Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exemir.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, Ork Czarodziej napisał:

"Według mnie to powinienneś kliknąć "Wyloguj" bo nikogo twoje zdanie nie interesuje ."

"Kazdy ma swoje zdanie na ten temat." 

Hipokryzja level over 9000.

Wielki dorosły się znalazł, a kultury za grosz. Weź się chociaż naucz więcej obraźliwych określeń, bo z tego co widzę to znasz tylko "dziecinko". Pewnie będziesz mnie jeszcze cytował, chociaż ty masz co robić, to mógłbyś jeszcze odpowiedzieć na moje pytanie - czemu tak często przytaczasz temat dotykania się prąciami? Zwykle tak się zachowują osoby z urazami w tych sprawach.

Trafiłeś właśnie w jego czuły punkt, szykuj się, że niedługo pod domem będziesz mieć zjazd 15 latków uzbrojonych w ekierki, cyrkle i niezmywalne markery :v

żenada1 — kopia.png

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny syf gdzie trzeba stac i cale dnie mixowac EQ bo ktos ma o 1% lepsze śr.. albo 3x20 w mieczu i 50% od dziś nie gram już w metin2 bo takie gówno wychodzi, że aż sie grac nie chce.. Spokojnie o Samii mam takie samo zdanie.

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano
47 minut temu, Marchewa™ napisał:

Kolejny syf gdzie trzeba stac i cale dnie mixowac EQ bo ktos ma o 1% lepsze śr.. albo 3x20 w mieczu i 50% od dziś nie gram już w metin2 bo takie gówno wychodzi, że aż sie grac nie chce.. Spokojnie o Samii mam takie samo zdanie.

No najlepiej dać wszystko za free u handlarzy i każdemu będzie się dobrze grało :D

Opublikowano
13 minut temu, Exemir.eu napisał:

No najlepiej dać wszystko za free u handlarzy i każdemu będzie się dobrze grało :D

Wystarczy zrobic ciezsze bony a nie maxy zeby chociaz na tym easy byla jakas rywalizacja a nie 1000 kont z tym samym eq.

A takto jeden by mial PERF fartem (Unikat) a drugi nie..

A właśnie moglibyscie coś takiego zrobic że jesli jest 4x abs i hp to pod nazwa pisze (Unikat/Legendarny) np.

Mnisia Zbr. Płyt.
(Unikat)

bo posiada 4x PERF i HP

To sie nazywa rywalizacja :) bo czatowanie na bossa w 50 to mordega ... Gdy ktoś pracuje ...

Fajnie by było gdyby all ulepki były w dungach grupowych (brak mozliwosci solo) gdzie każdy coś dostaje np. za zadanie powyżej 100k obrażen w bossa dostajemy małż za 200k małż i biała perłe za 300k małż biała i niebieska :)

Tak działają gry teraz 

Na Eventach frajda by była gdyby był boss bili by go wszyscy i ten co zadał najwięcej dmg dostał unikatowy kostium to jest to czego brakuje gdybym miał takiego skilla jak ty i Hooltras w tworzeniu serwerów C++ i Python to ja bym Ci pokazał jak wygląda serwer :)

Niestety nie posiadam i patrze jak marnujesz swój wciskajac ludziom to co było juz na Xenox i czasy gdy wchodziły BS.

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano
2 godziny temu, Marchewa™ napisał:

Wystarczy zrobic ciezsze bony a nie maxy zeby chociaz na tym easy byla jakas rywalizacja a nie 1000 kont z tym samym eq.

A właśnie moglibyscie coś takiego zrobic że jesli jest 4x abs i hp to pod nazwa pisze (Unikat/Legendarny) np.

Mnisia Zbr. Płyt.
(Unikat)

bo posiada 4x PERF i HP

To sie nazywa rywalizacja :) bo czatowanie na bossa w 50 to mordega ... Gdy ktoś pracuje ...

Fajnie by było gdyby all ulepki były w dungach grupowych (brak mozliwosci solo) gdzie każdy coś dostaje np. za zadanie powyżej 100k obrażen w bossa dostajemy małż za 200k małż i biała perłe za 300k małż biała i niebieska :)

Tak działają gry teraz 

Na Eventach frajda by była gdyby był boss bili by go wszyscy i ten co zadał najwięcej dmg dostał unikatowy kostium to jest to czego brakuje gdybym miał takiego skilla jak ty i Hooltras w tworzeniu serwerów C++ i Python to ja bym Ci pokazał jak wygląda serwer :)

Niestety nie posiadam i patrze jak marnujesz swój wciskajac ludziom to co było juz na Xenox i czasy gdy wchodziły BS.

