Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Setoria.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kubuś w Teamie, no ładnie :O

W takim razie życzę powodzenia i mam nadzieje że serwer ruszy i troszkę postoi, mimo jakże licznych sporów i opinij o założycielu :D

W sumie, czasami, bardzo rzadko, ale zdarza się że ludzie się zmieniają :D

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale na c**j wy dupe spinacie w tej prezentacji, niech wystartuje dopiero coś powiedźcie bo pierdolicie tydzien przed startem że to bedzie syf i to własnie przez takich ludzi era metina sie skonczyła dawno temu bo piszą takie ameby że to syf a ich serwery stoją po 6/7 dni i myślą ze są wielcy bo mieli serwer a komuś kto chce wypuścić po X czasie serwer pierdolicie w prezce że jest gównem, jebnijcie barana w ściane zazdrośnicy :) Już nie będę palcem wytykał co i kto ;)

@ skad truta?

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Kilu nie produkuj się bo to c***a da, ten typ tak ma muszą coś napisać bo nie mieliby wtedy życia. :)

Mnie hejt nie boli naprawdę, bardziej mobilizuje żeby pokazać jeżeli chodzi o mój serwer dużo się zmieniło i tyle w temacie. Już nie wdaje się w żadne dyskusje z osobami piszącymi bzdury.

TonyBletek Ciebie najbardziej się obawiam, widzę taki chungo trochę z ciebie czekam az zepsujesz mi serwer naprawdę.

Co do serwera: jutro z rana będzie klient, forum dzisiaj wieczorem, teamspeak również wieczorem, co do strony może być tak że jutro jeszcze jej nie będzie ponieważ ja sprawdzamy, ale damy zastępcza rejestrację aby każdy mógł się zarejestrować i wbić na betę.

Opublikowano

Ale na c**j wy dupe spinacie w tej prezentacji, niech wystartuje dopiero coś powiedźcie bo pierdolicie tydzien przed startem że to bedzie syf i to własnie przez takich ludzi era metina sie skonczyła dawno temu bo piszą takie ameby że to syf a ich serwery stoją po 6/7 dni i myślą ze są wielcy bo mieli serwer a komuś kto chce wypuścić po X czasie serwer pierdolicie w prezce że jest gównem, jebnijcie barana w ściane zazdrośnicy :) Już nie będę palcem wytykał co i kto ;)

@ skad truta?

Trute można otrzymać za wymianę 10 szkatułek Niebieskiej Śmierci, bądź z bezpośredniego z niej dropu.

Opublikowano

Dezan ale pysk o mnie zamknij, w team miałem ostatecznie nie być na forum ale, że tamten ziomek to jakiś przyglup to zgodziłem się je postawić od nowa ale nie jestem powiązany z serwerem i do Ciebie o reklamę nie lecę, więc hipokryzji w moich słowach nie ma.

Forum postaram się dzisiaj do 18 postawić jako tako.

Btw. Revan uspokój swoje ego bo byś już dawno nie miał z czym startować gdyby nie Chungo. Skup się na swoim serwerze niż na hejcie serwera który jeszcze nie wystartował.

A co do dezana jeszcze to ja pisałem o anty reklamie, pisał Asfen tutaj to samo? Nie wydaje mi się, więc jak już wyzywasz to mnie za fakty.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Kubuś w Teamie, no ładnie :O

W takim razie życzę powodzenia i mam nadzieje że serwer ruszy i troszkę postoi, mimo jakże licznych sporów i opinij o założycielu :D

W sumie, czasami, bardzo rzadko, ale zdarza się że ludzie się zmieniają :D

O, czyli to jednak nasz Kubuś... :D

BTW. THE SIĘ NIGDY NIE ZMIENI 

Co do serwera, wszyscy bardzo podbijacie temat..tak trzymać :yay:

Opublikowano

Forum będzie do jutra wieczora.

Zapraszam póki co na TS: spizganeziomki.gclan.pl Strefa serwera, na samym dole!

Dodatkowo klient na betę będzie jutro do 15.

Opublikowano

Jutro do godziny 16 będzie postawione forum wraz z klientem bety.

Dla najaktywniejszych testerów (zgłoszone błędy) czekają nagrody. 

