Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Setoria.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Beta otwarta bedzie?

Tabelka z bonusami gdzies jest?

Beta otwarta startuje w sobotę.

Tabelka jest bodajże umieszczona nawet w prezentacji, chyba,że chodzi Ci tu o tabelkę wartości.

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejne gówno powstaje bo święta idą i trzeba kupić, wypasiony pistolet na wodę na lany poniedziałek a hajsu brak. Nie polecam syf syf i raz jeszcze syf.

Uzasadnij na jakiej podstawie syf, syf, bo ja widzę cały czas reworki nic nowego. :) A my się raczej zaliczamy do grupy stop reworkom, zrobione coś przez nas przez długi czas.

Serwer robiony przez 3 miesiące i to jest długo?

Oczywiście tu bez hejtu, ale 3 miesiące to nie jest jakoś długo na dopracowanie wszystkiego.

Przez 3 miesiące jeśli ktoś sie na tym zna zrobi serwer :)

Wierzysz pewnie większości serwerom jak piszą po prezkach że serwer robią rok a tak naprawde robią to w miesiąc i syf pada po 3 dniach he :) Widocznie malo wiesz, oczywiscie bez hejtu hehe ;)

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Beta otwarta bedzie?

Tabelka z bonusami gdzies jest?J

Jeżeli chodzi o bonusy 1-5 są 5/10 itd. Połówki.

Opublikowano

Asfen, jaką ty masz składnie to aż mnie szlag trafia. Weź ty człowieku naucz się pisać bo nie dam rady odszyfrować 80% twojej prezentacji.

Wszyscy wiemy, że ten serwer nie będzie miał nawet prawa bytu. Jeśli ktoś robił Ci source to nie znaczy, że będzie ono działało - sam nie ogarniasz podstaw.

Dodatkowo wszyscy wiemy, że i tak grafików okradniesz, a Sielu pewnie zrobił Ci to z dobrego serduszka.

Zresztą? Serwer Siela padł po tygodniu z powodu błędów w source, ty stoisz na jego kodzie i chcesz mieć stabilny serwer? Pomyśl chłopie.

Serio chciałbym żeby Ci się udało, ale wszystko co tutaj jest to tylko kilka GUI Siela i zlepka systemów z innych, konkurencyjnych for.

Tyle mam do powiedzenia. 

Serwer właściwie mógłbym polecić, ale stabilny i dobry to on nie będzie. Strzała.

Opublikowano

Widzę,że macie spory problem do prezentacji, to postaram się ją napisać od 0. Może będzie troszkę lepsza niż obecna.

Będzie to już praktycznie finalna wersje prezentacji.

Opublikowano

Jutro licencję wgrywamy także spokojnie... dopiero instalujemy forum. :)

Jutro oddamy wam ts oraz forum do użytku! :D

Asfen, jaką ty masz składnie to aż mnie szlag trafia. Weź ty człowieku naucz się pisać bo nie dam rady odszyfrować 80% twojej prezentacji.

Wszyscy wiemy, że ten serwer nie będzie miał nawet prawa bytu. Jeśli ktoś robił Ci source to nie znaczy, że będzie ono działało - sam nie ogarniasz podstaw.

Dodatkowo wszyscy wiemy, że i tak grafików okradniesz, a Sielu pewnie zrobił Ci to z dobrego serduszka.

Zresztą? Serwer Siela padł po tygodniu z powodu błędów w source, ty stoisz na jego kodzie i chcesz mieć stabilny serwer? Pomyśl chłopie.

Serio chciałbym żeby Ci się udało, ale wszystko co tutaj jest to tylko kilka GUI Siela i zlepka systemów z innych, konkurencyjnych for.

Tyle mam do powiedzenia. 

Serwer właściwie mógłbym polecić, ale stabilny i dobry to on nie będzie. Strzała.

Pokaż mi te błędy Shaggy, oficjalna prezentacja będzie Nowa.

Zlepka a po to sa nowe systemy w gui aby coś nowego dawały tak?

