci wyjebie w te krzywe kły.

Idz na samie i daj dupy hooltrasowi za wygranie pojedynku pvp.

Albo idz daj sie kolejny raz wyruchac surkowi za smocze monety.

i tak dalej, i tak dalej. Przy okazji sami potwierdzili ze ta spolecznosc to rak ( ͡° ͜ʖ ͡°)

4 godziny temu, Kamb napisał:

na forum u chungo pisza,ze nei ma sensu tutaj zaczynac gry bo chungo znalazl powazne bugi. i pierdolnie w pizdu

To ci niespodzianka. :|

sygna.png

Opublikowano
11 godzin temu, Kamb napisał:

na forum u chungo pisza,ze nei ma sensu tutaj zaczynac gry bo chungo znalazl powazne bugi. i pierdolnie w pizdu

ja się jedynie mogę domyślać o jakie błędy mu chodzi ale pewnie związane z niektórymi systemami, które występowały na innych serwerach i też miały błędy (pewnie te same), ale może administracja w czas to załata, oby ^^

Opublikowano

Żaden sztoss z tego serwera, też byłem na niego "napalony", ale teraz widzę, że wszystko po prostu było tak hypowane, a serwer jest prawie 1:1 kopią pewnego serwera (kto ma wiedzieć ten wie)

Opublikowano

Prawda jest taka, że szukacie wszystkiego co najgorsze w startujących serwerach nie próbując nawet zagrać tylko od razu hejty a potem jest płacz, że prywatne serwery metin2 upadają :D Serwer ciekawy zawitam oczywiście i obczaję co i jak ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...