Przypominamy o trwającym konkursie na SM na naszym FP!

Opublikowano

Reklama jakaś jest/będzie?

Póki co reklamę mamy u 3 osób.

Dojdą do tego 2 większe FP oraz czekamy na odpowiedź od jeszcze kilku osób.

Opublikowano

Na jakim hostingu będziecie mieli dostępnego klienta?

Opublikowano

Wiemy, że z niektórymi hostingami są problemy, także postaramy się dodać na różne:

-Mega

-Media 

W razie borykania się z problemami postaramy się dodać jeszcze jakiś.

Opublikowano

Wiemy, że z niektórymi hostingami są problemy, także postaramy się dodać na różne:

-Mega

-Media 

W razie borykania się z problemami postaramy się dodać jeszcze jakiś.

Mega wystarczy, tylko tyle chciałem wiedzieć.. 

W takim razie, pozdrawiam Kubuś :D

Opublikowano

Do 16 będzie forum włączone! :)

Kończymy już je powoli.

Klient będzie do 17/18.

Start bety około 19-20.

Opublikowano

Boże czemu wy się upieracie na Hwangi one odstraszają gracza... jeśli są pierwszym setem to jeszcze okej ale tutaj będzie siedziało się pół gry z hwangiem , nie zawitam ze względu na paskudne hwangi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Boże czemu wy się upieracie na Hwangi one odstraszają gracza... jeśli są pierwszym setem to jeszcze okej ale tutaj będzie siedziało się pół gry z hwangiem , nie zawitam ze względu na paskudne hwangi.

Są początkowe tylko... Dalej masz inne zbroję dodatkowo w 1 aktualizacji dodamy 2 autorskie zakupione sety.. Być może w trakcie bety, również je zmienimy. :)

Nie rozumiem ludzi którzy nie wbiją, dlatego że system ulepszeń im nie odpowiada, wiesz że jest takie coś jak Kostium i chodzi w tym 3/4 osób na serwerze prawda?

Opublikowano

Forum zostało oficjalnie otwarte! Jeszcze je ulepszamy, udoskonalamy, także nie patrzcie na to jak wygląda!

Rejestracja na betę:

forum.setoria.pl/beta/

Forum serwera:

forum.setoria.pl

Można zakładać konta, pisać, zakładać tematy itd.

TeamSpeak3:

spizganeziomki.gclan.pl

Strefa serwerowa na samym DOLE!

Klient na betę:

xyz

Łatka do Bety:

xyz

Start bety około 20!

Zapraszamy wszystkich do testowania serwera!

Opublikowano

Są początkowe tylko... Dalej masz inne zbroję dodatkowo w 1 aktualizacji dodamy 2 autorskie zakupione sety.. Być może w trakcie bety, również je zmienimy. :)

Nie rozumiem ludzi którzy nie wbiją, dlatego że system ulepszeń im nie odpowiada, wiesz że jest takie coś jak Kostium i chodzi w tym 3/4 osób na serwerze prawda?

a wiecie ze aby kupic ten kostium to trzeba pierw na was wydac pieniadze a nie kazdy wydaje na gowniane serwery prawda?

Tylko ze system ulepszen Zbr/Broni czy czegos innego bedzie do konca gry z nami

A jak ktos nie lubi setow ktore sa na serwie bo musi w nich chodzic to nie gra i tyle

Nie rozumiem

Opublikowano

a wiecie ze aby kupic ten kostium to trzeba pierw na was wydac pieniadze a nie kazdy wydaje na gowniane serwery prawda?

Tylko ze system ulepszen Zbr/Broni czy czegos innego bedzie do konca gry z nami

A jak ktos nie lubi setow ktore sa na serwie bo musi w nich chodzic to nie gra i tyle

Nie rozumiem

Kostium można zdobyć z misji, oraz bossów na rajdach/dungeonów.

ItemShop będzie stały oraz tani, także nie ma na co narzekać moim zdaniem pozdrawiam. :)

Pisałem że zmienimy parę setów na becie.

Opublikowano

A rejestracja do bety już jest włączona czy jeszcze nie jak tak to proszę o link bo się nie mogę odnaleźć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...