Ten twój serwer vestios też nie widzę nic nowego. Wszystko z for różnych i tyle. Czy padnie to się okaże i dzięki

Opublikowano

No to nieźle, gratuluję administracji która jest wręcz żałosna, czyt. Asfen i Skejcior. Czy mi się wydaje, czy gdzieś pisaliście, że jestem "Anty" reklamą bądź, że nie będziecie brać u mnie serii. No to myślę okej, wreszcie ten człowiek dał mi spokój i przestał spamić, a tu taka niespodzianka : 

1499014909061301325129.png

Gratuluję Asfen jak i Skejcior, poziom zjebania umysłowego to macie rozwinięty na poziomie perfect.

Opublikowano

No to nieźle, gratuluję administracji która jest wręcz żałona, czyt. Asfen i Skejcior. Czy mi się wydaje, czy gdzieś pisaliście, że jestem "Anty" reklamą bądź, że nie będziecie brać u mnie serii. No to myślę okej, wreszcie ten człowiek dał mi spokój i przestał spamić, a tu taka niespodzianka : 

Gratuluję Asfen jak i Skejcior, poziom zjebania umysłowego to macie rozwinięty na poziomie perfect.

Proszę Cię pisałem to dla beki bo nigdy bym u Ciebie reklamy nie wziął...

Idź ogarnij lepiej swój hejt, idź robić ten twój autorski serwer. Kiedy start?

Opublikowano

No to nieźle, gratuluję administracji która jest wręcz żałona, czyt. Asfen i Skejcior. Czy mi się wydaje, czy gdzieś pisaliście, że jestem "Anty" reklamą bądź, że nie będziecie brać u mnie serii. No to myślę okej, wreszcie ten człowiek dał mi spokój i przestał spamić, a tu taka niespodzianka : 

Dla beki to ci matka gumy przebiła.

Przestań się tłumaczyć bo ci to c*****o idzie.

Opublikowano

No to nieźle, gratuluję administracji która jest wręcz żałona, czyt. Asfen i Skejcior. Czy mi się wydaje, czy gdzieś pisaliście, że jestem "Anty" reklamą bądź, że nie będziecie brać u mnie serii. No to myślę okej, wreszcie ten człowiek dał mi spokój i przestał spamić, a tu taka niespodzianka : 1499014909061301325129.png

Dla beki to ci matka gumy przebiła.

Przestań się tłumaczyć bo ci to c*****o idzie.

Chłopie przestań pierdolic jakoś nie interesuję mnie twoje zdanie. xD
Opublikowano

Jak to kiedy "w pjontek bez bugów po Maturach po burzy" a dokładniej 31 luty rok nieznany xddd Bez spin:)
Opublikowano

Hejt od osób typu: Dezan, Shaggy, TonyBletek itd nie obchodzą. Myślicie ze jak napiszecie swoje wypociny nie na temat to ja się poplacze plis... :v

Ja robię cały czas swoje czyli serwer, zobaczymy co będą co nie którzy mówić jak serwer będzie stać bez problemów od startu. Jestem ciekawy reakcji, głównie chodziło mi na odbudowaniu reputacji po przez dobry i stabilny serwer tego się trzymam, we wrogów i hejterow mam wyjebane tyle ode mnie.

Topic: Jutro będzie forum, strona, ts i zapraszam na betę w sobotę! Dzięki za podbijanie zapowiedzi.

Opublikowano

Hejt od osób typu: Dezan, Shaggy, TonyBletek itd nie obchodzą. Myślicie ze jak napiszecie swoje wypociny nie na temat to ja się poplacze plis... :v

Ja robię cały czas swoje czyli serwer, zobaczymy co będą co nie którzy mówić jak serwer będzie stać bez problemów od startu. Jestem ciekawy reakcji, głównie chodziło mi na odbudowaniu reputacji po przez dobry i stabilny serwer tego się trzymam, we wrogów i hejterow mam wyjebane tyle ode mnie.

Topic: Jutro będzie forum, strona, ts i zapraszam na betę w sobotę! Dzięki za podbijanie zapowiedzi.

