Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exemir.eu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem za dużo w tym serwerze zielonego. Praktycznie wszystko jest tu zielone!

A jeżeli chodzi o sam serwer to zapowiada się bardzo ciekawie, Samia.pl będzie miała z kim rywalizować o graczy :D

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano
Przed chwilą, Gigoss07 napisał:

Moim zdaniem za dużo w tym serwerze zielonego. Praktycznie wszystko jest tu zielone!

A jeżeli chodzi o sam serwer to zapowiada się bardzo ciekawie, Samia.pl będzie miała z kim rywalizować o graczy :D

A za to jak w grze pięknie!

Opublikowano
1 minutę temu, Exemir.eu napisał:

A za to jak w grze pięknie!

Z pewnością tak piękna, że starsze komputery będą wybuchać :D

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano
1 godzinę temu, Gigoss07 napisał:

Co? Nie widze powodu do obaw ze strony Samii.

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
57 minut temu, Traktorzysta napisał:

pewnie że nie bo serwer niebo lepszy.

Nie wiem, czy dobrze się zrozumieliśmy, ale to "coś" nie ma podejścia aktualnie do Samii :v

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
5 godzin temu, Gigoss07 napisał:

Nie wiem czym się tak podjarałeś ale ten serwer nie ma podjazdu do samii, i pewnie przez długi okres czasu żaden serwer nie będzie miał czym im zagrozić.
Exemir może graficznie wygląda ładnie ale na dłuższą metę nie ma tutaj jakichś super innowacji, których jeszcze nie było - a spodziewałem się czegoś faktycznie zajebis**go skoro serwer został tak 'nahajpowany' że ludzie pisali coś w stylu "Exemir zje samie" (XD)

Powodzenia z projektem :)

Opublikowano

Nie obiecuje aczkolwiek myślę że zagram. Ogólnie prezentacja jest bardzo ładna, przejrzysta i zielonawa podoba mi się ;) Oby tak dalej! Powodzenia ;p

Opublikowano

ogolnie was pojebalo z tym zielonym tymi bonusami w kostiumach i z blokiem ciosu i kolejny serwer na ktorym hity beda gowno warte

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Jak ja to kocham jak ludzie podniecają się, bo nowości. :v

A jeszcze zabawniej się ogląda upadek serwera jak Ci sami cisną po administracji, serwie, a nawet tych nowościach.

Nie zarzucam nic serwerowi, że upadnie czy coś. Życzę oczywiście wam powodzenia, może coś więcej z tego będzie.

@Edit

Ten model Arachne na bossie. ^^

Opublikowano

Przeczytałem tylko globalne zmiany po części myśląc że będzie to waszą wizytówką gdyż znajduje się to prawie na samej górze

https://scr.hu/6J2V7Z https://scr.hu/VqLmRO

Sądząc po tej liście jeśli serwer jest tak samo zrobiony jak ta część prezentacji to sukcesów niestety nie wróżę :/

i nie traktujcie tego jak hejt. Poprostu prezentacja jest napisna niesamowicie niedbale że aż oczy bolą jak się to czyta, niektóre punkty serio są absurdalne tak jakby ten serwer był robiony typowo pod graczy z podstawówki xD 

Opublikowano

Prezentacja była robiona na szybko ze względu na nacisk graczy. To, że są literówki to normalna sprawa to jest efekt wykonywania pracy w "szybkości" wiadome jest, że prezentacja nie przedstawia

wszystkiego co znajdziecie na serwerze, osobiście uważam, że bez sensu jest przepisać serwer do prezentacji, gdzie wgl. nie ma przyjemności z gry. Literówki w prezentacji zostaną poprawione gdy będziemy informować o oficjalnym starcie a wtedy pojawi się oficjalna prezentacja.

Opublikowano

Celowo się zalogowałem, żeby napisać. Żaden serwer nigdy nie zrobił na mnie takiego wrażenia, jak ten.

Życzę Administracji i technikom, aby ten serwer pozamiatał w 2017 roku. Widziałem prezke i jestem w totalnym szoku. Żeby ktoś tak dopracował serwer? To trzeba mieć talent i jaja ze stali.

Hejterami się nie przejmujcie, szczypie ich dupsko bo wydali kasy na isa w serwerach, które nawet podejścia nie mają. Pozdro ;)

Dawno w metka nie grałem i chyba pora wrócić.

sygna.png

Opublikowano
22 minuty temu, #Tony napisał:

Celowo się zalogowałem, żeby napisać. Żaden serwer nigdy nie zrobił na mnie takiego wrażenia, jak ten.

Życzę Administracji i technikom, aby ten serwer pozamiatał w 2017 roku. Widziałem prezke i jestem w totalnym szoku. Żeby ktoś tak dopracował serwer? To trzeba mieć talent i jaja ze stali.

Hejterami się nie przejmujcie, szczypie ich dupsko bo wydali kasy na isa w serwerach, które nawet podejścia nie mają. Pozdro ;)

Dawno w metka nie grałem i chyba pora wrócić.

Mówisz, że jarają Cie pomalowane sety i nasrane milion filtrów na screeny? :v

żenada1 — kopia.png

Opublikowano

Większość tych "globalnych zmian" to podstawowe sprawy, które teraz są modyfikowane na większości serwerów - według mnie nie ma czym się chwalić. Przeraża mnie też ta wszechobecna zieleń i przesadzone kolory, nie wygląda to estetycznie i nie zachęca do gry. Sety pvp są moim zdaniem okropne, już ładniej wyglądają te do expa. Prawdę mówiąc liczyłam na coś lepszego. Osobiście nie zawitam, aczkolwiek życzę powodzenia przy projekcie. (:

Opublikowano
17 minut temu, SiureK™ napisał:

Mówisz, że jarają Cie pomalowane sety i nasrane milion filtrów na screeny? :v

Jara mnie Twój ból dupy. Dodałeś posta 13h temu, ale cały czas wchodzisz do tematu i bacznie go obserwujesz :D Aż tak Cię zapiekło?

To tylko potwierdza, że tam gdzie wydaleś kase na is'a nie warto grać :P

Zluzuj rajtuzy.

sygna.png

Opublikowano
6 minut temu, #Tony napisał:

Jara mnie Twój ból dupy. Dodałeś posta 13h temu, ale cały czas wchodzisz do tematu i bacznie go obserwujesz :D Aż tak Cię zapiekło?

To tylko potwierdza, że tam gdzie wydaleś kase na is'a nie warto grać :P

Zluzuj rajtuzy.

1. Wchodze, bo lubie patrzeć jak to wam się to podoba, a połowa z was nawet tu pewnie nie wejdzie.
2. Nie wiem co mnie miało zapiec.
3. Nie pamiętam nawet, gdzie ostatnio wydałem na is'a, więc tutaj znowu nie trafiłeś.
4. Nie noszę rajtuzów :/

żenada1 — kopia.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...