Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Setoria.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem czemu piszesz, że dziwisz się że z nami współpracuję? Może dobrze mu się z nami współpracuję, tobie nic do tego masz zamiar się czepiać. To zapraszam pogadać na TeamSpeaku lub PW, nie ma sensu zaśmiecać zapowiedzi..

Mi by było wstyd współpracować z kimś, kto nie zna podstawowych zasad języka.

Nie potrafisz przyjąć krytyki na klatę, czy co?

Usprawiedliwieniem Twoim było pisanie tego od 2 do 8. Teraz jest po 21, a błędy rażące jak były tak są

pisał do ciebie saabal? 

No tak, bo jak ktoś skrytykuje c*****e serwery takie jak te gówna harnasiowe [HEHEHEHEHEHE], to już musi być od saabala. Idz sie zabij, zrobisz coś dla metina dobrego. A potem niech to zrobi perserga i inni.

Co do serwera to bujda na resorach. 2 lata tworzyć TO COŚ? To już Surek tworzy takie coś w góra miesiąc xD

Privy metin2 umarły, gdy polaczki wkroczyły do akcji żeby stworzyć coś swojego. Wyjątki to stara Pandora, Tiveria i inne.

o c**j ci chodzi parówo 

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiem czemu piszesz, że dziwisz się że z nami współpracuję? Może dobrze mu się z nami współpracuję, tobie nic do tego masz zamiar się czepiać. To zapraszam pogadać na TeamSpeaku lub PW, nie ma sensu zaśmiecać zapowiedzi..

Usprawiedliwieniem Twoim było pisanie tego od 2 do 8. Teraz jest po 21, a błędy rażące jak były tak są.

To proszę wymień mi te "rażące" błędy... ;)
Proszę cię nie martw się o prezentację o start serwera bo to nasza sprawa, twoim myśleniem że są źle postawione znaki interpunkcję, oceniasz start serwera no to niezła jesteś powiem tobie.

wciąż brakuje przecinków, składnia leży i kwiczy. Oj cienko to widzę, bardzo cienko.

Yhym jeżeli składnia leży i kwiczy, proszę napisz mi taką drugą zapowiedź zobaczymy czym będzie się różniła, dodatkowo jakoś nikt nie narzeka na składnię tylko ty się do tego przysrałaś, wynika z tego że masz jakieś problemy w które tak naprawdę mam wylane, ponieważ twoje komentarze mnie nie obchodzą. :)

Skończyłem pisanie z tobą, bo nie ma sensu napisałaś raz starczy skończ, wyjdź ochłoń i tyle. 

A zapłacisz mi za nią? To Ci nawet korepetycji z pisania zapowiedzi udzielę. Nie obchodzą Cię moje komentarze, ale uparcie próbujesz wyjść na swoje, śmieszne.

Będzie się różniła tym, że moja będzie napisana po polsku, w sposób zrozumiały dla wszystkich, a nie tylko dla piszących prezentacje i wtajemniczonych w życie serwera.

pisał do ciebie saabal

WŁAŚNIE NIE, A MIAŁ MNIE PODERWAĆ :(

a powinien?

@T

Prezentacje czyta się bardzo ciężko, jest mega "niestrawna", a usprawiedliwienia administracji są doprawdy zabawne.

he norma, jak zwykle oszukuje swoich widzów, mówił na lajwie ze bedzie do ciebie pisał :/ 

też się czuje oszukana.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Ankieta z broniami 75 została zakończona!

Wygrała opcja - Wymiany 10 szkat niebiańskiej śmierci, oraz drop bezpośredni z niej.

W takim razie dodamy do strażnika WW, opcję wymiany 10 szkat na dowolną broń 75!

Jeżeli macie jakieś pomysły, propozycję odnośnie serwera śmiało pisać!

Załatwiamy również reklamę u YouTuberów, na pewno nie bierzemy takich typu: ZabQ, Dezan, R3spect itd.

Opublikowano

Wygrała opcja - Wymiany 10 szkat niebiańskiej śmierci, oraz drop bezpośredni z niej.

W takim razie dodamy do strażnika WW, opcję wymiany 10 szkat na dowolną broń 75!

Załatwiamy również reklamę u YouTuberów, na pewno nie bierzemy takich typu: ZabQ, Dezan, R3spect itd.

Jeśli nie u takich youtuberów to u kogo? misia gogo czy jaki c**j?

Co do prezentacji taka średniawa m1 z ameriona nic szałowego nie widzę.

Neutral.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Neutral.

ZabQ i Dezan to antyreklama.

Tak samo @Predoria i @Evil Smile jak macie się podrywać to może idźcie na pw, a nie spamicie. Nwm, ma to na celu zwracanie uwagi na predorię? xD Bekowe trochę.

#Topic.

Forum jest w trakcie tworzenia, możliwe, że przez krótki okres będzie jeszcze wyłączone po wgraniu by ogarnąć je jakoś.

Wszystkie postępy prac na nim będą podawane na bieżąco :)

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Neutral.

Nic szalowego nie widzisz tak? A na swoich typowych gotowcach Cortium, Diamond widzisz autorskie rzeczy tak? Gdzie lajk 3/4 rzeczy ci robił? xD

Jeżeli mówisz że nie ma nic nowego, to staw chociaż raz coś na swoich plikach a nie odgrzewasz x10 razy diamonda gotowego... wrzucasz na maszynę i startujesz...

Co do reklamy nie martw się, zabq itd nie jest mi potrzebny do szczęścia, mam na oku lepszych youtuberow.

Opublikowano

Kiedy klient do bety będzie wrzucony?

Strona jest w trakcie tworzenia, forum do jutra powinno już być open, wtedy wszystkie informacje szczegółowo zostaną podane.