Ale co Ty gościu tutaj piszesz "nie na temat" a na temat jest to, że piszesz że jestem "antyreklamą" a następnie piszesz mi na GG, że chciałbyś u mnie serie? xD

Dobra, to były moje ostatnie "wypociny" w tym temacie. Powodzenia z serwerem.

Opublikowano

Przestańcie już dzieciaki hejtować jego serwer, to jest jego serwer i robi co zechce. 

Zresztą jak widzę takie gadanie, to mam wrażenie, że piszą z rozkapryszonymi osobami, to jest tylko i wyłącznie jego sprawa, więc skoro nie jesteś właścicielami projektu, nie wcinajcie się tam, gdzie nie macie, bo to świadczy jedynie o Tobie i Twoim aktualnie dziecinnym zachowaniu, które wygląda jak jakaś zawiść.

Opublikowano

Asfen ale zrozum,

odjebałeś taką maniane że jak to wyjdzie po starcie  to się zwiniesz z tym projektem(szukajcie aż znajdziecie).

Oprócz swojej socketowej przygody dojdzie następna.

A razem z nią przyjdzie twój koniec.

Zamiast pójść do pracy i nabijać sobie lata pracy to ty siedzisz w tym metinie,

ten serwer ci się nie zwróci, nie musze czytać z fusów by to wiedzieć.

Opublikowano

Asfen ale zrozum,

odjebałeś taką maniane że jak to wyjdzie po starcie  to się zwiniesz z tym projektem(szukajcie aż znajdziecie).

Oprócz swojej socketowej przygody dojdzie następna.

A razem z nią przyjdzie twój koniec.

Zamiast pójść do pracy i nabijać sobie lata pracy to ty siedzisz w tym metinie,

ten serwer ci się nie zwróci, nie musze czytać z fusów by to wiedzieć.

Kto powiedział ze nie pracuję? Lol ty się nie martw, masz problem to idź sam stawiaj też serwer i tyle. Jeżeli serwer szybko padnie na pewno za kolejny się nie biorę ale jestem przekonany ze nie padnie, za dużo czasu i kasy poszło aby upadł zresztą nie ma co mówić przekonamy się po starcie. Skończyłem rozmowę z tobą masz problemy pisz pw nie tutaj. Socket wypominaj rzeczy 3 lata temu a ja się poplacze... xD

Opublikowano

@TonyBletek jak tam twój serwer z początku marca ? Reveya pochwal się jaki to autorski serwer był.. ile stał? Yyy 6/7 dni z tego co widać, naprawdę masz się czym chwalić i Ty mi mówisz o serwerze ze padnie niezła beka..

Opublikowano

Prezentacja została poprawiona w 80%, jutro zostanie poprawiona reszta, iż strasznie dużo czasu zabiera jej napisanie.

Jestem strasznie wykończony.

Opublikowano

Ale reputacje można odbudować na milion różnych sposobów a ty skaczesz na szeroką wode, strasznie głupi pomysł.

Gdybym chciał odbudować reputacje to służyłbym użytkownikom pomocną ręką a nie pierdolił kocopoły że zrobię sobie serwer PO X LATACH PRZERWY MYŚLĄC ŻE PRZEZ TEN CZAS PRZYBYŁO MI SKILLA. xD 

Pomagając uczyłbyś się czegoś i zyskiwałbyś w oczach a tak wpadłeś z dupy i udajesz boga gry, no weź daj spokój xD 

Opublikowano

@TonyBletek jak tam twój serwer z początku marca ? Reveya pochwal się jaki to autorski serwer był.. ile stał? Yyy 6/7 dni z tego co widać, naprawdę masz się czym chwalić i Ty mi mówisz o serwerze ze padnie niezła beka..

Twój serwer nie jest autorski(loool) więc co do mnie podbijasz,

takie mierne mapy jakie zrobiłeś tutaj dawałem ryśkowi by sobie w razie czego pkt zbił...

Jak na sto złoty na reklame i dwieście złoty za grafike to całkiem nieźle wyszło,

zmieniłem Kreta na innego sponsora i od razu się lepiej z reveyą pracuje.