Jesteśmy otwarci na wszystkie propozycje :)

Opublikowano

Nie polecam na serwerze praktycznie wszystko jest zielone można dostać oczopląsu kolejna rzecz jest taka że jest nasrane milion gówien przez co 2/4 graczy metina nie będzie miało satysfakcji z gry poprzez lagi.

Opublikowano
20 minut temu, _Robak napisał:

Nie polecam na serwerze praktycznie wszystko jest zielone można dostać oczopląsu kolejna rzecz jest taka że jest nasrane milion gówien przez co 2/4 graczy metina nie będzie miało satysfakcji z gry poprzez lagi.

xddd

Opublikowano
10 godzin temu, Exemir.eu napisał:

xddd

Kolejną wypowiedzią pokazujecie ze gracze was nie interesują za bardzo ;). Nie umiecie odpisać argumentów ani nic aby przekonać gracza na waszą strone tylko ,,xddd'' ??? brawo ;).

Opublikowano
1 minutę temu, _Robak napisał:

Kolejną wypowiedzią pokazujecie ze gracze was nie interesują za bardzo ;). Nie umiecie odpisać argumentów ani nic aby przekonać gracza na waszą strone tylko ,,xddd'' ??? brawo ;).

Jak mamy nazwać graczem kogoś kto ocenia serwer po prezentacji? Naprawdę myślisz, że w grze będzie wszędzie "zielono"?

Opublikowano
1 minutę temu, Exemir.eu napisał:

Jak mamy nazwać graczem kogoś kto ocenia serwer po prezentacji? Naprawdę myślisz, że w grze będzie wszędzie "zielono"?

To po co dodajecie taką prezentacje ? Chcesz nam graczom uświadomić ze prezentacja kłamie czy co bo nie rozumiem ? ;/ lel xD

Opublikowano

Prezentacja serwera Exemir.eu

wybierz_serwer.png

Włożyliśmy wszelkie starania i poświęciliśmy dużo czasu na to, żeby nasze serwery rozwinęły się, jak najlepiej!

Opublikowano
Dnia 8.08.2017 o 00:42, _Robak napisał:

Na Samia.pl prezentacja i(do nie dawna panel logowania i forum też ) jest z przewaga koloru niebieskiego ale to nie oznacza ze na serwerze tez wszystko jest na niebiesko.... Spokojnie :) To jest tylko przykład  (info dla potencjalnych heterow):22_stuck_out_tongue_winking_eye:

Nie powiem, kolor który wybraliście faktycznie jest dość nie typowy ale nie będę oceniać serwera po kolorze jego prezentacji.  A ponieważ serwer jeszcze nie wystartował to tez dziwią mnie komentarze typu "serwer dno", "kolejny syf" itd . W prezentacje twórca projektu włożył trochę pracy i jest zachęcająca bynajmniej do sprawdzenia czy rozgrywka również będzie tak samo ciekawa  ale  myśle ze z ocena serwera trzeba jednak poczekać na oficjalny start :) 

Nie wiem czy zostanę na dłużej ale na pewno zawitam na oficjalnym starcie bo prezentacja mnie do tego zachęciła.  Powodzenia na starcie i dużo graczy :)

Opublikowano

Jak Dla mnie wszystko spoko,serwer wyroznia sie sposrod innych

licze na to ze to nie bedzie jak Antaris xD

sorry ze bez polskich znakow ale mam to w dupie xD

Opublikowano
9 godzin temu, xVolturix napisał:

Jak Dla mnie wszystko spoko,serwer wyroznia sie sposrod innych

licze na to ze to nie bedzie jak Antaris xD

sorry ze bez polskich znakow ale mam to w dupie xD

Jeżeli nie będzie tyle bugów co na Nestium mieli to pewnie nie będzie jak z Antarisem 

Opublikowano
Dnia 7.08.2017 o 22:15, Marchewa™ napisał:

Mnisia Zbr. Płyt.
(Unikat)

bo posiada 4x PERF i HP

Tak działają gry teraz 

czemu najpierw piszesz, że serwer syf, bo trzeba przez wiele dni stać w m1 i mixować eq, a potem dajesz propozycję zrobienia cięższych bonów, żeby ludzie stali jeszcze dłużej w m1?

tenor.gif

Opublikowano

nVFfo3VMSC6gqAHxw_WPJQ.png

Thorin bo z tego co pamiętam jesteś dość ogarniety... wyjeb tego Vice czy chuj wie co bo Ci szybciej serwer rozkurwi niż no..

Nie ma nic gorszego niż stuleja jebana w timie #SAMIA #ARRAY #NAVI

Albo wyjebl albo sporwadz do poziomu gówna z dostepem i tyle ^^

A serwerek spoczko i w pełni odbugowany : ))))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...