Opublikowano

2 lata takie coś sety są tak brzydkie że na samą myśl sranie mnie łapie.

Cyrk.png

Opublikowano

Po 1 czytaj wszystko ze zrozumieniem, po 2 serwer był tworzony 3 miesiące, po 3 zmienimy początkowe sety, po 4 w 1 aktualizacji zakupimy nowe sety specjalne pod nasz serwer. :)

Opublikowano

Niektórzy problem z czytaniem ze zrozumieniem mają, już nawet w komentarzach to samo się kilka razy pojawiło. Miał 2 lata przerwy od mpc i tworzenia projektów, serwer tworzył 3 miesiące.

A z czasem jak serwer na siebie zarobi to pewnie dostanie autorskie sety w jednym z update.

Prace nad forum powinny rozpocząć się już dzisiaj wieczorem.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Nie polecam serwer Asfena = chcesz wyjeb**ć kasę w błoto wbijaj na serwer. Serwer nie postoi zbyt długo, tylko idiota wbiję na start, dodatkowo administracja forum to zje*y o mentalności gimnazjalisty.  xD

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Nie polecam serwer Asfena = chcesz wyjeb**ć kasę w błoto wbijaj na serwer. Serwer nie postoi zbyt długo, tylko idiota wbiję na start, dodatkowo administracja forum to zje*y o mentalności gimnazjalisty. xD

Luzer myślisz że twój komentarz tutaj coś zmieni? Kto będzie chciał zobaczyć i tak wejdzie... pierw zgodę miałeś ze mną nagle widzę hejt haha spoko..

Ciekawe jakie zjeby bo na forum nikogo nie widzę, po 2 to będziemy mieli nowe forum więc nie wiem kogo oceniasz może siebie.

Zmienialiście coś w healerze?

Tak zwiększenie ataku do 250, oraz leczenie.

Opublikowano

Kolejne gówno powstaje bo święta idą i trzeba kupić, wypasiony pistolet na wodę na lany poniedziałek a hajsu brak. Nie polecam syf syf i raz jeszcze syf.

obraz.png

Opublikowano

Kolejne gówno powstaje bo święta idą i trzeba kupić, wypasiony pistolet na wodę na lany poniedziałek a hajsu brak. Nie polecam syf syf i raz jeszcze syf.

To nieźle argumenty, no no. Postarałeś się :D 

Asfen come back hhaha parówo Ty :D

Głowny technik to..? :)

Głównym technikiem to tak jak napisałeś nieco wyżej jest  Asfen.

Opublikowano

No ja... Pisałem przecież. :D

Kilu pisz PW! :D

Uzasadnij na jakiej podstawie syf, syf, bo ja widzę cały czas reworki nic nowego. :) A my się raczej zaliczamy do grupy stop reworkom, zrobione coś przez nas przez długi czas.

Opublikowano

Uzasadnij na jakiej podstawie syf, syf, bo ja widzę cały czas reworki nic nowego. :) A my się raczej zaliczamy do grupy stop reworkom, zrobione coś przez nas przez długi czas.

Nie mogę wysłać, nie możesz otrzymywać wiadomości.

Wyślij mi świrze gg swoje ;)

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Serwer robiony przez 3 miesiące i to jest długo?

Oczywiście tu bez hejtu, ale 3 miesiące to nie jest jakoś długo na dopracowanie wszystkiego.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Nie mogę wysłać, nie możesz otrzymywać wiadomości.

Wyślij mi świrze gg swoje ;)

Poszło PW! :D

- Na serwer dodaliśmy Wieże Wygnańców.

Serwer robiony przez 3 miesiące i to jest długo?

Oczywiście tu bez hejtu, ale 3 miesiące to nie jest jakoś długo na dopracowanie wszystkiego.

Myślę że sporo porównując teraz serwery robione parę tygodni, lub wgranie gotowych kupionych plików i startowanie.

Podczas bety wyjdzie wszystko czy serwer był dobrze zrobiony, mam nadzieję że podczas startu wszystko będzie okej prócz drobnych błędów gdzie zawsze coś się znajdzie.

Opublikowano

Usprawiedliwieniem Twoim było pisanie tego od 2 do 8. Teraz jest po 21, a błędy rażące jak były tak są.

To proszę wymień mi te "rażące" błędy... ;)
Proszę cię nie martw się o prezentację o start serwera bo to nasza sprawa, twoim myśleniem że są źle postawione znaki interpunkcję, oceniasz start serwera no to niezła jesteś powiem tobie.

wciąż brakuje przecinków, składnia leży i kwiczy. Oj cienko to widzę, bardzo cienko.

Yhym jeżeli składnia leży i kwiczy, proszę napisz mi taką drugą zapowiedź zobaczymy czym będzie się różniła, dodatkowo jakoś nikt nie narzeka na składnię tylko ty się do tego przysrałaś, wynika z tego że masz jakieś problemy w które tak naprawdę mam wylane, ponieważ twoje komentarze mnie nie obchodzą. :)

Skończyłem pisanie z tobą, bo nie ma sensu napisałaś raz starczy skończ, wyjdź ochłoń i tyle. 

Tak się składa, że mi też ta "pisownia" bardzo przeszkadza i zniechęca (nawet w pojedynczych postach), ale skoro już został ten temat poruszony i właściwie zakończony, to nie będę go ponownie wałkować. :) Jedynie co mogę dodać od siebie, to to, że stawiając serwer ważne jest też dopracowanie jego wizytówki - zapowiedzi/prezki.

LutUbw5.png

Opublikowano

Beta otwarta bedzie?

Tabelka z bonusami gdzies jest?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...