PS: Ja w przeciwieństwie do ciebie siedzę od końca 2k14 w metinie i mi lepiej mój projekt wyszedł niż twoje wszystkie razem wzięte(reveya to mój pierwszy projekt jbc).

Więc zaklej pizde or ja ci wepchne obsraną pieluche do pyska.

Edit: Reveya dalej działa, na reworka tylko czeka.

Opublikowano

takie mierne mapy jakie zrobiłeś tutaj dawałem ryśkowi by sobie w razie czego pkt zbił...

Jak na sto złoty na reklame i dwieście złoty za grafike to całkiem nieźle wyszło,

PS: Ja w przeciwieństwie do ciebie siedzę od końca 2k14 w metinie i mi lepiej mój projekt wyszedł niż twoje wszystkie razem wzięte(reveya to mój pierwszy projekt jbc).

Reveya wyglądała na dobrą, ale po tylu bugach co tam było, nie wiem czy masz co się tutaj wypowiadać. 

Rozmawialiśmy na TS, wszystko dobrze się zapowiadało. Teraz sam piszesz o reworku swojego serwera - Reworku.

Tutaj jest tworzone coś nieco innego, uwierz. Macie takie a nie inne zdanie, szanuje. Ale dajcie pracować w spokoju, póki co, są tu tylko same oszczerstwa. 

Chłopak wrócił, chce się pokazać jako nowy on. @Lajk co do Twojej pomocnej dłoni, to jest MPC, pamiętaj.

Dajcie szanse projektowi, a może się uda i będzie gdzie grać. Bo aktualnie jest sama fala hejtu. W sobotę rusza beta, jutro forum a na dniach TS, będziemy mogli sobie normalnie pogadać. Może tak, Asfen trochę za bardzo stara się bronić projektu, ale jest to do zrozumienia. Pozdrawiam.

Opublikowano

Reveya wyglądała na dobrą, ale po tylu bugach co tam było, nie wiem czy masz co się tutaj wypowiadać. 

Rozmawialiśmy na TS, wszystko dobrze się zapowiadało. Teraz sam piszesz o reworku swojego serwera - Reworku.

Tutaj jest tworzone coś nieco innego, uwierz. Macie takie a nie inne zdanie, szanuje. Ale dajcie pracować w spokoju, póki co, są tu tylko same oszczerstwa. 

Chłopak wrócił, chce się pokazać jako nowy on. @Lajk co do Twojej pomocnej dłoni, to jest MPC, pamiętaj.

Dajcie szanse projektowi, a może się uda i będzie gdzie grać. Bo aktualnie jest sama fala hejtu. W sobotę rusza beta, jutro forum a na dniach TS, będziemy mogli sobie normalnie pogadać. Może tak, Asfen trochę za bardzo stara się bronić projektu, ale jest to do zrozumienia. Pozdrawiam.

Reveya nie wyglądała a wygląda, nie zrezygnowałem z tego projektu więc tak mi napisać nie możesz.

I przedstaw mi tyle tych błędów, bo jedyną zauważalną rzeczą która pod koniec została to zwalona alokacja zasobów klienta.

Wyszedłbym z opresji gdyby nie to że source ma swoje problemy,

zarówno po stronie serwera jak i klienta.

Więc nieuniknione jest przeniesienie tego na coś bardziej stabilniejszego(na swoje własne source a nie teriosowe).

Asfen jak boga kocham nigdy nie wróci na rynek z inną opinią niż "Lewus i ameba".

I czego Jacob on się nauczył?

Tworzenia map jak przed wyciekiem WE?

Kupowanie systemów?

Jak chce kłamać to niech się chociaż nauczy robić to w sposób taki,

by wychodziło to na jego korzyść.

Poprzednie strony pokazały co opierdala i jak się zmienił,

stąd tutaj mój hejt.

Ja za ten wjazd na reveye poczekam tylko do startu tego czegoś,

pokaże asfenowi że się zbłaźni(asfen ty faktycznie zacznij myśleć co może być nie halo z tym projektem,

słów na wiatr nigdy nie rzucam).

I ja tego słowa wam dotrzymam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...